Home
 

VÍZIA O VEĽKOM UTRPENÍ NA ZEMI PO VYTRHNUTÍ CIRKVI, zo dňa 29.1.2015

VÍZIA O VEĽKOM UTRPENÍ NA ZEMI PO VYTRHNUTÍ CIRKVI,

PROROCTVO PÁNA zo dňa 29.1.2015

PÁN so mnou hovoril veľmi silným spôsobom o významnom momente, ktorý onedlho zasiahne túto Zem a v tomto rozhovore ma Pán položil do tejto budúcnosti, ON ma položil do dátumu budúcnosti, ja som videl utrpenie v tom momente, v budúcnosti. Veľké utrpenie prichádza na túto Zem a v tej mocnej vízii od Pána, On mi ukázal budúci čas, ktorý zasiahne Zem. Ja som sa pokúšal kázať evanjelium, ale nikto nedovolil kázať evanjelium alebo uctievať Ježiša v tom čase a bol to obrovský čas smútku, čas hrôzy, pretože ja som videl, ako vnucujú ľuďom, aby uctievali nejakého boha, iného než Boha Jehova. Pán ma tam postavil a ja som videl utrpenie, obklopené veľkým súžením, ktoré bolo následkom toho, že ľudia boli nútení uctievať iného boha a nie Ježiša. Bolo to náročné, Pán mi to ukázal 3 krát. Ľudia boli nútení hovoriť meno iného boha a bolo to veľmi náročné pre tých, ktorí zmeškali vytrhnutie cirkvi. Biblia hovorí veľmi jasne o príchode Mesiáša.

V 2.Tesaloničanom v 2. kapitole 3-7,
3Nech vás nikto nezvedie nijakým spôsobom, lebo deň Kristov nenastane, kým prv nepride odpadnutie, a nebude zjavený človek hriechu, syn zatratenia, 4ktorý sa protiví a povyšuje nad všetko, čo sa zovie Bôh, alebo čomu sa dáva božská česť, takže sa posadí do chrámu Božieho jako Bôh a bude sa vydávať za Boha. 5Či sa nepamätáte, že ešte keď som bol u vás, som vám to hovoril? 6A teraz to, čo zdržuje, viete, aby bol zjavený vo svojom čase. 7Lebo tajomstvo bezzákonnosti už pôsobí, len až by ten, kto teraz zdržuje, bol odstránený zo stredu.

ON hovorí veľmi jasne o fakte, že On, ktorý zdržuje antikrista, to je  Duch Svätý a keď ON bude zobratý, potom bude zjavený antikrist. V podstate predstavený národom. Svätá cirkev dnes je sväté obydlie pre Ducha Svätého a keď dôjde k vytrhnutiu cirkvi, obydlie bude zobraté preč. Toto bude znamenať koniec doby milosti Ducha Svätého.

Pán neustále a vytrvale posledné dva týždne hovorí o jednej a tej istej veci. Čas je na konci a cirkev teraz potrebuje byť viac spravodlivá, viac svätá, cirkev sa musí prestať venovať životnému štýlu tohto sveta, rozpadajúcemu  sa životnému  štýlu hriechu, nemorálnosti, životného štýlu sexuálnych túžob, klamstiev, a toto je tiež volanie ku kazateľniciam v cirkvách, že nemáme veľa času aby sme pripravili cirkvi, takže cirkvi od Fínska, Švédska, dole skrze Európu, po Austráliu, Nový Zéland, od Južnej Kórei, Číny, po USA, západne pobrežie, Kanada, Aljaška, až dole po Čile, Argentínu, cirkvi na ostrovoch.

Pán predstavuje príchod Mesiáša a ON hovorí: ” nepýtaj sa veľa otázok teraz, jednoducho sa priprav, pretože udalosti, ktoré prídu potom, keď  cirkev bude zobratá preč,  zobratá Pánom do neba, tieto udalosti sú neúnosné ( neznesiteľné ).

Pretože si neviem predstaviť  Zem bez uctievania Ježiša. Zem bez Pána. To je v podstate to, čo mi Pán ukázal, že ľudia budú nútení uctievať boha antikrista. A my vieme, že to je satan.

To znamená, že teraz Pán zdôrazňuje cirkvi, aby sme investovali každú sekundu, každú minútu, každú hodinu, každý týždeň, každý mesiac, každý rok, na prípravu slávneho príchodu Mesiáša.

Štandard na prípravu je v Biblii: spravodlivosť, svätosť, dospelá nevesta, nevesta bez vady, bez vrásky.
Pán mi zjavil, ako bude vyzerať systém antikrista.

Ja som bol v tom zriadení, oni ma nútili uctievať ich boha. A ten boh je boh antikrista. satan.

Môžete uctievať iba Pána alebo diabla.

To bude náročný čas, kedy ľuďom nebude dovolené uctievať Ježiša.
MESIÁŠ PRICHÁDZA!, toto je ON, o ktorom je napísané, že:

” JA pošlem Tvojho posla pred tvojím dňom,” Shalom.

Off 

29.1.2015 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top