Home
 

NAJSLÁVNEJŠIA HISTORICKÁ GLOBÁLNA UZDRAVUJÚCA SLUŽBA PRICHÁDZA 28. APRÍLA 2019, PROROCTVO ZO DŇA 20. APRÍLA 2019

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU

SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV, DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP.,
dnes na www.jesusislordradio.info
ZO DŇA 20. APRÍLA 2019
sumarizácia:  

Požehnaní ľudia, BOH JEHOVAH hovoril so mnou túto minulú noc, požehnaní ľudia o prichádzajúcej uzdravujúcej službe, 28. apríla 2019 bude uzdravujúca služba, na budúcu nedeľu. PÁN hovoril so mnou veľmi ohromným spôsobom.

ON ma zobral a zodvihol ma do Neba, ON ma zobral do Slávneho Kráľovstva BOŽIEHO v Nebi, a na tom mieste PÁN zobral listy zo stromu života a ON prezentoval tieto listy, veľmi svieže listy stromu života, odovzdal ich do mijej ruky. Tieto listy rozkvitali, to bola veľmi mocná záhrada, ako som ich držal v mojej ruke, a potom ma PÁN poslal tu naspäť pripraviť cestu pre SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA, JEŽIŠA KRISTA, PÁNA.

Znova, požehnaní ľudia, iba včera som vám oznámil, že som prijal množstvo modlitebných žiadostí, s ochoreniami krvi, poranenými chrbticami, niektorí z nich sa obávajú, že neprežijú, nevydržia dlhšie ako 19. mája a potom DUCH PÁNA sa pohyboval a ustanovil dátum pre nasledujúcu nedeľu, na veľkolepú uzdravovaciu službu, kde množstvo, množstvo, množstvo chromých sa postaví a bude chodiť, množstvo slepých uvidí, paralytici budú chodiť, nohy budú posilnené a paralytické končatiny budú narovnané, množstvo vnútorných chorôb bude uzdravených, tí, ktorí musia chodiť na dialýzu,m PÁN dokonca stvorí nové obličky, tí, ktorí sú psychicky chorí, PÁN uzdraví ich mysle,  ochorenia krvi, rany, chronické rany uschnú, septické rany.

Je to veľmi mocný čas v histórii Cirkvi. Keď sme videli množstvo modlitebných žiadostí, niektorí napísali: PROSÍM, PROSÍM, POŽIADAJTE VÁŠHO BOHA, JEHOVAH YAHWEH, aby nám priniesol uzdravujúcu službu, pretože je možné, že neprežijeme do 19. mája, Niektorí z vás majú vážnu mozgovú deštrukciu, poranenie mozgu, veci sa dejú ľuďom. ň

Ale teraz je stanovený dátum, aby to bolo čo najbližšie, na budúcu nedeľu, takže PÁN odpovedal. ON ma pozdvihol a zobral ma do Neba, na miesto, kde všetci z vás chcete ísť, do Neba, takže v dnešné ráno ma PÁN zobral do Neba, kde každý z vás túžite ísť. Či už ste prezident, predseda vlády, kráľ, nikto nechce ísť do pekla. Nikto nechce horieť, byť odsúdený, trestaný, kde oheň neusína a červy nezomierajú. Či už ste kráľom na tomto svete, alebo najbohatší na tomto svete, v Amerike, v Európe, Austrálii, z najbohatších na tomto svete, oni tiež chcú ísť do Neba. Nikto nechce ísť do pekla.

Takže miesto, kde všetci ľudia túžia ísť, či už ste kresťania, alebo ste ešte neprijali JEŽIŠA, vy všetci chcete ísť do Neba. Na miesto, kde všetci ľudia chcú ísť, kde je večný život, nikto nechce ísť do pekla.

Ale Nebo, kde všetci túžite ísť, to je dôvod, prečo ste tu dnes všetci vo vašich Cirkvách, PÁN ma zobral do Neba v dnešné ráno, ja som tam bol dnes, ON ma zobral za BOŽÍ TRÓN, a potom ONmi ukázal tieto listy, ohromné listy stromu života, potom som priniesol naspäť tieto listy zo stromu života, pre uzdravenia národov.

ON povedal: tieto sú pre uzdravenie národov. 

A potom som prišiel naspäť, požehnaní ľudia. A potom som videl túto ohromnú uzdravovaciu službu, ktorá je tu pred nami. Veľmi super slávna uzdravujúca služba, ktorá je tu pred nami. Jja vidím malé dievča a jej ľavú nohu, bola úplne chromá, malé dievča, bola oblečená v svetlom, bielom oblečení, taký druh šiat, aké ľudia dávajú deťom, keď idú na svadbu. Videl som tomalé dievča, ako sa postavilo a tiež jej ľavá noha sa postavila. Postavila sa a chodila. Bolo to tam veľmi chaotické, keď sa to dieťa postavilo a začalo chodiť.

Potom iné dievča, ďalšie dieťa tiež, neviem jej vek, tiež chromá, sa postavila a začala chodiť, potom chromí začali vstávať po celom národe, slepé oči začali vidieť po celom tomto národe, hluché uši sa začali otvárať po tomto národe, nemí hovorili, paralytici chodili, poranené chrbtice uzdravené, zmrzačené nohy boli uzdravenée a opory na nohách, pomocou ktorých mohli chodiť odstránili, a začali chodiť, to bude ohromný čas, krvné ochorenia, srdcové, diabetus, vysoký krvný tlak, rakoviny, PÁN IDE UZDRAVIŤ RAKOVINY, poranenia mozgu, poranenia miechy, zlomené a choré kolená, rozdrtené kolenné kĺby a púzdro, pre ktoré nemôžu chodiť, tí, ktorí majú vážny problém so zlomenými kosťami.

PÁN prichádza doniesť veľkolepé mega uzdravovania túto nasledujúcu nedeľu, takže dávam radu lekárom, aby išli von, lekári dobrovoľníci, aby išli spolu s Biskupmi a Pastormi a začali so serióznou dokumentáciou. Checm, aby ste si nahrali ľudí ako žijú, keď je niekto chromý, v ich domoch. Chromí, ako sa plazia po zemi, ako oni prežívajú, keď sa pokúšajú a potrebujú pohybovať. Že keď ich PÁN podvihne hore, to bude tak úžasný moment pre SLÁVU JEŽIŠA! Aby množstvo ľudí vedelo, že MESIÁŠ PRICHÁDZA! 

Off 

22.4.2019 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top