Home
 

DVERE K VYTRHNUTIU CIRVI, 3. časť, PROROK BOŽÍ Dr. Owuor

Pokračovanie, 3. časť:

Je to tak dôležité, že je to potrebné zdôrazniť Cirkvám. Nech sa na to nepozerajú, ako na ďalšiu novinku v správach… ooh rieka Mississippi sa preliala znova,.. ooh zemetrasenie v Grécku znova,.. teraz znova vojna v Keni,.. ooh hladomor prišiel,…

Dovoľte mi povedať, že mihnutím oka, behom záblesku sa udeje vytrhnutie Cirkvi. A potom budete prenasledovaní, vydajú vás v súženie a budú vás zabíjať. To je súženie. 

Izaiáš 26:19-21  19Tvoji mŕtvi ožijú, moje mŕtve telo, vstanú. Prebuďte sa plesajte vy, ktorí bývate v prachu! Lebo tvoja rosa je rosou svetiel, a zem vyvrhne mŕtvych. 20Idi, môj ľude, vojdi do svojich komôr, zatvor svoje dvere za sebou; skry sa na malú chvíľu, kým neprejde zúrivý hnev. 21Lebo hľa, Hospodin vyjde zo svojho miesta navštíviť neprávosť obyvateľov zeme, na každom z nich. Vtedy odkryje zem svoju krv a nebude viacej prikrývať svojich pobitých.

Keď Lazarus zomrel a povedali PÁNOVI, že je tomu už 4 dni a je tam už smrad, ON povedal: ” nie, on nieje mŕtvy, on spí.” Hallelujah. Takže tí, ktorí sú v prachu zeme, podľa PÁNA niesú mŕtvi. Oni spia. Pretože všetci musia byť prebudení. 

... zatvor svoje dvere za sebou… hovorí tu o dverách pri vytrhnutí… ako to súvisí s dverami pri vytrhnutí Cirkvi? Keď PÁN ukázal túto víziu Izaiášovi, PÁN mu ukázal vyvolených, pozostatok Cirkvi, ktorá bude zobratá skrze dvere pri vytrhnutí a dvere sa zatvoria. Vidíte? Hallelujah. A potom hnev BOŽÍ sa bude vylievať na štyri konce Zeme. To je súženie. A ON hovorí:” tí, ktorí spia v prachu Zeme sa prebuďte a plesajte!, prečo? pretože prišla tvoja rosa.”

Keď PÁN ku mne hovoril o dverách pre vytrhnutie, a navigoval ma k týmto veršom, ja som nerozumel. Pretože som sa pozeral na všetky dvere, ktoré otvoril, keď prezentoval obrúčky, prišli nižšie,  ON otvoril dvere, Sláva vyšla, keď prezentoval hodiny, dvere sa otvorili a Sláva vyšla von, keď mi PÁN ukázoval CHRÁM BOŽÍ, dvere sa otvorili, vyšla Sláva a potom som videl CHRÁM. Zakaždým, keď otvorí dvere do Neba, Sláva PÁNA vychádza najprv. To je dôvod, prečo keď Izaiáš videl rovnaké veci, on hovorí:” prebuďte sa!, a plesajte, pretože prišla rosa, rosou svetiel,.. to je neskoršie pomazanie od BOHA. 

Hallelujah. To je DUCH SVÄTÝ, ktorý príde v neskoršom pomazaní očistiť Cirkev, očistiť hriechy z Cirkví, pretože iba Svätí vstúpia. Mimochodom iba žiarivá, slávna Cirkev vstúpi. Iba Cirkev, ktorá je teraz spravodlivá. ON tiež hovorí, že Cirkev musí byť dospelá, mala plný vzrast, pokiaľ dosiahne plný vzrast dospelosti. Znamená, že rástla vo viere. Mimochodom, to je svätosť PÁNA, ktorá umožňuje pripraviť dospelú Cirkev. 

