Home
 

PRICHÁDZA OHROMNÁ NÁVŠTEVA PÁNA, PROROCTVO ZO DŇA 20. FEBRUÁRA 2017, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR

PÁN hovoril so mnou, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou, JEHOVAH ELOHIM, predošlého dňa, je to menej ako 24 hodín a v tomto rozhovore ma PÁN zobral na určité miesto, na tom mieste je veľmi vysoká budova. Znova, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou dnes o veľmi dôležitej návšteve, ktorá prichádza na Zem. 

Vidím, že idem lietadlom na to miesto a na tom mieste je vysoká budova, vidím ju predo mnou na tom mieste, a potom zrazu náhle Sláva PÁNA, Oblak BOŽÍ, super Slávny, veľmi –  veľmi Slávny zostupuje dole a usádza sa, pokrýva hore budovu zvonku, hornú tretinu, kde ma PÁN zobral znova. Je tam budova a keď tam prídem, Oblak BOŽÍ prichádza a pokrýva 1/3 budovu zhora, takže vidíte časť budovy ponad, Oblak, vidíte, že Oblak pokrýva celú budovu s veľmi Slávnym Oblakom a bielym, ktorý prišiel z Neba, pokryl a usadil sa tam. 

Takže znova. Dnes, JEHOVAH, BOH OTEC mi hovoril o JEHO návšteve, ON prichádza navštíviť miesto a na ON ma posiela na to miesto. Je tam vysoká budova, 

Sláva prišla dole, takže veľa ľudí je prestrašených, bola tam ohromná hrôza, veľa ľudí si ľahlo, veľa ľudí utekalo preč, ľudia mali strach vstúpiť do budovy, pretože Sláva Pána zostúpila na budovu, kde PÁN JEHOVAH ma poslal. Ja to oznamujem, ako sa to stalo. Pretože ja už som to videl. 

Takže toto je čas, v ktorom žijeme, vo veľmi ohromnom a historickom čase. V tomto čase je absolútne múdre byť znovuzrodený, buďte si istí, že ste kresťan, s tým začneme, prijali ste JEŽIŠA, činili ste pokánie zo všetkých vašich hriechov a potom, v rovnakom čase to bude veľmi rozhodujúce, že keď ste znovuzrodení ako kresťania, vyznávate kresťanskú vieru, bude to extrémne dôležité, budete zastávať nulovú toleranciu k hriechu, aby DUCH PÁNA vám pomohol v jednej jedinej misii, aby ste mali nulovú toleranciu k hriechu, to znamená úmyselné nasledovanie, zámerné nasledovanie Svätého kresťanského života, spravodlivého kresťanského života, pretože udalosť, ktorá je poznamenaná v našom čase, v kalendári tejto hodiny, mieri k Slávnemu príchodu MESIÁŠA. 

Takže PÁN so mnou hovoril o mega historickej návšteve, ktorá prichádza na miesto, kde ma posiela, vidím, že idem lietadlom a potom, keď idem na to miesto, je tam vysoká budova a potom Oblak PÁNA prichádza. Prichádza a usadzuje sa na budove. Ľudia sú tak prestrašení, že sa boja vstúpiť do budovy. Žijeme v dňoch bázne JEHO SLÁVY, kedy BOH OTEC sa rozhodol, že ON sám príde navštíviť a pripraviť úžasnú Svätú, dospelú, spravodlivú, Slávnu Cirkev, Slávnu Nevestu bez vrások, bez špiny, bez škvŕn. Dospelú Cirkev, ktorá sa stráni sexuálnych hriechov, ktoré vidíte dnes, oblečenie žien a mužov v Cirkvi dnes, oni hovoria nemravnosti, ON hovorí: NIE, to nieje Cirkev, ktorú prichádza pripraviť. ON prichádza ku Cirkvi, ktorá je ochotná sa vzdať týchto svetských vecí a prijmú formovanie od PÁNA, aby Sláva, neskoršia návšteva PÁNA v tejto hodine, neskoršia Sláva ich vyleštila a pripravovala pre tento nezvratný deň príchodu MESIÁŠA. 

Všetky tieto znaky, tieto udalosti, táto návšteva hovoria o fakte, že čas je na konci a MESIÁŠ sa chystá prísť pre Cirkev. A ako Biblia hovorí, že ako bolo za čias Noeho, tak bude za príchodu Syna človeka. Takže môžete jasne vidieť, že za dni Noeho boli ľudia zapojení do oddávania sa v spoluúčasti ( výstrednosti, hojnosti ) tohto sveta, do sexuálnych nemorálností, ženili sa, vydávali, rôzne druhy párty, kupovali a predávali veci, oni žili život, aký oni chceli, obmedzovali Ducha Svätého, boli bez vedenia v ich životoch. Oni odmietli, neposlúchli, žili nedbalý život. A ľudia nemali radi spravodlivosť. Vidíte, že v tieto dni sa to opakuje, dnes a teraz veľa ľudí nemajú radi spravodlivosť, oni preferujú žiť ako chcú,.. keď pôjdete do ulíc v Nairobi, Mombasy, Kisumu, Kakamegy, Nakuru, všade Bungoma, Kitale, Kehancha, Mtito Andei, Nyeri, Muranga, Namanga, budete cítiť, že ľudia žijú a chodia tam bez akéhokoľvek porozumenia, že MESIÁŠ prichádza. 

