Home
 

MEGA NÁVŠTEVA OBLAKU BOŽIEHO A MASÍVNA NÁVŠTEVA DUCHA SVÄTÉHO, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, PROROCTVO ZO DŇA 22. FEBRUÁRA 2017

PÁN hovoril so mnou, PÁN Jehovah, Jehovah Elohim, Jehovah Sabaoth the PÁN zástupov, Jehovah El Gibbor Mocný BOH, Jehovah Mekoddishkem, Jehovah Eloheeka, Jehovah Elyon, Jehovah Hoseenu, Jehovah Adonai, Jehovah El Olam, Jehovah Jireh, Jehovah Rohi náš Pastier, Jehovah Tsidkenu, Elohenu, Shammah, Jehovah Nissi, El Olam hovoril so mnou dnes. 

V tomto rozhovore PÁN pokračuje v stupňovaní znakov a zázrakov tejto hodiny, ON pokračuje v neúnavnej snahe priniesť veľmi dôležitú správu národom tejto Zeme v tejto hodine. Toto je hodina, na ktorú sme dlho čakali, pre prípravu, na hodinu, na ktorú túžime byť pripravení, národy počas mnohých rokov čakali, niekedy v utrpení, niekedy v zúfalstve, niekedy zvedaví a dívajúci sa na žalostný, odsúdeniahodný stav Cirkví, dúfajúci, či tam bude nejaký chlieb Boží, aby obnovil život v Cirkvi, život veriach kresťanov v Cirkvách. 

Takže v tomto rozhovore ON pokračoval dnes, pokračuje v neúnavnej snahe uskutočňovaní znakov a zázrakov v tejto hodine, ktoré by mali pomáhať Cirkvám ku príprave, návštevách, ktoré znamenajú čistenie Cirkví, aby vyrazili hriechy z Cirkví. Ustanoviť Cirkev ako DOM BOŽÍ, svetlo pre Svet, soľ Zeme. Aby bolo isté, že Slávna a Svätá Cirkev povstáva z  doterajších skúseností uctievania v tele KRISTOVOM. 

V tomto rozhovore tejto noci, v podstate toto ráno, ON ma zobral do Rift Walley, ( údolie v Keni ) môžem vidieť po mojej pravej ruke pedomnou horu a môžem vidieť údolie. Vidím tam domy na svahu. Pán mi ukázal veľmi vážne hádky kvôli pastvinám, hľadajú pastviny, trávu pre svoje zvieratá. Videl som dva domy naprieč na druhej strane. A druhý je predo mnou. Takže je tam rozruch kvôli suchu. 

Keď som tam bol, potom PÁN JEHOVAH ma požiadal vo sne, aby som prikázal nebu, aby sa otvorilo, aby mohol prísť dážď, aby bola pastvina, tráva pre hospodárske zvieratá, vidím dve chatrče v dedine, ktoré boli spálené  a potom jedna bola spálená predo mnou. Ja som to urobil, ako mi bolo prikázané BOHOM JEHOVAH EL OLAM, VEČNÝM BOHOM. 

A keď som to urobil, potom ma PÁN zobral na miesto, zobral ma naspäť do Rift Walley. Tohto času, keď ma zobral naspäť do Rift Walley, po tom nariadení ma vrátil späť a okamžite služobník PÁNA sa tam objavil, môžem vidieť vysokú horu, kde prší, vidím tam tiež vedľa vysokú budovu, nejaké obydlia na druhej strane, predo mnou, ale mierne doľava.

Keď som prišiel na to miesto, do tej doliny, potom najhustejší tmavý Oblak samotného Jehovah El Gibor, Mocného BOHA neba, ohromný úplne tmavý, veľmi hustý tmavý Oblak Jehovah El Ohim, večný Stvoriteľ, prišiel z Neba, prišiel a zatienil JEHO SLUŽOBNÍKA. To bol úžasný pohľad a návšteva na pohľad, hustý tmavý Oblak prišiel dole veľmi blízko a zatienil JEHO SLUŽOBNÍKA  a tam bolo niečo vo vnútri toho Oblaku, o čom nemôžem tu hovoriť, ako som nehovoril na stretnutí v Nakuru, hustý tmavý, Oblak prišiel celou cestou dole z Neba a prišiel veľmi blízko ponad hlavu JEHO SLUŽOBNÍKA. 

