Home
 

POZVÁNKA DO MILOSTI, PROROCTVO PRE NOEHO, vyučovanie, PROROK BOŽÍ Dr. OWUOR

 ( Z konferencie BOŽIEHO PROROKA DR. OWUORA na Oltári PÁNA DONHOLM  v Nairobi 2016, sumarizácia  )  

1 Timoteovi 1:15  Verné je to slovo a hodno každého prijatia, že Kristus Ježiš prišiel na svet spasiť hriešnikov, z ktorých prvý som ja.

Exodus 11:4-7 4A Mojžiš riekol: Takto hovorí Hospodin: Okolo polnoci vyjdem a prejdem stredom Egypta. 5A zomrie všetko prvorodené v Egyptskej zemi, od prvorodeného faraonovho, ktorý mal sedieť na jeho tróne, až do prvorodeného dievky, ktorá sedí za žernovom, i všetko prvorodené z hoviad. 6A bude veľký krik po celej zemi Egyptskej, akého ešte nebolo, a jakého ani viacej nebude. 7Ale nikomu zo synov Izraelových ani len pes nevrkne, a tak bude všetkému od človeka až do hoväda, aby ste vedeli, že Hospodin učinil rozdiel medzi Egypťanmi a medzi Izraelom.

Je tu niečo, čo sa táto generácia môže naučiť z dní Noeho? 

PÁN hovorí: BOH JE SVÄTÝ. BOH JE SVÄTÝ a keď hovorí, že BOH JE SVÄTÝ, ON tiež hovorí, že v Najvyššon nadriadenom Súde v Nebi bola predložená a preberaná kliatba. A keď bola preberaná kliatba proti hriechu, bol napísaný rozsudok, ktorý hovorí:

  1. Zaiste BOH JE VEĽMI SVÄTÝ  a oddelený od hriechu. 
  2. Mzda za hriech je smrť. Takže za každý hriech musí byť smrť. Keď bol predložený tento rozsudok, bol tam symbolický akt, že keď príde PÁN o polnočnej hodine a  uvidí krv, urobí nasledujúce: istotne mzda za hriech je smrť,  ale v tomto dome smrť už nastala. Takže pôjde ďalej, kde nie je krv, pretože tam nenastala smrť a zabije prvorodené, pretože musí nastať smrť, pretože sa dopustili hriechov, bol vynesený rozsudok. 

Je tu niečo, čo Cirkev Kristova týchto dní a tohto veku sa môže učiť zo stavby korábu ( archy ), zo zachrány vyvolených. Nie kvôli tomu, že bol Izrael vynikajúci, nie preto, že Izrael bol morálne perfektný, nie pre spravodlivosť Izraela, nie pre svätosť Izraela, ale kvôli tejto arche, korábu, ktorý sa volá PERFEKTNÁ KRV BARÁNKA BOŽIEHO BEZ DEFEKTU. PERFEKTNÁ KRV PERFEKTNÉHO BARÁNKA BOŽIEHO. Umyla vaše domy, ako symbol. Je tu niečo, čo sa môžme učiť?  To znamená KRV.

Každému je daná šanca. Ľuďom v Sodome a v Gomore bola tiež daná príležitosť ku pokániu. Ľuďom v čase Noeho tiež bola daná príležitosť, aby činili pokánie. Tejto generácii je tiež daná príležitosť, aby činili pokánie. BOH stále vyčkáva, pretože chce, aby každý činil pokánie. PÁN vždy prosí, ON pozýva, keď čítate Matúša 22, ON ich pozýva na večeru Baránkovú, ON stále prosí túto generáciu, aby prišli. Potom vám dám zoznam lekcií. 

Genesis 7:1 1Potom riekol Hospodin Noachovi: Vojdi do korábu ty i celý tvoj dom, lebo teba som videl spravedlivého pred sebou v tomto pokolení.  … pozvánka milosti, pozvánka na vstup.  

Takže nadpis tohto vyučovania bude POZVÁNKA DO MILOSTI. 

Národy spoza hraníc teraz sledujú vysielanie, ako kŕmim lyžičkou Keňu, aby oni tiež dostali príležitosť.  