Keď pôjdete do Londýna, do Paríža, mesto New York, Honkong, …. každé miesto, .. Soul, Helsinky, Toronto, Montreal, Seatl, Washington DC, všade naprieč zahŕňajúc mestá v Afrike,  Botswana, Kahira, Južná Afrika, .. ľudia žijú, dokonca niesú si vedomí, že MESIÁŚ prichádza.  A je tu určitý stupeň zodpovednosti vzťahujúci sa k nim, aby využili pre nich výhody návštevy v tejto hodine. 

Takže PÁN oznamuje všetkým národom, od Nového Zélandu, Austrálie, veľa, veľa miest naprieč ÁZIE, Kuala Lumpur smerom dole k ostrovom, .. Latinská Amerika, Karakas, Santiago De Chile, Portoriko, všetkým ostrovom a národom, že v tejto hodine musíme žiť múdro a mali by sme si byť vedomí našej zodpovednosti, aby sme sa pripravili na príchod MESIÁŠA. 

Návšteva, ktorá pripraví národy a Cirkev je tu, to je to, čo vám oznamujem tu. Znova, PÁN ma posiela na miesto, vidím vysokú budovu, keď MUŽ BOŽÍ vstúpi do tej budovy, potom príde Oblak z Neba a usadí sa a pokryje časť budovy. 

Takže toto je úžasný čas v histórii Cirkvi, sám PÁN, BOH OTEC sám sa rozhodol prísť na túto návštevu v tejto hodine pri JEHO SLUŽOBNÍKOVI, pred očami všetkých ľudí. To znamená, že tiež čas sa pohol, čas preskočil, čas sa zmenil a teraz PÁN hovorí o návšteve, príprave a Slávnom Kráľovste BOŽOM, ktorý prichádza.

Takže ja povzbudzujem každého jedného kresťana. kdekoľvek sú, aby pokračovali neúnavne nasledovať Svätosť, spravodlivosť, a denne odmietali odpadnutie, odmietali evanjelium peňazí –  peňazí – peňazí, vyučovanie o peniazoch,.. , evanjelium nemravností, ženy sa môžu obliekať, ako oni chcú,.. muži sa oblikeajú ako svet, .. atď.

Ja povolávam národy Zeme k pokániu. V podstate volám národy ku pokániu, pretože my vstupujeme v deň, keď Cirkev bude v prítomnosti Slávy PÁNA. Samotný BOH OTEC prichádza pripravovať Nevestu Kristovu, prečo? Pretože MESIÁŠ už urobil prekrásnu prácu, spásu na kríži, perfektnú prácu, zahŕňajúc tých, ktorí neboli znovuzrodení, naprieč generáciám. ON urobil prekrásnu, perfektnú, znamenitú prácu. 

Teraz je rad na nás, aby sme otvorili naše srdcia, dali ich k dispozícii, aby keď sme sa znovuzrodili, musíme naďalej pokračovať vo formovaní srdca k spravodlivosti a Svätosti. Pokiaľ dosiahneme úroveň KRISTA. To je Cirkev, ktorú som nedávno videl ( proroctvo z 15. januára 2017).

Znova, vidím veľkú návštevu, ktorá prichádza na Zem, vidím, že sám BOH OTEC ma berie na miesto a potom ON navštívi to miesto. Toho času tam bude ohromný strach, ľudia budú utekať preč, nebudú chcieť vstúpiť do budovy, keď ON zostúpi. Ja som o tom hovoril, učil som o tom. Ľudský stav, ľudské telo nieje pripravené, aby prebývalo v prítomnosti Božej Slávy. Ale skrze JEŽIŠA KRISTA ON nám môže dať silu a pripraviť nás pre večné Kráľovstvo Slávy.

Nech tí, ktorí majú uši vedia, že

MESIÁŠ PRICHÁDZA. TOTO JE ON, O KTOROM PÍSMO PÍŠE, ŽE POŠLEM MOJHO POSLA PRED TEBOU, KTORÝ PRIPRAVÍ CESTU. KEĎ BOH OTEC DAL INŠTRUKCIE KRISTOVI, KU DŇU, KTORÝ JE PRED NAMI. 

Ďakujem, Shalom

 

MODLITBA SPÁSY:

Drahí bratia a sestry, pokiaľ nemáte istotu,

či ste znovuzrodení, ( evanj. Jána 3:3 )

pokiaľ máte pocit, že ste ďaleko od Pána

alebo ste nežili v Svätosti,

vyslovte túto modlitbu nahlas, …

Svätý Bože, prichádzam k Tebe v mene

Tvojho Syna – Pána Ježiša Krista.

Verím, že Ježiš Kristus je TVOJ SYN,

verím, že na tretí deň vstal z mŕtvych.

Pán JEŽIŠ vyznávam, že som hriešnik

a činím pokánie zo všetkých mojich hriechov.

Prosím očisti moje hriechy

s TVOJOU drahocennou krvou dnes,

odvraciam sa od mojich hriechov

a prijímam Ťa dnes do môjho srdca,

ako môjho Pána a Spasiteľa.

Prosím, napíš moje meno

do Baránkovej knihy života,

prosím naplň ma Duchom Svätým,

aby mi pomohol žiť

v Svätosti a ustanov Tvoje SLOVO

v mojom srdci, 

pomôž mi prosím sa  pripraviť

na Tvoj slávny príchod, 

V MOCNOM MENE JEŽIŠ JA SOM SA DNES ZNOVUZRODIL, AMEN.

 

Teraz, keď ste sa znovuzrodili, je nutné, aby ste sa dali pokrstiť do vody, ako nám to ukázal Pán Ježiš, a hovorí o tom v:

Evanjeliu Jána 3:3 – 5,

Evanjeliu Marka 16:16

Vodný krst je KRST POKÁNIA.

Off 

20.2.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top