Home
 

NAPLNENÉ PROROCTVO – O záhadnom pandemickom víruse ZIKA prorokoval BOŽÍ PROROK DR. OWUOR v BRAZÍLII, proroctvo zo dňa 21. a 22. marca 2014

Šokujúce proroctvo o VÍRUSE ZIKA naplnené

PROROCTVO ZO DŇA 21. – 22. MARCA 2014 PRESNE NAPLNENÉ

V MÁJI 2015

Približne 4000 prípadov mikrocefálie u novorodeniatok bolo nahlásených v Brazílii, robia sa postreky proti komárom, ktorí rozširujú nákazu a hľadajú sa vakcíny.. tiež aj iné národy už hlásia nové prípady,.. ZIKA vírus má schopnosť spôsobiť poruchu na vyvíjajúcom sa plode, keď matka bola nainfikovaná počas tehotenstva,  je to veľmi seriózny problém. V Brazílii bol nahlásený najväčší počet.. môže byť nainfikovaných až 1.5 milióna Brazílčanov, doteraz bolo zaevidovaných 3 893 pravdepodobných prípadov. Rozširuje sa do severnej, strednej a južnej Ameriky. Doteraz 21 krajín v Amerike hlásilo prípady ochorenia…

PREDTÝM BOL VEĽKÝ PROROK PÁNA V BRAZÍLII A DŇA 21. MARCA, V RIO DE JANERO…  A PROROK BOŽÍ PROROKOVAL O SÚDE, KTORÝ PRICHÁDZA DO BRAZíLII…. ( vo videu nižšie ) .. a v tomto súde pán hovoril o miliónoch komárov / hmyzu, ktorý bude hrýzť …. a SLUŽOBNÍK PÁNA, JEHO PROROK HOVORÍ: ON ma zobral do domovoch brazílčanov a ja vidím bilióny hmyzu, .. trilióny… veľa, veľa, veľa všade ako hryzú, ja vidím veľa hmyzu, ako vstupuje do vašich domovoch a hryzú vás, ľudia ,,, ja som veľmi zápasil v tom sne… niekde som ich videl milióny chodiť po stene… ja vidím súd PÁNA prichádzať do tohto národa, ja som videl tak veľa hmyzu ako ma hrýzli v tom dome…

A 22. MARCA 2014, KEĎ MUŽ BOŽÍ BOL V SAO PAULO V BRAZÍLII, ON ZNOVA HOVORIL O MILIÓNOCH HMYZU, KTORÝCH VIDEL PRILIETAŤ DO DOMOVOCH BRAZÍLČANOV A HRÝZŤ ĽUDÍ…. 

Keď som bol v Rio de Janero, PÁN mi ukázal sen, zobral ma do domovoch brazílčanov, a videl som milióny, milióny, milióny hmyzu. Ja som ich videl, ako ma hrýzli. Niekde chodili vo veľkom stĺpe po stenách, videl som tak veľa hmyzu, ako ma hrýzli v Brazílii. Hrýzli ma, tak veľa hmyzu.. videl som ich, ako ma hryzú.. a prišiel 15. máj 2015 a komáre, ktoré prenášajú ZIKA vírus sa rozširujú po Brazílii a začínajú sa rozširovať po centrálnej a južnej Amerike. Zapríčiňujú, že deti sa rodia s malou hlavou a abnormálne malým mozgom, diagnóza, ktorú poznáme pod menom mikrocefália. A prišiel máj 2015 a globálna televízna sieť prerušila plánované vysielanie s mimoriadnými správami, správy od WHO – Svetovej zdravotníckej organizácie o explosívnom šírení vírusu Zika po Amerike, zah´ŕňajúc New York a Los Angeles. 

PÁN ŽIADA NÁROD BRAZÍLIE ABY USPORIADALI NÁRODNÝ DEŇ POKÁNIA, ABY NÁROD ČINIL POKÁNIE ZO SEXUÁLNYCH HRIECHOV,  ZO SAMBY, Z NEMORÁLNOSTI, PORNOGRAFIE, Z HOMOSEXUALITY, A ČINILI POKÁNIE Z  VYUČOVANIA INÉHO EVANJELIA BEZ MOCI, .. EVANJELIUM, KDE KÁŽU: “ZASAĎTE SVOJE SEMENÁ, ABY STE POTOM DOSTALI VÁŠ ZÁZRAK”… PÁN HOVORÍ, ŽE TU MUSÍ BYŤ NŔODNÉ POKÁNIE.  

NÁRODY ČIŇTE POKÁNIE 

LUKÁŠ 21: 11  11a budú veľké zemetrasenia miestami, a bude bývať hlad a mor, a budú sa ukazovaťstrašné zjavy a veľké znamenia s neba. –  v anglickom preklade sa tom verši hovorí o nákazach, more…. 

 

 ****

Svetová zdravotnícka organizácia WHO má vážne obavy z narastajúceho množstva vírového ochorenia spôsobeného vírusom ZIKA. 

INFO – Šíriaci sa vírus Zika prenášaný komármi. Vírus, ktorý prenáša komár druhu Aedes aegypti – okrem iného prenášač horúčky dengue, – je príčinou toho, že sa nakazeným matkám rodia deti s výrazne menšou hlavou s nedostatočne vyvinutým mozgom.

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA

Off 

30.1.2016 This post was written by Categories: Naplnené Proroctvá Comments are off for this post


Top