Home
 

Ohromné dvere do neba otvorené, Mesiáš prichádza, proroctvo dané dňa 3. decembra 2013

Pastor Joann Pán so mnou hovoril včera v noci, 3. decembra 2013, nie túto noc ale včera v noci, v tomto rozhovore s Pánom mi Pán ukázal ohromný sen, v ktorom som videl nebo, videl som dvere do neba otvorené a Pán mi dal vedieť že ON, ktorý nám slúžil na tejto zemi, že ON ktorý zomrel  za naše hriechy tu na tejto zemi, ktorý vykúpil cirkev, odstránil našu nemohúcnosť, spasil ľudstvo z prekliatia smrti. Keď otvoril včera tie dvere do neba dal mi vedieť že ON ktorý je spasiteľ ľudstva vstúpil  skrze tých dverí do neba. Znova, keď mi Pán ukázal tieto otvorené dvere, dal mi vedieť že Ježiš ukončil jeho službu a vstúpil do neba skrze tieto dvere. Ale ďalšia fáza tejto komunikáciíe sa stala plná obáv, pretože keď sa dvere otvorili, Pán Jehova, Bôh Izraela, OTEC  všetkého stvorenia, dal  mi vedieť že On ktorý zomrel za ľudí, vykúpil nás skrze kríža  a odišiel skrze tieto dvere do neba sa teraz chystá vyjsť tými dverami. Znova, dovoľ mi  zopakovať to… Pán v tomto rozhovore otvoril dvere do neba a dal mi vedieť že Mesiáš prešiel týmito dverami do neba a v krátkej dobe, Mesiáš sa chystá vyjsť tými dverami a príde. A spomínam si, v tom sne včera, som sa triasol, triasol som sa a spanikáril a vyskočil som a prebudil som sa. Teraz, pamätáme sa veľmi dobre iba pred 2 týždňami Pán ma zobral do Angoly na ohromnú uzdravovaciu službu, Pán so mnou hovoril veľmi neobvykle, kedy lev z pokolenia Judovho sa zjavil predo mnou na nebi a keď sa mi zjavil na nebi, ohromný, desivý, veľmi veľký lev, prišiel a ľahol si na nebi, nejaké metre od zeme a potom v tomto rozhovore tiež náhle sa zjavil Mesiáš vedľa mňa a ukázal mi prebodnutú pravú ruku, ďalej mi ukázal obrovskú rieku Ducha Svätého Pánovho, ktorá má prúdiť do cirkvi a po celej zemi.

A teraz, včera 3. decembra otvoril dvere do neba  a dal mi vedieť že za veľmi krátku chvíľu  Mesiáš príde týmito dverami. Tento rozhovor je čiastočne zahalený. Nezdieľam s Vami inú časť rozhovoru z minulej noci čo sa stalo po tom. Ale  to je čo teraz  Pán  hovorí ,  ON hovorí , že čas je u konca a že Mesiáš príde pre  svätú , spravodlivú , zrelú a perfektnú cirkev, ktorá ochraňuje spravodlivosť, posvätenosť, pripravuje rúcho pre svadbu Baránkovu Božiu.
Opäť,  vidím otvorené dvere , a za krátko  Mesiáš príde po cirkev. To sú  veľmi kritické hodiny pre  národy tejto  zeme, a ako ja sa pripravujem  k odchodu na Nový Zéland a Austráliu . To sú  veľmi kritické hodiny v histórii národov tejto zeme. Pán predstavuje ohromné oznámenie k národom, a ON hovorí , že dvere do neba sú otvorené a vidím že Mesiáš je pripravený prísť.  Pán ti žehnaj, nech Tí ktorí majú duchovné uši počujú a pripravia sa na slávny príchod Mesiáša, čas je u konca .
Shalom !

http://www.youtube.com/watch?v=1Wu6TkiY3a8&hd=1

Off 

5.12.2013 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top