Home
 

PROROCTVO O ŠOKUJÚCEJ NÁVŠTEVE DAŽĎA DUCHA SVÄTÉHO PRICHÁDZAJÚCOM DO LIMY v PERU, PREBUDENIE V PERU V NOVEMBRI 2019

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU, PROROCTVO OD HOSPODINA
SKRZE JEHO NAJVÄČŠÍCH PROROKOV, DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP.,
dnes na www.jesusislordradio.info
DŇA 30. januára 2019
sumarizácia:

Milovaní ľudia, HOSPODIN JEHOVAH hovoril so mnou veľmi, veľmi ohromným spôsobom minulú noc, HOSPODIN YAHWEH, STVORITEĽ NEBA A ZEME, ON hovoril so mnou veľmi ohromujúcim spôsobom túto minulú noc o masívnom prebudení, ktoré prichádza do Limy, v Peru.

A je to veľmi šokujúce, pretože je tu veľká pozornosť, ktorú HOSPODIN venuje Lime v Peru, mnoho mesiacov pred stretnutím! Stretnutie v Lime v Peru bude v Novembri, ale toho času HOSPODIN vytrvalo hovorí o masívnom navštívení, ktoré prichádza do Limy v Peru. Takže túto noc ma PÁN zobral do Limy v Peru a okamžite, keď HOSPODIN zobral JEHO DVOCH PROROKOV do národa a na územie stretnutia, ja vidím ako sa Nebo otvára na príkaz a masívny dážď padá dole, šokujúca udalosť, ktorá “postaví” celú Zem.

Masívny dážď padá dole na stretnutie v Lima, Peru a potom vidím mnoho Pastorov, ako prichádzajú a pýtajú sa ma, čo teraz ďalej?, lebo toto je tak veliké! Čo máme robiť, čo bude ďalej, tam je ohromný rozhovor s Pastormi. Je to ohromná, historická návšteva, ktorá sa uskutoční v Lime, v Peru. Stretnutie v Lime je na konci tohto roku v Novembri, ale vidíte, že už HOSPODIN hovorí o Lime v Peru, o prebudení v Lime, v Peru, je to akoby HOSPODIN hovoril, že sa nevie dočkať mítingu v Lime v Peru.

Znova, minulú noc ma HOSPODIN zobral do Limy v Peru a ukázal mi ohromný míting BOHA YAHWEH v Lime, Peru, ja už som videl, už som prežil tento míting. A na tom mítingu, ako ma PÁN doniesol do Limy v Peru, a na tom mítingu som prikázal Nebu, aby sa otvorilo a dឡˇda padal dole, masívny dážď sa vylieval, veľmi šokujúca udalosť otriasla Zemou, veľmi, veľmi veľkým šokom. Videl som Pastorov z celého Sveta ako sa pýtajú či prídem do ich krajiny, čo teraz majú robiť, čo toto znamená,…smerom ku PRÍCHODU MESIÁŠA. 

Off 

30.1.2019 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top