Home
 

Historické svedectvo ohromného uzdravenia

*** OHROMNÉ UZDRAVENIE! *** historické svedectvo Joyce Njoki, 43 ročnej učiteľky z mesta Nakuru ( v Keni ), začala mať bolesti hlavy, migrény, očné problémy, vyčerpanosť, strácala pamať a pociťovala všeobecnú zmatenosť v roku 2001, jej stav jej nedovoloval vykonávať jej prácu v škole, keďže bola často v posteli, neschopná sa dokonca okúpať, vykonávať domáce práce, nebola schopná dlhšie chodiť, pracovať na farme. Navštívila mnoho nemocníc a nevedeli jej určiť presnú diagnózu. Poukázali ju na Neurochirurgickú kliniku do nemocnice v Kenyatta na magnetickú rezonanciu ( MRI ), 20. mája 2014.
Pri vyšetrení MRI, magnetickou rezonanciou jej zistili veľký nádor, o rozmere 28 x 18 x 18 mm v jej mozgu. Jej rodina minula veľa peňazí keď sa pokúšala o jej liiečbu takmer v 20 nemocniciach, ale jej stav sa nezlepšil. Doktori im povedali, aby sa pripravili na operáciu, ktorá bude stáť 800 000 Kenských šilingov v nemocnici Aga Khan. Jej rodina vzhľadom na to, že boli chudobní, si nemohla dovoliť tak drahú operáciu a tak poslali Mocnému Prorokovi Božiemu Dr. Owuorovi žiadosť o modlidbu skrze ich Pastora. Dňa 29. júna 2014 Prorok Boží Dr. Owuor poslal odpoveď, že všetko bude v poriadku, pretože sa modlil za Joyce Njoki. Keď dostala túto správu, začala pociťovať redukciu jej bolestí a keď sa vrátila o 11 dní druhý krát na vyšetrenie na MRI, na magnetickú rezonanciu, vyšetrenie ukázalo redukciu tumoru na veľkosť 15 x 15 x 15 mm!
Dňa 11. februára 2015 jej rodina poslala žiadosť o modlidbu Božiemu mužovi, aby sa modlil za jej kompletné uzdravenie a poslal im odpoveď, aby boli na pokoji a pokračovali ďakovať Pánovi a o 2 dni neskor sa tumor šokujúco vstrebal, všetka bolesť sa stratila a začala robiť všetko, čo predtým nemohla robiť, dokonca začala pokračovať v práci v škole.
Dňa 14. marca 2015 rodina Njoki, jej Pastor a všetci, ktorí ju poznali, sa zhromaždili pri Oltári Božom a volali do rádia Jesus is Lord Radio v Keni, aby oslávili toto historické uzdravenie. Nech je náš Pán týmto oslávený, Hallelujah!!!

tumor11

Off 

5.4.2015 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČIPrebudenecké stretnutia Comments are off for this post


Top