Home
 

PROROCTVO O ŤAŽKÝCH ETNICKÝCH STRETOV prichádzajúcich do Južnej Afriky, 14. august 2016, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

PÁN so mnou hovoril, PÁN JEHOVAH ELOHIM, JEHOVAH HOSSEINU, JEHOVAH ADONAI, JEHOVAH SABBAOTH, JEHOVAH ROPHI ( BOH, ktorý uzdravuje ), JEHOVAH ELOLAM, ELYON, ON hovoril dnes so mnou o tom, čo prichádza do Južnej Afriky. 

Videl som Južnú Afriku, PÁN hovoril so mnou o národe Južnej Afriky a vidím prichádzajúci súd proti národu Južnej Afriky, vidím napätie, môžem vidieť konflikty, vidím konflikty medzi rozdielnymi etnickými skupinami, vidím, ako ľudia medyi sebou bojujú, bijú sa, bude to veľmi kruté, čo mi PÁN ukázal, bude sa to rozširovať, ja som tiež behal o môj život, pozerajúc sa po určitej etnickej komunite.

PÁN hovoril veľmi jasne, keď som bol v Južnej Afrike, že Cirkvi v Južnej Afrike potrebujú sa zhromaždiť ku Národnému pokániu a pripraviť sa na príchod Mesiáša. Cirkvi v Južnej Afrike, keď som tam bol, tak som hovoril s niekoľkými Pastormi, že táto správa je zrozumiteľná a je to o príchode MESIÁŠA a je to správa o láske. PÁN nás žiada, aby sme sa navrátili ku spravedlnosti, správe, ktorá nás povedie do Kráľovstva Božieho. 

Takže vidím veľmi vážne nepokoje prichádzajúce do Južnej Afriky, ľudia utekajú, ja utekám tiež pre svoj život. Tak teraz PÁN hovorí, ako sme na prelome pred MEGA navštívením PÁNA v Nakuru v Keni, že MESIÁŠ PRICHÁDZA a toto je hodina pre oslavu spravodlivosti a svätosti. Keď je nejaká hodina, aby sme opustili všetko ostatné a iba nasledovali svätosť, toto je hodina, aby sme učili deti v Mexiku, Južnej Afrike a celoglobálne, učte vaše manželky, učte vašich manželov, učte vašich bratov, učte cirkev, učte národ, pretože istotne to bude prospešné sa zamerať na spravodlivosť a svätosť v tejto hodine, v histórii Cirkvi. Pamätajte, že som videl príchod Mesiáša, videl som, že Mesiáš prichádza pre Svätú Cirkev, Slávnu Cirkev. A Daniel hovorí veľmi jasne v Daniel 12 od veša 1, predtým, ako bude oslavovať, než si zoberie svojich svätých, tých, pre ktorých pripravil miesto v nebi, predtým, než si ich zoberie. PÁN hovoril o začiatku veľkého historického súženia, ktoré bude pohlcovať národy. Keď sa budú stupňovať súženia, Cirkev bude zobratá. Nech je PÁN požehnaný, Shalom. 

Off 

14.8.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top