Nemyslite si, že ste dospelí keď pozeráte na to, koľko rokov ste strávili v Cirkvi. Nemyslite si, že ste dospelí, kvôli tomu, koľko Cirví máte, …. nemyslite si, že ste dospelí tým, koľko ľudí ste viedli k PÁNOVI,… Hallelujah…. oo ja som viedol dnes k PÁNOVI 20 ľudí, zajtra 30 ľudí – takže ja som skutočne dospelý. Vy nie ste dospelí, ak nieste veľmi opatrní! 

To je Svätosť BOŽIA, pretože plný vzrast dospelosti o ktorom hovorí je dôvod, prečo tie dva svadobné prstene boli veľmi identitcké, zhodujúce sa v tej vízii. Velmi zhodné. Ako PÁN JEŽIŠ môže mať rovnaký prsteň ako Cirkev? To znamená, že Cirkev musí dorásť do plnosti KRISTA, do identity KRISTA, do dospelosti KRISTA, do Svätosti KRISTA. To je dôvod, prečo nám hovorí v ..

1 Peter 1:15  15ale podľa toho Svätého, ktorý vás povolal, aj sami buďte svätí, v každom obcovaní. 16Pretože je napísané: Buďte svätí, lebo ja som svätý!

Biblia tiež hovorí, až pokiaľ dosiahnete Svätosť a spravodlivosť BOHA. Hallelujah. Takže keď vidíte Slávu BOŽIU prichádzať dole v Keni, dážď začal v meste Kakamega, začalo pršať a veľa dažďa Ducha Svätého sa vylievalo a pÁN hovoril o vypustení 4 slávnych koňoch odtiaľ, zjavil som význam toho, napísal som to veľmi pracne, hovoril som o štyroch slávnych Evanjeliách, ktoré sú v Biblii, hovoril som Pastorom, že keď vyučujete Bibliu, nech sa oprú na 4 slávne evanjeliá, keď budú vyučovať celú Bibliu. To znamená, zakoreňte váš základ na 4 slávnych evanjeliách. A slovo, ktoré bude vychádzať z vašich úst zasiahne 4 konce zeme. A vyčistí Cirkvi.

Neučte z iných kníh! CIRKVI učia z iných kníh… o pomazaní ku finančnému bohatstvu! … ako riadiť finančné zdroje ako kresťan…. ako žiť v bohatstve ako kresťan… CIRKVI vyučujú evanjelium tela, tohto sveta, zemské evanjelium.

..Vonkajší dvorec. Pamätáte sa, že bol vonkajší a vnútorný dvorec, na vonkajšom dvorci bolo veľa fám, rozširovalo sa veľa rečí… , oni nepočuli priamo od BOHA, a potom vnútorný dvorec, PÁN pretrhol oponu a dovolil nám vstúpiť neobmedzene do Svätyne Svätých. 

BOH JEHOVA hovorí, že dvere, ktoré ukázal Izaiášovi, Izaiáš videl vyvolených, ktorí sa ponáhľali do tých dverí, zatvorili dvere, aby mohol potom prejsť BOŽÍ hnev. Toto sú dvere k vytrhnutiu. Keď toto uchopíte, potom uvidíte Svadbu Baránkovú. Nieje možné, aby ste vyučovali o pokání, ste v Zbore pokánia a potom zmeškáte vytrhnutie. Vytrhnutie nepríde ku Cirkvi celkovej, že my pôjdeme ako Cirkev, Pavol hovorí, aby sme boli opatrní, aby sme učili tieto veci.

Je veľmi dôležité, aby sme porozumeli, že táto rosa, ktorá znamená neskoršie pomazanie. Myslel som si, že ranná rosa bola rozdielná od polnočnej rosy. Keď mi hodiny ukázali, že je 23.59 hod,. myslel som si, že toto neskoršie pomazanie bude rozdielne od rannej rosy, pretože Izaiáš hovorí o rannej rose. Ale je jedna a rovnaká. Pretože keď udrie polnoc, potom príde ráno a Cirkev bude zobratá. Takže toto je sláva, ktorá preteká skrze Cirkvi dnes. 

 

Off 

23.10.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top