Home
 

PROROCTVO O MASÍVNOM HISTORICKOM OHNI, KTORÝ VZPLANIE SKORO, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 18.10.2016

PÁN so mnou hovoril minulej noci, PÁN mi pokračoval hovoriť o udalostiach, ktoré zdôrazňujú blízkosť, ako sa nachádzame blízko pred príchodom MESIÁŠA. 

Minulú noc, keď PÁN so mnou hovoril, tohto dňa o príchode MESIÁŠA a znakoch, o ktorých hovorí, vidím teraz,..  PÁN mi ukázal masívny historický oheň, ktorý prepukne. Veľmi, veľmi historický oheň, ktorý vzplanie a vidím utekať ľudí, PÁN ma tam dal do toho ohňa a ja som tiež spanikáril. Vidím, že ľudia utekajú všetkými smermi, ale oheň je tak obrovský, že obklopuje ľudí v tom ohni. Takže takmer nie je kde utekať. Vidím veľa ľudí utekať, veľké množstvo. Ohromný oheň vzplanie skoro. Obrovský oheň vzplanie čoskoro. Bude to v správach a uvidíte, koľko veľa ľudí uteká, bežia o svoje životy.  Vidím veľké množstvo ľudí utekať vo veľkom strese, ešte som také nikdy nevidel. PÁN ma tam dal, stal som sa tiež súčasťou toho. Niektorí ľudia sa pokúšali utekať do ich domovov, zobrať peniaze, Je tam človek, ktorý hovoril, že dali veľa peňazí do domu, takže oni utekali, chceli si zobrať peniaze, ale oheň už zasiahol dom. 

Vidím prichádzať veľa ohňa, vidím utekať veľa ľudí, neviem, či sú to černosi, vyzerá to viac akoby utekali černosi všetkými smermi. To bude historický požiar, oheň a nie je kde utekať. Ľudia budú utekať v masívnom počte a oheň bude pohlcovať všetko dookola. To bude veľké utrpenie v tejto hodine. 

Daniel v 12:1.. V tom čase povstane Michael, veľké knieža, ktorý stojí nad synmi tvojho ľudu, a bude čas súženia, akého nebolo odkedy len je národom až do toho času. A v tom čase bude vyslobodený tvoj ľud, každý, kto bude najdený zapísaný v knihe. .. hovorí o týchto nevysloviteľných utrpeniach, súženiach v tejto hodine a potom

Daniel v 12:2 A mnohí z tých, ktorí spia v zeme prachu, sa zobudia, a to jedni na večný život a druhí na potupu a na večný hnus. …hovorí o vstupe Cirkvi do Slávneho kráľovstva Božieho.

A Daniel v 12: 3 Ale rozumní sa budú skvieť ako jas oblohy, a tí, ktorí privodia mnohých k spravedlivosti, jako hviezdy na večné veky. zdôrazňuje spravodlivosť, bázeň, strach pred Bohom, on tu zdôrazňuje múdrosť, ktorá je potrebná pre svätosť, aby bola dodržovaná.  A toto sú tie znamenia, ktorými národy sa teraz musia pripraviť na príchod MESIÁŠA. 

Znova, pred niekoľkými dňami PÁN poslal nebeského Posla, vyslanca z Neba,  ktorý sedel so mnou, veľmi vysoko postaveného a hovoril so mnou o tomto oznámení pre národy. Oznámení, že MESIÁŠ PRICHÁDZA. Že každý sa potrebuje pripraviť v spravodlivosti, v tom istom strachu pred BOHOM, ktorý tu Daniel oslavuje v tejto Svätosti.

 V správnom postavení pred PÁNOM. Toto je hodina spravodlivosti v Cirkvi a PÁN znova v tomto rozhovore tejto noci  hovorí veľmi jasne Cirkvám, hovorí tvrdením, že tieto veci v dome, peniaze, oni pre ne bežali, ale boli pohltené. Drahé odevy v dome, oni po nich bežali a snažili sa ich zachrániť, ale boli úplne zničené. Zničené s ich domami, takže PÁN hovorí, že v tejto hodine by mali byť srdcia ľudí zakotvené ku BOŽIEMU trónu v Nebi. Svätej Sále, kde je trón BOHA JEHOVAH v nebi, kde je MESIÁŠ útočisko, kotva pre ľudské duše. Keď ON zomrel a hneď po vzkriesení ON povedal žene, aby sa HO nedotýkala, pretože ešte nevstúpil a potom keď ON vstúpil, potom sa dotkla JEHO KRV STOLICE MILOSTI ARCHY ZMLUVY BOŽEJ, to je v Sále trónu BOHA v nebi. Týmto spôsobom upevňuje, je útočiskom veriacich. Svätých kresťanov, spravodlivých kresťanov. Tých, ktorí sú v správnom postavení, tí, ktorí žijú v bázni / v strachu pred BOHOM, v múdrosti DUCHA SVÄTÉHO. 

ĎAKUJEM. 

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA

Off 

18.10.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top