Home
 

DVERE K VYTRHNUTIU CIRVI, 2. časť, PROROK BOŽÍ Dr. Owuor

Pán ku mne hovoril v noci približne pred 2 tý6dňami a potom som to oznámil v rádiu, aby sme boli na pozore, prinesie viac bolestí, začiatok súžení, my sme to zaznamenali a odvysielali v rádiu na živo a približne o 4 hodiny sa to stalo. Zasiahlo to takmer celú Európu, pretože to začalo Gréckom cez Južné Taliansko a potom záplavy, hľadte čo sa dialo potom USA, včera so mnou hovoril znova. ON ma zobral v DUCHU do domu a v tom dome pršalo na nás, veľa dažďa a fúkal vietor. Ľudia boli sťahovaní. Oni ich vo veľkom sťahovali z domov. Boli evakuovaní silou. Kvôli ohromným záplavám. Dnes som počul, že rieka Mississipi sa preliala a valí sa do mesta. Toto sú začiatky veľkých súžení, vo verši 8..

Matúš 24:8 8A to všetko je počiatkom preporodných bolestí sveta.

Môžete tu cítiť urgenciu, na ktorej BOH práve teraz pracuje. Pracuje veľmi naliehavo. JEHO časový rámec je limitovaný, obmedzený. Ako hovorí o veľkých bolestiach, vojna prišla do Iránu, ja som hovoril o tejto vojne, sme to publikovali v magazíne, v roku 2006, v Tanzánii v októbri 2005 PÁN prvý krát hovoril ku mne o tom, o 2 raketových strelách, ktoré zasiahnu nukleárnu základňu v Iráne. Zem je veľmi blízko tej vojne. My sme to publikovali v roku 2006 a teraz počujem že Izraelské vzdušné sily trénujú. Tá vojna prichádzajúca do Iránu sa stane. Toto sú začiatky bolestí. Pretože JEHO učeníci sa HO opýtali: ” PANE, kedy príde koniec, ako budeme vedieť, že prichádza koniec? Ako budeme vedieť, že TVOJ príchod je blízko?” A ON im o tom hovoril a povedal, že toto sú začiatky bolestí. 

Matúš 24:3 3A keď sedel na Olivovom vrchu, pristúpili k nemu učeníci osobitne a riekli: Povedz nám, kedy to bude, a čo bude znamením tvojho príchodu a skonania sveta?

Pamätajte, že začiatok bolestí a potom verš 9, kde hovorí …

Matúš 24: 9 9Vtedy vás vydajú v súženie a budú vás zabíjať, a budete nenávidení od všetkých národov pre moje meno.

Hallelujah! Ako preskočíme od začiatku predpôrodných bolestí a teraz hovorí, že vás budú prenasledovať a zabíjať?  To znamená, že medzi veršom 8 a veršom 9 Matúša 24. kapitoly je ukryté vytrhnutie Cirkvi. To je to, čo je tam skryté. 

Znova, medzi Matúšom 24:8 a Matúšom 24:9 je vytrhnutie Cirkvi. Veľké bolesti je veľké súženie. To je dôvod, prečo hovorí, keď sa pozrieme na Zjavenie Jána 16:15 15Hľa, prídem ako zlodej! Blahoslavený, kto bdeje a ostríha svoje rúcho, aby nechodil nahý, a aby nevideli jeho hanby.

Tu je niečo tajomné ohľadom JEHO príchodu, keď si príde vytrhnúť Cirkev. A toto sú dvere k vytrhnutiu. Hallelujah. A ON tu hovorí, že veľa prídu a budú prehlasovať, že sú KRISTUS, zvody, rozumiete? A ide ďalej a hovorí: ” buďte opatrní, buďte si istí, že nieste zvedení!” To znamená, že klamstvá, zvody budú najväčší duchovný orientačný bod času. Bude veľa klamstiev, kde? V CIRKVÁCH! Hallelujah. Klamstvá vstúpia do Cikrví. Toto je posolstvo. To je to, čo sa ON pokúša zdôrazniť. ON hovorí, že bude veľa klamstiev v CIRKVÁCH. 

