Home
 

ZJAVENIE OHĽADOM OBJAVU PÍSMA V IZRAELI, DVAJA NAJMOCNEJŠÍ PROROCI PÁNA BOHA, 12. JÚN 2019

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV, DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP.,
odvysielané na www.jesusislordradio.info
DŇA 12. júna 2019,

sumarizácia: 

Požehnaní ľudia, HOSPODIN JEHOVAH hovoril so mnou včera v noci. PÁN JEHOVAH YHWH, MOCNÝ BOH IZRAELA, STVORITEĽ vesmíru, BOH nášho Pána a Spasiteľa JEŽIŠA KRISTA, PÁN BOH, hovoril so mnou, požehnaní ľudia, vo veľmi ohromnom rozhovore.

Hospodin ma vzal do Izraela; a toto je veľmi, veľmi dôležitý rozhovor, pretože v Izraeli sa objaví objav. Videl som to. Otvoril mi to.  Čítal som to. Minulú noc ma zobral do Izraela a vzal ma na konkrétne miesto. Vedie tam cesta, na ktorej jazdili dve (2) dámy – a musel som prechádzať. Jazdil som tam tiež, hoci ma nemohli vidieť, ale šoféroval som, takže som musel prechádzať premávkou, prechádzal som v strednom pruhu a potom odbočiť doľava. 

Vzal ma na konkrétne miesto, kde sa objaví objav v Izraeli; archeológovia sa chystajú kopať, budú kopať a vykopú, potom objavia niektoré veľmi mocné spisy, ktoré boli napísané v starovekom čase. Veľmi mocné PÍSMO. PÁN ich opäť otvoril pre mňa, už som ich čítal. Ale sú hlboko dole, práve teraz sú zakopané, avšak archeológovia ich vykopú. A spisy majú nápis „Júda“, „hovorí o Júdovi. “ Hovorí o Júdovi; píše sa o Júdovi. A viete, že Júda je veľmi citlivé meno, veľmi citlivý rodokmeň, pretože viete, že náš PÁN A SPASITEĽ  pochádzal z Júdovho kmeňa,  ON JE LEV Z POKOLENIA JÚDU. Tieto spisy boli napísané v staroveku. 

V Izraeli dôjde k veľmi významnému objavu. Hospodin so mnou dnes večer hovoril. Vzal ma do Izraela. A Hospodin kopal veľmi hlboko do zeme a vytiahol spod zeme, ukázal mi spisy, ktoré boli napísané v starovekom čase. A potom ma nechal čítať spisy, ktoré boli napísané v hebrejčine, v tomto jazyku vtedy, v ich skripte, ale Hospodin teraz pre mňa prekladá a číta spolu so mnou, BOH, OTEC číta spolu so mnou, vidím Jeho ruku držiac písmo. A píše sa na tom, čo vyzerá ako kus keramiky, vzadu na tom.

A potom, ON išiel skrze celý text a potom povedal, ON HOVORí, že teraz to bude objavené. Bude to objavené skoro a bude to všade v správach. Bolo to veľmi zlomové, rozhodujúce Písmo, dôležité Písmo, ktoré bolo napísané v historickom čase, ktoré má veľmi dôležité následky pre túto generáciu, pre štát Izrael, pre Cirkev Kristovu a tiež pre národy, pre celú zem.

Takže toto je niečo, čo je veľmi hlboko v zemi, ale teraz dovolí vedcom otvoriť, ako jaskyňu, kde začínal prvý Zbor, keď prišiel Ján Krstiteľ. Ako proroctvo, ktoré som odovzdal zo západnej pologuli, že táto jaskyňa bude objavená. ON dovolí ľuďom, aby ju objavili, ON dovolí vedcom, ľuďom, ktorí sa venujú archeológii, aby objavili toto Písmo, to je veľmi rozhodujúce, zlomové Písmo, veľmi dôležité Písmo. 

Teraz sa to uskutoční; keď sa to objaví, bude to v správach. A tento objav bude veľmi významným objavom pre cirkev a pre národy a pre Izraelský národ a tiež pre slávny príchod MESIÁŠA. 

V Izraeli teda bude objav, veľmi významný objav. Archeológovia sa chystajú vykopať hlboko nadol, dostanú sa na miesto a odkryjú sa a vydajú niektoré veľmi významné spisy, ktoré píšu o Júdovi, píšu o Júdovi. Ja už som videl spisy; sú napísané v hebrejčine. Ale už som ich čítal. Čítal som ich, pretože ich preložil Hospodin pre mňa. Túto noc sme ju čítali spolu s Hospodinom; PÁN ich otváral svojou rukou a nechal ma prečítať si ich, spisy, starodávne spisy, ktoré boli napísané na kúsku keramiky, vyzerajú ako kúsok hrnčiarstva, akoby na zadnej strane keramiky, takže čokoľvek to je. Budú však objavené staroveké spisy, ktoré píšu o Júdovi. 

Takže v Izraeli sa čoskoro objaví veľmi významný objav, požehnaní ľudia. A tento objav bude veľmi významný v živote národa Izraela, štátu Izrael a bude to tiež mimoriadne dôležité pre cirkev. Práve teraz sú zakopané, sú veľmi hlboko, ale Hospodin povedie archeológov, aby ich našli. Vidím dve (2) dámy, ktoré jazdia v dvoch (2) rôznych autách, a Pán ma zobral – jazdil som tiež po tej ceste – a potom som prejsť, musel som prejsť najprv do stredu a potom nekôr odbočiť  neskôr doľava. A takto to bolo.

A  PÁN ma viedol až na to miesto, kde sú spisy. Hospodin ma vzal do Izraela. Objaví sa významný objav spisov, archeologických spisov, ktoré sa odohrali v staroveku, v starovekom Izraeli. A bude to významný objav pre ľudstvo, pre Izraelský štát, pre cirkev a pre celý svet. Ale spisy majú napis o Judovi.  A spôsob, ako je napísané „j“, ho takmer privediete až na vrchol (takmer). Čo sa stalo, je to, že je napísané v hebrejčine, ale Hospodin to teraz napísal pre mňa, preložil pre mňa do angličtiny, ale do toho času. Takže „j“ takmer – zakončenie písmena „j“ ide hore, mysleli by ste si, že je to „d“, pretože sa takmer dotýka bodu tam hore. Čo sa stalo, bola to tak krásna situácia; Hospodin čítal so mnou, otváral písmo a čítal so mnou. 

 

Nech vás PÁN žehná,

MESIÁŠ PRICHÁDZA!  

TODA SHALOM, YOM TOV,

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

PRIPRAVTE CESTU PRE PÁNA 

Off 

12.6.2019 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top