Home
 

ZASTAVTE PRÍLEŽITOSTNÝ VZŤAH K BOHOSLUŽBE PÁNA, ČINTE POKÁNIE, ZMEŇTE TO A ŽITE!!! PROROK BOŽÍ DR. OWUOR

Proste BOHA každý deň, “čo ešte treba vyčistiť”? 

Pretože ON hovorí:”pokiaľ nebude KRISTUS váš život a váš život KRISTUS”. A pretože BOH neklame, to znamená, že to s tým myslí veľmi vážne.

A keď tam nedosiahneme, neuvidíme BOHA. My neuvidíme BOHA.

To nepríde z príležitostného, ľahostajného vzťahu s BOHOM. 

Príde to s tým, že si začneme uvedomovať, že nedeľa je DŇOM PÁNA. Nedeľa je DĚŇ PÁNA. Prebudíte sa, celá rodina sa prebudí zavčasu a mierite, idete do DOMU PÁNA. Žiadne oneskorovanie sa viacej. Zoberte BOHA na serióznu a inú úroveň! Vidíte. Cirkvi zobrali BOHA veľmi naľahko. Ja hovorím k Cirkvám ( kresťanským, ktorí nasledujú Krista, pozn.). Ja nehovorím vonku k svetu. K Domu PÁNA, to je, kde a ku komu ja hovorím dnes. Hovorím o svätých. Nehovorím o vláde v Cirkvi. 

Amos 9:11-12 ...11Toho dňa postavím stán Dávidov, padlý, a ohradím ich trhliny, postavím jeho zboreniny a vybudujem ho jako za dní drievneho veku, 12aby dedične vládli ostatkom Edoma a všetkými národami, nad ktorými bolo vzývané moje meno, hovorí Hospodin, ktorý to učiní.

To je časť tohto procesu, ale teraz, dnes, sa  zameriavam na vás. Keď sa zobudíte a začínate rozmýšlať, že keď idete do práce, ste tam vždy načas. Bojím sa môjho šéfa, pretože bude nazlostený, keď prídem neskoro.

Ale do Cirkvi, tam prichádzate neskoro. To znamená, že stále chodíte v temnote. Neberiete BOHA seriózne, vôbec!

Keď som vám kázal o obliekaní a idete naspäť a stále sa obliekate do oblečenia s rozparkami a otvormi, do krátkych sukieň, vy nerozumiete BOHU! Počujete ma? Keď som vám kázal o láske k peniazom, ” prestaňte milovať peniaze!” Pokračovali ste ďalej, oceňovali ste vášho manžela, podľa toho, koľko on zarába. Ste v temnote.

BOH nie je vtip. Nezahrávajte sa s BOHOM.

Nadišiel čas, kedy sa nebudeme zahrávať s BOHOM. Keď ON hovorí: “prineste chvály a uctievanie”, toto sú obetné dary. ON hovorí” SVÄTÉ OBETNÉ DARY, SVÄTÉ. To znamená SVÄTÉ. Mimochodom, keď hovorí SVÄTÉ, myslí tým SVÄTÉ. Keď dávate menej, nebudete vidieť KRISTA. To je moja najväčšia túžba a modlitba, aby ste vy ľudia uvideli KRISTA. 

Pokiaľ ste ešte stále uzamknutý do myšlienok tohto sveta, umierate túžbou po svetských veciach ( po niečom, pozn.), stále ste v temnote. Neuvidíte KRISTA!

BOH sa teraz pozerá po serióznych ľuďoch. 

Spomínam si, že raz niekto kázal a ja som sa na to pozeral v televízii a on hovoril:” vy ľudia, akým spôsobom tu kážete v Amerike, to robíte zle.” Velmi skoro sa niekto objaví a povie nám, že hovoril s Jánom Krstiteľom a bude kázať o krvi a kríži. BOH mi umožnil, aby som sa pozeral na televíziu. Viem, že osoba, ktorá to kázala, je v Atlante v Georgii. On povedal:” vy ľudia, spôsob, akým to robíte, robíte to zle! Niečo mi hovorí, že sme úplne mimo pravdy. Jedného dňa sa niekto obajví, čoskoro a povie nám, že hovoril s Jánom Krstiteľom a ON káže o KRVI a o KRÍŽI. 

A BOH mi to umožnil sledovať tesne po tom, ako som hovoril s Jánom Krstiteľom. BOH mi to umožnil pozerať zámerne. To znamená, že Svet očakával tento čas. Očakávali sme tento čas tu, aby sme sa mohli vylepšovať a zdokonaliť na našej ceste s JEŽIŠOM, očakávali sme tento čas. To nieje vtip. Keď kráčate s JEŽIŠOM, musíte byť čistý, svätý, lebo ON je SVÄTÝ. 

Mali by ste vidieť prvý krát, keď ON prišiel a ma povolal. Ja som ani nevedel, ako mám reagovať, keď sa ma dotkol, prišiel a dotkol sa ma. A zase prišiel a dotkol sa ma a ja som mesiace plakal. Fyzicky sa ma dotkol. Predtým, ako som išiel spať, všetko, celý som sa posvätil, pretože som vedel, že ON by mohol prísť a znova sa ma dotknúť. NPočúvajte nekto!

 ON je SVÄTÝ, musíte sa pripraviť pre NEHO! Zvykol som sa pomazať každý večer po celom tele, pretože som nevedel, či príde a dotkne sa ma znova! A predsa ON je SVÄTÝ. My potrebujeme pripraviť sami seba pre BOHA. 