Veľa ich príde a povedia, že sú KRISTUS. ON hovorí, aby ste si boli istí, že nieste zvedení. ON zdvihol červenú zástavu. Jeden z najväčších  kľúčových bodov budú obrovské zvody, klamstvá, ktoré vstúpia do Cirkví. Inými slovami, PÁN hovorí o odpadnutí. O odpadnutí od skutočnej viery. To znamená, že budú veľké vlny falošných prorokov, ktorí vstúpia do Cirkví. Ako budete vedieť, že sú falošní proroci? Keňa je teraz trošku viac dospelá ako iné národy, pretože PÁN tu hovorí nejaký čas. Hovorí veľmi otvorene, že nieje spôsob, že keď niekto hovorí, že je prorok BOŽÍ, povolaný PÁNOM BOHOM, pamätajte, že je to iba ON, ktorý povoláva JEHO Prorokov, … oni povedia, ..pozrite sa, ja som prišiel zo školy Samuela, .. zo školy pre prorokov. Bol som tam 5 rokov a teraz som prorok. Nie je toto rúhanie? .. Oni mi povedali, aby som hovoril určité slová a začal:” toto hovorí PÁN…. ” vidíte velké klamstvá? ktoré vstúpili do Cirkví? to vstúpilo najprv do kňažstva, pastorov.

Iba BOH sám povoláva JEHO PROROKOV! Hallelujah. A ON ich povoláva, aby slúžili KRISTOVI. A teraz viete, že neexistuje spôsob, ako niekto príde ku vám a povie vám, že je prorok, iba ak ku vám príde a bude karhať hriech! Nie je spôsob, ako môže byť spokojný s hriechom, pokiaľ BOH s ním hovorí.  Rozumiete? Opýtal som sa PÁNA, že prečo mi ukazuje iba zlé veci v Cirkvách? Neskôr som pochopil, že to je dôvod, prečo ma poslal, aby som k ním prehovoril. Nieje žiaden spôsob, ako by mohol byť PÁN spokojný s hriechom.

Zakaždým, keď ma pošle hovoriť, ON vidí niečo, čo potrebuje napraviť. Neexistuje spôsob, aby BOH poslal JEHO služobníka, ktorý by budoval jeho vlastné kráľovstvo, aby viedol ľudí k jemu samému. Zakaždým denne poukazuje na príchod MESIÁŠA. PÁN hovorí, aby ste si boli istí, že nieste zvedení! Iba túto pravdu môžem ukázať, aby ste si boli istí, že nieste zvedení. Neexistuje spôsob, aby BOH poslal proroka a ten by neobhajoval Svätosť v Cirkvi. Toto sú bežné znalosti. Pretože PROROK JE POSOL BOŽÍ. Vidíte?  A BOH je SVÄTÝ. ON je oddelený od hriechu.

Prichádzajú ako proroci, spia so ženami v hotelovej izbe, v Keni tiež. Ženy prišli ku mne pre modlitby. A Pastori ma zobrali, aby som slúžil v hotelovej izbe. .. Oni prišli vyučovať. ON učí o jeho topánkach, pamätáte? … viete, aké sú drahé moje topánky? .. viete odkiaľ som kúpil tento oblek? … pozrite sa na moju manželku, viete koľko ma to stojí mesačne udržiavať jej účes? … Pravda musí oslobodiť CIRKVI práve teraz. Rozumiete? Dovoľte mi povedať, že toto je moment pravdy. Iba pravda vás oslobodí od toho, od čoho nás varoval PÁN JEŽIŠ. Čo hovoril JÉŽIŠ, v mojej Biblii je vyznačené červeným, slová KRISTA, VODCU, KRISTA, KRÁĽA. CTIHODNÝ PÁN. ON hovorí: ” BUĎTE SI ISTÍ, ŽE NIESTE ZVEDENÍ!” 

Ale medzi veršom 8 a 9 ( Matúš 24 ) je ukryté vytrhnutie. To znamená, že tie bolesti, ktoré vidíte, záplavy ktoré vidíte, zemetrasenia ktoré vidíte, hlad, globálny hlad ktorý vidíte, toto sú začiatky tých bolestí. A pozrite sa na to, ako ON ich počet zvyšuje,.. potom, keď ich prorokuje, stane sa to rýchlo a potom zajtra ON príde znova a povie: ” povedz im… povedz im iné..  tu je cítiť naliehavosť… správne? To je prvá vec, ktorú si z toho zoberiete. Začínate rozumieť, že BOH preradil, pohybuje sa rýchlejšie, ale som tak prekvapený, že národy niesú si toho vedomé. 

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA

sumarizácia 

Vízia o divokých šelmách, Prorok Boží Dr. Owuor, 1. časť


Off 

23.10.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top