Home
 

OHROMNÁ KONFERENCIA PÁNA PRICHÁDZA DO MOMBASY, PROROK PÁNA DR. OWUOR, 23. FEBRUÁR 2017

PÁN hovoril so mnou, PÁN hovoril so mnou dnes o stretnutí, ktoré prichádza do Mombasy. PÁN ma už zobral do Mombasy, videl som sám seba, ako som docestoval, ja už som videl ten deň, veľa ľudí, veľa ľudí na letisku, aj na veľa iných miestach, veľa ľudí prichádzalo, aby počuli Mocnú správu od PÁNA, ohľadom vstupu Cirkvi a príchodu MESIÁŠA. 

Vidím veľa ľudí na cestách a všade, pre Mombasu to bude veľmi historický čas. Toto je moment pre občerstvenie pre Mombasu, po veľa, veľa rokov, PÁN prichádza priniesť veľké prebudenie pre Cirkvi KRISTOVE v Mombase, moment pre presmerovanie Cirkví naspäť k spravodlivosti znova, moment pre nápravu kresťanského života znova.

Jehovah Elyon, NAJVYŠŠÍ PÁN, ON už ma zobral do Mombasy, videl som sám seba, ako som tam došiel, bolo tam veľa ľudí, bolo obtiažné prechádzať tadiaľ, pretože veľa ľudí tam bolo, aby počuli krásne, mocné Sväté zjavenie od PÁNA v tejto hodine, toto bude tu posledná konferencia predtým, ako ma PÁN zoberie do iného národa, do Talianska, ale môžem vidieť, že JEHOVAH El Ohim ma vedie do Mombasy, ON ma dnes zobral do Mombasy, ja už vidím, žijem tento deň. Keď som tam prišiel, ja som videl už Cirkev v Bamburi, ( Svaty Oltár Pána v meste Mombasa ). Ja som tam chodil okolo, vidím tam veľa ľudí, ktorí prišli, aby počuli Mocné zjavenia PÁNA v tejto hodine.

To znamená, že táto misia je zameraná na Mombasu, takže Mombasa zažije veľmi mocnú návštevu vzhľadom na vstup Cirkvi do Neba, s konečným poslaním, zámerom, pre ktorý spása bola daná ľuďom, aby jedného dňa bola schopná Cirkev vstúpiť do večného kráľovstva ElOlam, večného BOHA. Tam nebude viacej bolesti, keď Cirkev vstúpi do Neba, žiadne utrpenie, žiadne trápenie, žiadne ochorenia viac, žiadny strach, depresie, žiadne rozvody, všetky neduhy, ktorými Cirkev tu trpela na Zemi, tam nebudú viac. Tam bude večný pokoj s BOHOM. Pre tých, ktorí sa pripravujú v spravodlivosti.

To je dôvod, prečo som videl sám seba, ako prichádzam do Mombasy, prehlásiť zjavenia PÁNA vzhľadom na hodinu a vzhľadom na vstup Cirkvi.

Včera ma PÁN zobral do Neba a ukázal mi skladište vody, ktorú používa na zavlažovanie Zeme, od stvorenia Zeme, ohromná, ohromná práca PÁNA, takže žijeme v takomto zvláštnom čase, 

Ja som už prišiel do Mombasy, ja som tam prišiel, kráčal som tam, ľudia prišli, aby ma prijali, potom sme išli a ľudia prišli, sadli si, aby počuli krásne zjavenia od PÁNA, ktoré oživili Cirkev, oživujúci, obnovujúci čas pre kazateľnicu, toto je moment, ktorý treba uchopiť, toto je hodina pre Cirkvi, toto je čas, kedy všetky národy sa pozerajú na riešenia, máme terorizmus naprieč Zemou, ľudia utekajú hore – dole a pozerajú sa po riešení, rakoviny, ochorenia, všelijaké ochorenia a ľudia hľadajú riešenia, nezamestnanosť, hlad, všelijaké druhy neduhov u ľudí, rozdielné situácie v rozdielných krajinách, nové vlády v krajinách a niekedy ste zvedaví čo je to a ako to pôjde ,… toto je hodina, kedy Svet hľadá odpovede, hľadá riešenia. 

Aké krásne je sedieť a počúvať zjavenia od PÁNA vzhľadom na hodinu. Ja som videl, ako MESIÁŠ prichádza pre Cirkev, Svätú a Slávnu Cirkev, ktorú som videl vstúpiť, do Slávneho Kráľovstva Jehovah, môjho BOHA. Nech tí, ktorí majú uši sa pripravia v pokání, udržujú denný život v spravodlivosti, sledujú svoj život, aby vám mohol pomôcť DUCH SVÄTÝ, aby ste udržiavali svätosť a spravodlivosť. Nikto nevie deň ani hodinu, ale istotne PÁN príde, pre tých, ktorí sa pripravujú, ktorí boli pevní, nezlomní v Svätosti, ON ich zoberie, oni vstúpia, 

Shalom

 

 

 

Off 

24.2.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top