ON JE PERFEKTNÝ. ON JE VEĽMI SVÄTÝ!

A čo ja vidím v tejto krajine, v tejto Cirkvi, ja hovorím ku Cirkvi. Ja hovorím k Cirkvi. My sme uctievali iného boha, úplne rozdielneho boha. Táto cirkev neuctievala Svätého Izraela, ktorého ja poznám. A oni sa domnievali, že idú do neba. “Oh Bože, čakáme na ten deň, Oh Bože, čakáme na ten deň”,… Pozrel som sa na nich a PÁN mi povedal:” choď a povedz im, aby činili pokánie, inakšie zmeškajú Môj príchod. A oni zmietli, poplietli Božie deti. Musia mať určitú slovnú zásobu. Biblia hovorí, že za starých čias, v Starom zákone, museli hovoriť v určitom jazyku, mať určitú slovnú zásobu, alebo ducha jezábel, alebo ducha Dalila. Oni majú určité kľúčové slová, ktoré musia povedať v Keni, že ľudia si povedia: “woow, tento ide do neba”. Je mi ľúto drahí, ale neuvidíte BOHA. To nieje o slovnej zásobe… 

Bolo to veľmi zaužívané, že oni hovoili:” tak dlho, ako môj PÁN žije,.. všetci to stále opakovali,… oooh, tak dlho, ako môj PÁN žije, .. a keď ľudia to počuli hovoriť, povedali si:” woow, tento je blízko Bohu.” Ale oni boli falošní. Toto je falšované, Keňa. 

Kresťania boli falošní kresťania.

Teraz, BOH vás povoláva dnes, a tu ľudia ste špeciálni, pretože teraz tu viete, že kráčať s KRISTOM je veľmi seriózne chodenie.  

Si hovoríte – tak to nie je, … viete, … páči sa mi to dnes, …ja cítim, …viete, nuž,….. mohla by som ísť…. – NIE!

Je to veľmi vážne chodenie s Bohom. Je to silné chodenie. Keď BOH chodí s vami, je to veľmi vážna situácia. ON hovorí:” zobuďte sa zo spánku, keď som zomrel, opona sa rozthla, ..vstup do Svätyne Svätých. Vidíte, to je povolanie kresťanov, BOH vás povolal tu. Do vnútornej svätyne, tam nie je kompromis s diablom. Tam je totálne žiaden kompromis s diablom!

Vo vonkajšom stánku keď oni kážu, v Cirkvách, tam je veľa kompromisu s diablom. Tam je veľa kompromisov s diablom, veľmi veľa, žijú uvoľnene s diablom, ale vo vnútri Svätyne tam je SVÄTOSŤ. 

A aký je význam Svätosti? … Niekto? Svätosť znamená odpojiť sa od tohto Sveta, odpojiť sa od Sveta. A zamerať sa na veci Božie v nebi. Vidíte, to znamená povolanie kresťana je veľmi seriózne povolanie. Páčilo sa mi, keď jedna zo sestier sa modlila a povedala:” PANE TY si ohromný a hrozný, Ohromný a hrozný BOH. Toto je BOH, ktorý v Keni nieje známy, v Cirkvách.

Oni tu poznajú sladkého boha, takého, že sa môžu rúhať JEHO DUCHU SVÄTÉMU. Ale tento BOH, keď sa mu budete rúhať, DUCHU SVÄTÉMU, nieje tu potom nič, čo vás môže zachrániť, spasiť.  Dokonca ani ja vám nemôžem odpustiť. Vidíte. Prečo sme zmenili ustanovenia, zákony a pozmenili ich? 

Sme sa správali, ako keby sa niečo zmenilo v tejto nespútanosti. A my sme prišli a tancovali tu.

Hovorili falošnými jazykmi. Falošnými, mimochodom, to je rúhanie sa Duchu Svätému. A tak dlho, ako BOH  nepozmení PÍSMO, to znamená, že to nieje odpustené, vidíte to??

Prečo berieme BOHA na ľahkú váhu?

Prečo sa zahrávame s PÁNOM BOHOM? BOH hovorí:” dokonca aj vo vašich domovoch, postavte pre mňa Oltár, vo vašich domovoch. Nech bude kút vo vašom dome, kde žiaden pes, žiadna mačka, nič tam nebude chodiť. Vy sa tam budete prezentovať a JA vás tam stále stretnem”. 

Keď príde choré dieťa, poviete:” PANE, dnes som prišiel pred Teba a predkladám TI tu choré dieťa.” Vo dňoch, kedy som mal svoj vlastný dom, som si uvedomil, že celý môj dom bola Svätá pôda. Nechaval som si topánky vonku pri dverách. Kufrík hneď vedľa dverí. A keď som prišiel som povedal:” PANE, ja som sa vrátil naspäť, k Mocnej prítomnosti BOŽEJ.” A iste, prišiel tam niekoľkokrát. BOH teraz hľadá ľudí, ktorí sa teraz budú čistiť pre NEHO. Všetko, čokoľvek budete robiť, nech sa sústredite na veci, ktoré sú hore, pretože ste povstali s JEŽIŠOM KRISTOM. To znamená, že vás vyzval, aby ste tu boli veľkňazi, ponúka KRV JEŽIŠA smerujúcu K BOHU. 

TO JE SVÄTÉ POVOLANIE. 

Nech KRISTOV POKOJ VÍŤAZÍ VO VAŠICH SRDCIACH. 

 

Off 

14.4.2017 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top