Veľký Oblak, veľmi veľký, veľký, veľkosti mesta a keď tento oblak zostúpil ponad hlavu JEHO SLUŽOBNÍKA, sú tam nejaké veci, ktoré nebudem hovoriť dnes, potom zrazu náhle sa nebo otvorilo a PÁN mi teraz dovoľuje vidieť z diaľky takmer 1 míle ponad Zemou, práve predo mnou a som schopný vidieť, ako PÁN otvára brány prívalu vody z Nebies, to je úžasné! Toto je prvý krát, vôbec, od kedy ma PÁN poslal, toto je teraz po prvý krát kedy vidím, ako PÁN vypúšťa zo zásobárne dažďa, tentokrát mi dovoľuje vidieť zásobáreň, kde dážď, ktorý zavlažuje Zem, je uskladnený.  To je nepredstaviteľné, nemysliteľné, nepredstaviteľné. Ja som veľmi udivený a ohromený, čo mi PÁN dnes ukázal.

1 míla nad Zemou, teraz môžem vidieť celú zásobáreň, kde je všetka voda, ktorá zavlažuje Zem, kde je voda uskladnená. A potom, ON otvára stavidlá nebies, to je úžasné, voda tečie ako záplava, to znamená ohromná masa vody tečie, keď otvoril brány Neba. A keď dosiahla miesto kde som bol, nadomnou, voda sa začínala vylievať. 

Znova, ON mi ukázal zásobáreň po prvý krát, toto je skutočne prvý krát, kedy vidím do vnútra zásobárne dažďa, kde PÁN uskladňuje dážď, ktorou je zavlažovaná celá Zem, od stvorenia Zeme. To je obrovská zásobáreň vody. 

Takže ON otvoril  zásobáreň a je tam horizontálne prúdenie, masívne množstvo vody preteká horizontálne, a potom zasiahlo miesto, kde som stál v údolí Rift Walley, takže voda sa vylievala, tiekla vertikálne v ohromnom množstve, začne padať ako vodopád. Ťažké kvapky dažďa začínajú padať. Ohromné, historické, mimoriadné, šokujúce a veľmi ohromujúce. Takže hustý dážď tam začal na mňa padať tam, na Rift Walley. 

A potom tráva začala rásť veľmi ohromne, veľmi pekne s láskou Pána. Znova, dnes som videl zásobáreň vody, kde JEHOVAH ELOLAM, VEČNÝ BOH, JEHOVAH ROHI, PÁN môj Pastier, JEHOVAH ELOHIM, večný Stvoriteľ, JEHOVAH El Gibor, Mocný BOH neba a Zeme, ja som videl zásobáreň, kde ON uskladňuje vodu, ktorá zavlkažuje celú Zem počas mnohých, mnohých rokov od kedy Zem bola stvorená. Aký šokujúci moment žiť a vidieť to, prorocký kalendár v histórii Cirkvi. 

A PÁN otvoril stavidlá tejto zásobárne a voda prúdila von takmer 1 míľu od Zeme a prúdila horizontálne. Kde som stál v doline Rift Walley, tam končil chodník, voda sa začala vylievať dole na zem.  Teraz viem, ako PÁN zalieva Zem, ako PÁN prináša dážď. Konečne ON ukázal PROROKOVI DAŽĎA ako ON prináša dážď na Zem. 

Predo mnou, hora je po mojej ľavej ruke, voda sa vylieva, ohromné množstvo, veľmi šokujúci a krásny pohľad, a potom, je to tak veľkolepé, že som sa snažil to nahrať. V tom sne som sa pokúšal to nahrať s mojim mobilom. Ja som to nahral zvrchu, kde hrozinontálne prúdenie končilo a vertikálne sa začalo vylievať dole na zem. Pokúšal som sa nahrať tento šokujúci úkaz. Ja som to nahral v tom sne s mojim mobilom, ja som šokovaný. Nahral som to vo sne. Takže PÁN prichádza vyliať dážď na tento národ znova a znova a znova.

A keď som hľadel na to stretnutie, vidím horu predo mnou, vidím obydlia, potom vidím vysokú budovu, toto územie je presne územie Menengai , rovnaké územie v Nakuru, kde Oblak PÁNA prišiel navštíviť, kde PÁN otvoril nebo, ohromná návšteva, ktorá sa udiala 27. a 28.  augusta 2016. 

