Home
 

PROROCTVO O PRICHÁDZAJÚCOM VEĽKOM SUCHU, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 16. apríl 2017

PÁN HOSPODIN ku mne prehovoril. PÁN JEHOVAH hovoril so mnou v tento deň. Vidím veľmi ťažké sucho, ktoré prichádza do krajiny, do tohto regiónu, znova, ja vidím veľmi ťažké sucho, ktoré prichádza do tejto krajiny, do tohto regiónu, 

Vidím na zemi veľa potrubí, zavlažovacích potrubí, ľudia sa snažia dostať vodovodné potrubia na polia a to je z toho dôvodu, že nepršalo v tomto národe a v tomto regióne. Takže ja vidím prichádzať sucho. Je to veľmi vážne sucho, veľmi, veľmi vážne sucho. Tiež rozumiem, že posolstvo PÁNA je veľmi jednoduché, že národ potrebuje činiť pokánie a že národ potrebuje udržiavať správny vzťah s MOCNÝM PROROKOM BOŽÍM v tejto krajine. 

Tento národ potrebuje udržiavať ctihodný vzťah s NAJMOCNEJŠÍM PROROKOM BOŽÍM, ktorý kráča v tomto národe, to je očividné celoglobálne práve teraz, že kto kráča v tomto národe teraz, a keď počujem tento druh rozhovoru a varovaní od PÁNA JEHOVAH, o historickom suchu, ktoré prichádza, tak rozumiem, že vzťah medzi krajinou a PÁNOM nieje správny. Niekedy v krajine sa pokúšajú ublížiť BŽIEMU MUŽOVI, pokúšajú sa HO zabiť, toto sú veci, ktoré niesú dobré, ktoré zvhrnú dole veľké požehnanie, ktorým PÁN požehnal tento národ, keď priniesol Slávu. 

Som si tiež vedomý toho, že služobník, ktorý tu hovorí, má autoritu prikázať nebu, aby sa otvorilo a pršalo, čo je zablokované v tomto rozhovore ( dážď ). Takže ja sa veľmi nadejam, že budete nasledovať pokánie, a že kalamita neprejde krajinou.  Ja viem, že v Keni sú ľudia veľmi poslušní, špeciálne práve teraz v tomto Zbore ( Zbore Pokánia a Svätosti ), že keď toto budú počuť, ľudia budú činiť pokánie z ich sŕdc, v domoch, keď pôjdu do práce v utorok, kdekoľvek p§jdu, budú nasledovať osobné pokánie pred PÁNOM. A pravdepodobne ukončia CELONÁRODNÝM DŇOM POKÁNIA. 

Pretože som si vedomý, že služobník, ktorý s vami teraz hovorí, On, ktorý s vami hovorí, má autoritu a kľúč prikázať nebu, aby sa otvorilo, aby priniesol dážď. Takže veľmi dúfam, že toto sucho, pokiaľ bude národ činiť pokánie, prejde touto krajinou, ( nedotkne sa jej, pozn.) 

Pre mňa to bolo veľmi ťažké vám priniesť túto správu, špeciálne keď uvažujem nad veľkým prebudením, ktoré je v tomto národe. Miloval by som veľkolepejšie prebudenie a viac ľudí PÁNA ochraňovať, HOSPODIN JE SVÄTÝ. Biblia hovorí, že

BEZ SVÄTOSTI NIKTO NEUVIDÍ PÁNA 

a ON dáva ďalej inštrukcie, že BUĎTE SVÄTÍ, LEBO JA SOM SVÄTÝ. Takže toto je dôležité v tejto hodine, že bude osobné pokánie v národe a pravdepodobne jedného dňa celonárodné pokánie. 

Tiež viem, že prichádzajúcu nedeľu nasledujúceho týždňa, tento Zbor, ktorý má viac, ako 20 miliónov ľudí, budú nasledovať pokánie v Cirkvách a PÁN je verný počuť modlitby pokánia a odvrátení sa od hriechov. 

Znova, vidím vážne sucho, veľmi, veľmi vážne, ako pohlcovalo tento národ, ale ten, ktorý s vami hovorí, má autoritu hovoriť k OTCOVI, aby priniesol dole dážď. 

SVÄTOSŤ je požiadavka PÁNA, požiadavka SVÄTOSTI PÁNA ostáva, zotrváva. To je dôležité pre cirkvi, aby boli múdre, rozvážne, pretože MESIÁŠ PRICHÁDZA. 

Biblia hovorí v Matúšovi 24:7  Lebo povstane národ proti národu a kráľovstvo proti kráľovstvu, a bude bývať hlad a mor, a zemetrasenia budú miestami. To je znak, ktorý označuje príchod MESIÁŠA.

Nech tí, ktorí majú uši sa pripravia pre Slávny príchod PÁNA, 

MESIÁŠA, KRÁĽA, PÁNA A SPASITEĽA 

 

Shalom

Off 

16.4.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top