Home
 

NAPLNENÉ PROROCTVO o zemetrasení vo Švédsku, proroctvo zo dňa 13. augusta 2010, naplnené 20. marca 2016, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR

Najväčšie zemetrasenie za posledných 100 rokov zasiahlo severnú časť Švédska dňa 19.3.2016 v lokalite Pitea. 

Mocný PROROK PÁNA predtým varoval Švédsko, že prichádza masívne zemetrasenie. 

Na konferencii vo Švédsku, v Uppsale dňa 13. augusta 2012 PROROK PÁNA Dr. OWUOR hovoril: 

.. včera mi PÁN hovoril o zemetrasení, ktoré prichádza do Švédska, ja som prišiel v mene PÁNA. Videl som, ako sa tu zem trasie, vidím, ako prichádza masívne zemetrasenie do národa Švédska. Znova, dovoľte mi to zopakovať, .. ja vidím strašné zemetrasenie prichádzať do Švédska. A teraz ráno.. ja neviem, či viete, ako PÁN hovorí s JEHO Prorokom, .. dovoľte mi sa zdieľať s vami,.. ON ma zvyčajne zoberie a dá ma na miesto, kde je zemetrasenie,… takže ja už žijem ten deň a tiež cítim bolesť, aby som presne opísal, ako sa budú cítiť ľudia, keď nebudú činiť pokánie. ON zatrasie Švédskom. S veľkou intenzitou. Žiada národ, aby činili pokánie. BOH so mnou hovoril o vašom národe. V podstate povedal:” povedz im, aby činili pokánie, zemetrasenie prichádza….

Prišiel 19. marec 2016 a slová tohto ohromného proroctva sa začínali napĺňať. A nezvyčajne silné zemetrasenie zasiahlo severné Švédsko až ku Fínsku.  Seizmológovia ohlásili, že za posledných 100 rokov nebolo vo Švédsku tak silné zemetrasenie. 

Prorok PÁNA pokračuje: MESIÁŠ PRICHÁDZA. OTEC ma požiadal, aby som vám povedal, aby ste pripravili cestu.

ČIŇ POKÁNIE ŠVÉDSKO!

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA 

Off 

21.3.2016 This post was written by Categories: Naplnené Proroctvá Comments are off for this post


Top