Home
 

POSOLSTVO PÁNA o územnom spore prichádzajúcom na Zem, ZO DŇA 11. 1. 2021

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa: 1. Januára 2021

Sumarizácia:

PÁN hovoril so mnou, ja vidím hraničný spor. Ja vidím územný spor, vidím územný spor, ktorý prichádza, jedna krajina sa bude pokúšať odobrať časť druhej krajiny.

Ja sa nezmiením teraz o aké krajiny ide, ale ja vidím prichádzať územný spor, jedna krajina sa bude pokúšať pripojiť časť inej krajiny s tým, že hovoria ich jazykom. Títo ľudia v tej oblasti hovoria našim jazykom a žijú ako my...

Ja vidím tiež zapojenie Spojených národov a vyjednávaní. Vidím tiež zapojenú aj značné množstvo armády, takže ja vidím tieto veci prichádzať na Zem. Tieto veci prichádzajú na Zem!

Pamätáte, iba včera, PÁN BOH YAHWEH hovoril so mnou o SLÁVNOM PRÍCHODE MESAŠA, iba včera a ja som sa s vami zdieľal na globálnom vysielaní, na Bohoslužbe.

A vidíte veľmi jasne, že PÁN VÁS POVOLÁVA ku faktu, že je čas činiť pokánie, pripraviť sa, byť svätý, PRIJAŤ KRISTA A BYŤ SPRAVODLIVÝ.

PRETOŽE KRÁĽOVSTVO BOŽIE JE BLÍZKO,

KRÁĽOVSTVO BOŽIE PRICHÁDZA!

My žijeme v tak historickom čase, nie v bežnom čase, kedy POSLI BOHA YAHWEH, TÍ, KTORÍ MAJÚ PRIAMY KONTAKT S NÍM, A OZNAMUJÚ VÁM VŠETKO, ČO SA DEJE V DUCHOVNEJ OBLASTI, VZHĽADOM NA PRÍCHOD MESIÁŠA.



Off 

25.1.2021 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top