Home
 

Ohromné uzdravenie 2 ročného dieťaťa menom Beni, v Angole, PROROK BOŽÍ Dr. Owuor

Dieťa menom Beni, 2 – ročné ( v prílohe uverejnené fotky )  pred stretnutím Pána a JEHO Proroka Dr. Owuora bolo v tomto stave: bol  ochrnutý, mal brušný týfus, stratil reč a mal opuchnuté brucho, už niekoľko mesiacov po pôrode.

 

MATKA: GUILHERMINA RAMIRO

Babička: DONA Marcelina

Počas uzdravovacej služby, ktorá bola v Luande, Angole; Pani Wilhelmina Ramiro, pripravovala svojho syna, aby ho zobrala do nemocnice, pretože dlhú dobu jej syn trpel ochorením týfus, v ktorom stratil reč, ochrnul a mal opuchnuté brucho. Jeho  mama bežne navštevovala nemocnicu, aby vyhľadávala liečenie a riešenie pre svojho syna, ale nič sa nestalo.

Keď matka dieťaťa Beni pripravovala dieťa, aby ho  zobrala do nemocnice, babička, ktorá je členkou Zboru Repent Angola  –  čiň pokánie Angola – jej  povedala, aby radšej príšla na uzdravovacie stretnutie Pána, ktoré sa bude konať na štadióne s MOCNÝM PROROKOM BOŽÍM DR. OWUOROM DŇA  27. júna 2015. Babička ju požiadala, aby odložila  návštevu nemocnice a najprv  íšla a navštívila stretnutie Pána. Matka poslúchla a išla na uzdravovacie stretnutie Pána.

Počas služby uzdravovania sa nič nestalo dieťaťu Benimu, ale Mocný PROROK PÁNOV  vyhlásil a oznámil: “Pre tých, ktorí nedostali svoje uzdravenia tu, budú uzdravení, keď prídu domov a keď dôjdu domov, potom zistia, že ich dieťa je vyliečené”. 

V nasledujúci deň, 28. júna 2015, matka nechala dieťa BENI spať na posteli a bola niekde v dome, keď zrazu naraz dieťa volalo na matku z vonkajšej strany domu. Matka bola šokovaná a rozbehla sa do spálni, ale dieťa tam nebolo a tak matka bežala von a k svojmu úžasu a šoku, dieťa BENI chodilo, rozprávalo a brucho, ktoré bolo opuchnuté,  bolo už odpuchnuté  a dieťa sa úplne uzdravilo. Halelujah!
SLÁVA PÁNU BOHU VŠEMOHÚCEMU!!!
Matka, Babička a dieťa prišli v nedeľu do cirkvi vydať svedectvo o mocnom a ohromnom uzdravení PÁNA A OSLAVOVAŤ SVATÚ KRV PÁNA JEŽIŠA KRISTA!  

HEALING TESTEMONY OF BABY BENI (1)

Off 

28.7.2015 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČI Comments are off for this post


Top