Genesis 7:2 Zo všetkých hoviad čistých si vezmeš po sedmoro, vše samca i jeho samicu, ale z hoviad, ktoré nie sú čisté, vezmeš po dvoje, samca i jeho samicu 

PÁN hovorí nasledujúce: POZVÁNKA NA VSTUP. Teraz vstúpte. ON stále volá túto generáciu, aby prišla a vstúpila. Do každého národa, do ktorého idem, stále prinesiem pozvánku, aby vstúpili na Svadobnú večeru Baránkovú. 

… “nie, ja som zaneprázdnený, … potrebujete porozumieť, že tu vo Švajčiarsku máme svadbu, prosím pochopte, to bolo dlho plánované”,.. a oni ma zanechali v Cirkvi s niekoľkými ľuďmi, v Ženeve. V podstate Pastor poveda ľuďom, aby išli, že to bolo plánované, prosím poďte, .. jedzte, tancujte, a radujte sa na svadbe. A ja som tam našiel niekoľko ľudí. A predložil som pred nich pozvánku, aby vstúpili. A povedal som im: netrápte sa so svadbou na tejto Zemi, teraz plánujeme a pripravujeme sa na PÁNOVU SVADBU. Poďme sa pripraviť a vstúpme.  Ostatné sa opýtame PÁNA, keď sa tam dostaneme. PÁN stále predkladá pozvánku tejto generácii: ” PROSÍM POĎTE A VSTÚPTE!” ON sa pýta, je tu niečo, čo sa môžeme naučiť? Pretože hovorí, že tohto dňa vstupu, to bol normálny deň, aký je tento deň. A Noe vstúpil, dokonca nejakí ľudia ho videli, ako vstupuje, oni ho videli vstupovať. Normálny deň, mali raňajky, pripravovali obed, mali večeru, všetko ostatné, normálny deň,.. a PÁN hovorí: prosím poďte a vstúpte. Toho času bolo tak veľa posmechu, výsmechu, rúhania.

Matúš 25:13 13Bdejte tedy, lebo neviete dňa, ani hodiny, kedy prijde Syn človeka.

Buďte na stráži. ON hovorí, že Cirkev, ktorá chodí po kampaniach a kupuje olej, metlu a vodu, .. dnes v Nairobi sú Cirkvi, kde ľudia chodia, aby kúpili nejaké veci, dobré veci,  pozerajú sa po niečom dobrom, fyzickom, aby sa toho mohli dotknúť, bozkať ako zlaté teľa… Dnes ľudia berú nejakú vodu, oblečenie, ..  bolo im povedané, že keď potrebujete  dvojnásobný diel pomazania aké mám ja, toto je vysoké,.. ste schopní priniesť peniaze v dolároch? Dnes ľudia kupujú DUCHA SVÄTÉHO v tomto meste tu. A konajú sa rôzne kampane, kde chodia ľudia a predávajú sa tam veci. A ON hovorí, že bláznivá Cirkev, keď odišla, aby kúpila, vtedy MESIÁŠ prišiel a MÚDRA CIRKEV VSTÚPILA.

ON tu pozdvihuje varovanie, ON hovorí: kvôli tomu, čo sa deje v nerozumnej Cirkvi, zlyhala vo vstupe, pre vás – vy sa netrápte, PRIPRAVTE SA, pretože neviete dňa ani hodiny, nechcite, aby sa toto stalo aj vám. 

Je tu niečo, čo sa môžeme učiť? Netrápte sa, že sa vám budú ľudia smiať, netrápte sa, čoo vás ľudia hovoria, .. je tu niečo pre týchto svätých ľudí tu? Je tu niečo?, ..povie niekto, že ja som našiel, naučil som sa niečo z dní Noeho…?  

.. na univerzite vy nemáte priateľa?.. vy potrebujete priateľa, aby vás v piatok vyzdvihol… potrebujete muža pre váš život.. čo je zlé s vami?, na univerzite potrebujete mať radosť,.. a každý piatok chodíte na evanjelizáciu, na domáce štúdium Biblie, na mítingy,  do Cirkvi študovať Bibliu, a oni hovoria:” čo je špatné s vami? “

Ľudia robia kompromisy a dostávajú prácu..  je tu niečo, prečo sa rozhodnete, že teraz som dostal správu a budem pokračovať budovať koráb… je tu niečo, čo vás Noe môže naučiť? Radšej budem mať iba 3 ľudí v Cirkvi, ale budem smerovať do neba. Je tu niečo, čo sa môžeme naučiť z dní Noeho? 

