Home
 

Totálne slepá, chromá a nemá SARAH NYARINGO je kompletne vyliečená PÁNOM, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

SARAH NYARINGO vo veku 8 rokov sa stala slepá, chromá a nemá. Zobrali ju do niekoľkých nemocníc, ale všetky pokusy liečby boli neúspešné, bez vyliečenia. V nemocnici ostala spolu približne 2 roky. Potom letela do USA na liečbu, ale aj po liečbe ostala v rovnakom stave. Aj v USA bola liečba neúspešná. Po 2 mesiacoch liečby ju priviezli domov, rovno do mesta KISI ( v Keni ). Počas stretnutia Pána v meste Kisi v roku 2011, nikto ju nezobral na misto mítingu, do vnútra, ona ostala vonku, a keď MUŽ BOŽÍ prikázal, aby sa otvorilo nebo nad mestom KISI a nebo poslúchlo, husto pršalo, dážď Ducha Svätého. Okamžite sa jej oči otvorili a jej jazyk bol uvolnený, niekoľko dní neskôr jej nohy a ruky sa posilnili a mohla chodiť.

Sarah hovorí: Bola som úplne slepá a nevedela som, kedy je deň a kedy je noc a bola som úplne nemá, ruky som mala pokrútené a priviazané na moje ramená, lekári by museli odrezať moje ruky od ramien, zvykla som sedieť na mojich nohách, oni boli moja stolička, bola som úplne holohlavá. Bola som blízko štadiónu Gusil, keď som počula BOŽIEHO MUŽA, ako prikázal, aby sa nebo otvorilo a aby padal dážď.

A náhle, keď to MUŽ BOŽÍ povedal, NEBO SA OTVORILO A DÁŽĎ ZAČAL PADAŤ na mňa, keď prestalo pršať, vtedy som si uvedomla, že moje oči sa otvorili a mohla som vidieť, teraz môžem hovoriť, po niekoľkých dňoch sa moje skrútené ruky začali vyrovnávať a moje nohy boli posilnené a začala som chodiť. Keď ma moja mama uvidela, ako som sa postavila a začala som chodiť okolo, odpadla. Naši susedia prišli, aby zisitilo, čo sa dialo. Oni si mysleli, že som zomrela,pretože raz som ostala v dome približne 2 týždne, dokonca som nemohla ani ústa otvoriť, mysleli si, že som zomrela a zobrali ma do márnice. Keď ma tam chceli dať na hromadu spolu s ostanými mŕtvymi telami, vtedy si uvedomili, že som živá.

JA BUDEM SLÚŽIŤ TOMUTO BOHU S CELOU MOJOU SILOU. 

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA 

Off 

7.7.2016 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČI Comments are off for this post


Top