Home
 

ŠOKUJÚCA MIMORIADNA SPRÁVA, PÁN STVORIL NOVÚ MATERNICU A POŽEHNAL WINNIE DIEŤAŤOM

MIMORIADNA SPRÁVA!

V Keni sa 29-ročnej Winnie Bett začala rozvíjať závažná bolesť brucha vo veku 15 rokov a bolesti sa zhoršovali.

V máji 2016 odišla Winnie Bett do odporúčanej nemocnice v Tenwek, kde ju lekári dôkladne vyšetrili a zistili, že jej maternica bola zničená a zdevastovaná. Mala rok výtok hnedej tekutiny a maternica bola úplne zničená.

Winnie bola neodkladne prijatá na operáciu, pri ktorej musela byť úplne odstránená maternica. To bolo pre Winnie a jej rodinu a príbuzných mimoriadne ťažké, aby už nikdy nemali deti. Mala iba jedno dieťa. V dedine dostala nepekné meno ako dostávajú ženy, ktoré nemajú deti. Winnie veľa trpela a trúchlila. 

17. decembra 2017 bolo oznámené, že dôjde k Mocnej uzdravujúcej službe prostredníctvom rádia JESUS IS LORD a Winnie Bett sa tiež dozvedela o uzdravovacom stretnutí a dorazila na Oltár PÁNA do mesta Sotik. Keď DVAJA MOCNÍ PROROCI PÁNA nariadili naživo v rádiu a zdvíhali Ľavú prorockú ruku a hlásali uzdravenie zo svojej rezidencie v Nairobi, Pánov oheň išiel a išiel ceou cestou do Sotiku a rovnako ako ku mnohým iným aj k Winny. Winnie bola zasiahnutá a sa točila na zemi a len plakala a nekontrolovateľne plakala na zemi, dlho bola neschopná vstať. 

Po uzdravujúcej službe sa vrátila domov naplnená pokojom a po pár týždňov si urobila tehotenský test a k veľkému úžasu bola tehotná !!! Bola v úplnom šoku a okamžite odišla do  nemocnice v okrese Cap County. Tam bola tiež otestovaná na tehotenstvo a skutočne bola Winnie tehotná! Vrátila sa domov a povedal túto obrovskú šokovú správu mužovi, ktorý nemohol uveriť tomu, čo počuje, a úplne v šoku mlčal. 

Zdravý sladký chlapček Emmanuel Kipngetich sa narodil 30. augusta 2018. Matke a dieťaťu sa darí veľmi dobre. Každý je ohromený, celá dedina, rodinou, manžel, lekári a aj samotná Winnie s týmto ohromným stvorením BOHA. Keď lekársky tím v nemocnici v Tenweku počul o tomto tehotenstve, nemohol uveriť tomu, čo počul a povedal, povedal, že je to z lekárskeho hľadiska nemožné. Všetky lekárske osvedčenia možno nájsť chorobopise, že maternia Winnie  bola skutočne a úplne odstránená v nemocnici Tenwek. Lekári sa čudovali a hovorili, že ide o úplný zázrak a v žiadnom prípade to lekári nevedia vysvetliť. 

Jeden z lekárov špecialistov Winnie Bettovej z nemocnice Tenwek Mission Hospital bol rádiu JESUS IS LORD a v rozhovore povedal, že je v šoku. Každý v nemocnici je ohromený tým, čo sa stalo. Lekár povedal, ako chirurgický tím úplne odstránil Winnie maternicu a maternica bola vyhodená, ale teraz má novú maternicu!!! Hovoril o tom s lekármi. Niekto, ktorej maternica bola vyhodená do koša, príde potom do nemocnice s dieťaťom v náručí a teraz má úplne novú a zdravú maternicu! 

V rádiu veľmi dlhú dobu vysvetľoval lekárskou terminológiou Winnieinu dlhú históriu liečby a odstránenia maternice, ako chirurgovia odstráňujú poškodenú maternicu a keď je maternica odstránená, je absolútne nemožné mať dieťa. Prípad Winnie riešili traja rôzni špecialisti a chirurgovia.

Teraz má Winnie úplne zdravú, normálnu a novú maternicu. Winney má teraz dva chorobopisy. Jeden obsahuje sprýva, kde sa hovorí, že maternica bola odstránená a druhý hovorí, že porodila dieťa v novej maternici. Tenwek Level 6 Referral Hospital je najmodernejšou nemocnicou, jednou z najlepších a najuznávanejších nemocníc v krajine. 

Naozaj, keď PÁN, MOCNÝ BOH NEBIES poslal na Svet JEHO DVOCH NAJMOCENJŠÍCH PROROKOV, dnes otriasli všetkou medicínou, aby obnovovali a obnovili Slávnu službu JEŽIŠA KRISTA, a tak ohromne predstavili MOC JEŽIŠA! Žijeme v skutočne úžasných časoch zázrakov. Neprišli s chirurgickým nožom.

Práve prehlśaili uzdravenia v Mocnom mene JEŽIŠ a stvorili úplne nové lono, úplne zadarmo, bez akýchkoľvek komplikácií. A to sú to zázraky zázrkov,  toho, čo sa stalo, aj keď neopustili svoju rezidenciu v Nairobi.

HALLELUJAH!!!ĎAKUJEME PANE! 

Evanjelium Lukáša 18:27: … to, čo je nemožné u ľudí, je možné u BOHA.

Cirkev Kristova musí udržiavať svoju spásu svedectvami o zázračných skutkoch Kristových, zázrakov uprostred nej. PÁNOVA NÁVŠTEVA JE V JEHO DOME ABY PRITIAHOL POZORNOSŤ BOŽIEHO ĽUDU NA PRÍCHOD MESIÁŠA.
Je si vedomá súčastná Kristova cirkev tejto zodpovednosti?

Zdroj: rádio JESUS IS LORD 

aa14 22a aa7 aa5 aa9 aa8 aa10 aa11 aa13 aa12

WINNY S UTERUS WINNY 1 WINNY 2 WINNY 3 WINNY6

Off 

23.7.2019 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČI Comments are off for this post


Top