Matúš 22:11-14  11Ale keď vošiel kráľ podívať sa na hodovníkov, videl tam človeka neodiateho svadobným rúchom, 12 a povedal mu: Priateľu, ako si sem vošiel, nemajúc svadobného rúcha? A on zanemel. 13 Vtedy povedal kráľ posluhovačom: Sviažte mu nohy aj ruky a vezmite ho a vyhoďte ho do vonkajšej tmy! Tam bude plač a škrípanie zubami. 14 Lebo je mnoho povolaných, ale málo vyvolených. 

BOH PROSÍ TÚTO GENERÁCIU. 

Pamätajte, že hovoríme o POZVÁNKE DO MILOSTI. 

ON povedal Noemu: ” teraz môžeš vstúpiť.” Nasledujte túto lekciu, buďte opatrní! 

Matúš 11:28 28Poďte ku mne všetci, ktorí pracujete a ste obtiažení, a ja vám dám odpočinutie. … POZVÁNKA DO MILOSTI.

Akokoľvek BÔH je trpezlivý, príde čas, kedy JEHO trpezlivosť skončí.

   3. BÔH je SVÄTÝ  a ON stále musí súdiť hriech, inými slovami povedané, ON                                stále bude súdiť hriechy. Každý hriech bude súdený. Je tu lekcia? 

   4. BOH je schopný súdiť hriech a zničiť celú Zem, ON to urobil predtým,                                         dokázal, že je schopný.   

   5. Akokoľvek mocný, akýkoľvek zlostný je hnev BOŽÍ, BOH stále bude mať                                      plán ochrániť spravodlivých. BOH stále bude chrániť a ochraňovať                                            niekoľko spravodlivých. 

   6. Akokoľvek veľa hriechov je,  ON prišiel ničiť hriechy, ON stále bude                                            pokračovať v zámere, prečo stvoril človeka. To je dôvod, prečo sme                                        tu. Jete mäso z kozľa, z ovce, z kravy, pretože ON pokračuje so stvorením.                              ON dal tie zvieratá do korábu. 

   7. Ktokoľvek bude učiť spravodlivosť, prosím, prosím, prosím – 3 x –                                               počúvajte tú osobu. Znova, kedykoľvek niekto príde ku vám a povie vám,                                 aby ste činili pokánie a odvrátili sa od hriechov, a navrátili sa ku Svätosti,                               obrátili sa naspäť k JEŽIŠOVI, prosím, prosím, prosím, vy musíte počúvať                                 túto osobu! Nemôžete si dovoliť ignorovať toho človeka. 

   8. Kedykoľvek BOH dá proroctvo, prosím, prosím, prosím, verte tomu a                                          poslúchnite, prečo? Pretože proroctvo dané Noemu sa naplnilo.                                                Kedykoľvek PÁN dáva proroctvo, prosím počúvajte veľmi pozorne a                                          poslúchnite. Prečo? Pretože toto zachránilo Noeho a jeho rodinu. ON                                        hovorí, že kedykoľvek PÁN dáva proroctvo, ako aj proroctvo o príchode                                  MESIÁŚA, ktoré som dal dnes, dôkaz, že ste uverili, je ten, keď budete mať                              v rukách klince a kladivo a budovať koráb. Veriť znamená poslušnosť,                                      znamená pracovať na inštrukciách. Záplava v čase Noeho, proroctvo                                        Noeho, Doktrína hriechu a KRISTUS. Je tu niekto, kto sa niečo naučil z dní                              Noeho? ON hovorí, že celý príbeh Noeho, proroctvo a naplnenie                                              proroctva, ON hovorí že to bolo predstavené krajine. Doktrína hriechu a                                      KRISTUS. Hriech a oslobodenie, hriech a Spasiteľ. Prečo? Pretože všetci,                                ktorí vstúpili do korábu boli spasení. 

PRIPRAVTE CESTU 

MESIÁŠ PRICHÁDZA 

Off 

21.10.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top