Takže PÁN hovorí, že prichádza obrovská Mega návšteva do národa, kedy sám OTEC zostúpi a navštívi JEHO SLUŽOBNÍKA. Otvorene pred očami všetkých ľudí. Vo veľmi, veľmi, veľmi hustom, extrémne tmavom Oblaku. Je tam veľa v tom oblaku, nieje mi dovolené to hovoriť národom. Ale znova prichádza navštíviť a je tam otvorené Nebo znova. Takže stretnutie ktoré bude v roku 2017, toto stretnutie sa musí uskutočniť na území Menengai v Nakuru. Toto je lokácia, miesto navštívenia, kde ma PÁN teraz požiadal, aby som zhromaždil národy, zhromaždil Cirkevné zhromaždenie PÁNA, pretože práve pred tou horou, tam bude Mega návšteva samotného BOHA OTCA. My ani nevieme, čo sa tam stane. Iné veci niesú zjavené. 

PÁN teraz zhromažďuje národy znova, aby sa zhromaždili práve pred tou horou, na území Menengai v Nakuru, pretože ON hovorí, ON zostúpi tam a bude tam otvorene hovoriť s JEHO SLUŽOBNÍKOM. V akom úžasnom čase žijeme, to bude masívny dážď a tento dážď sa udeje v dvoch podobách. Prvý práve predo mnou na území v Menengai a druhý po pravej strane. A veľa ľudí si to nahraje na ich mobily. 

V akom úžasnom, úžasnom, úžasnom čase žijeme, že toto môžeme vidieť. Ďalšie uzdravujúce stretnutie, kvôli misii spoza hraníc, ktoré začali, ďalšie prebudenecké stretnutie sa bude konať v decembri. Iba v decembri, pretože máme mnoho iných národov, Austráliu, máme Taliansko, Fínsko, Namíbiu, Južnú Kóreu, máme veľa národov, ktoré musia byť tiež navštívené. 

Ale PÁN teraz zhromažďuje národy, ON ma požiadal, aby som povedal celému zhromaždeniu PÁNA, aby sa zhromaždili na tom mieste. A v tomto čase ON príde dole navštíviť tam JEHO SLUŽOBNÍKA a hovoriť tam k JEHO ľuďom, hovoriť k JEHO SLUŽOBNÍKOVI A CELEJ CIRKVI. Ohromná návšteva a otvorí Nebo a dážď tam bude padať. Aký úžasný čas, ktorý žijeme. Ja milujem PÁNA, ja milujem JEŽIŠA, JA MILUJEM DUCHA SVÄTÉHO, ja mám iba jedného priateľa, nemám žiadneho iného priateľa, odkedy ma PÁN povolal pred Trón do Sály, ON mi povedal, že ododnes nemám žiadnych iných priateľov, iba DUCHA SVÄTÉHO. ON je môj svedok. Ja Ťa veľmi milujem. Miluje BOHA OTCA, môjho priateľa.

Toto je nádherný čas v histórii Cirkvi. To bude ohromná historická návšteva, na území v Menengai v Nakuru znova. MESIÁŠ prichádza, nech sa národy pripravia, nech sa každý pripraví.

My mierime do Mombasy, ma Mega, Mega, Mega konferenciu, veľkú, najväčšiu, potom máme Taliansko, potom Fínsko, Namíbiu a veľa iných národov. 

MESIÁŠ prichádza, budeme pokračovať pripravovať spravodlivú Cirkev, Svätú Cirkev, Slávnu Cirkev, Cirkev bez vrások, Cirkev bez škŕn, Cirkev, ktorá je dospelá. Pretože v tomto čase to bude masívna návšteva PÁNA, pre národy tejto Zeme. Aká úžasná generácia. Aký úžasný čas byť kresťanom, byť znovuzrodený. Aký poklad, byť v prítomnosti PÁNA. PÁN sám prichádza navštíviť JEHO Cirkev. Samotný PÁN prichádza navštíviť JEHO Cirkev. Aký krásny čas žijeme, že môžeme toto vidieť, v histórii tejto Zeme. 

Toto sú znaky, ktoré nám hovoria, že

MESIÁŠ prichádza, MESIÁŠ, KRÁĽ SLÁVY PRICHÁDZA. 

TOTO JE ON, O KTOROM JE NAPÍSANÉ: ” HĽA, JA VÁM POŠLEM PROROKA ELIÁŠA, PREDTÝM, NEŽ PRÍDE DEŇ HOSPODINOV, VEĽKÝ A STRAŠNÝ.” ( Malachiáš 4:5)

Nech tí, ktorí majú uši počujú z Písma z Proroka Malachiáša a pripravia sa na Slávny príchod MESIÁŠA. Veľké veci sa dejú na zemi. Sezóna sa zmenila v Keni. Prší v tomto čase v Keni, keď hovoria, že má byť sucho.  Teraz MESIÁŠ pripravuje Cirkev, samotný OTEC navštívi DOM,

Shalom


 

Off 

22.2.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top