Home
 

PROROCTVO O PRICHÁDZAJÚCOM SÚDE NA TENTO SVET, 9. DECEMBER 2018

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU,
Odvysielané naživo na www.jesusislordradio.info
SKRZE ÚSTA BOŽIEHO NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA ELIÁŠA, DR. OWUORA
DŇA: 9. Decembra 2018
sumarizácia: 

Požehnaní ľudia, HOSPODIN JEHOVAH hovoril so mnou v dnešné ráno, HOSPODIN hovoril o udalosti, ktorá je vodítkom smerom ku Slávnemu príchodu MESIÁŠA,. HOSPODIN hovoril dnes ráno tento ohromný rozhovor, iba pred nikeoľkými hodinami, to je dôvod, prečo som prišiel k vám teraz v túto hodinu, predtým, než začnete vaše Bohoslužby vo vašich Cirkvách, kde ste zhromaždení, tí, ktorí ste v inej časovej zóne, je tam stále noc, a tí, ktorí ste v Ázii, Austrálii a na iných miestach, pravdepodobne ste ukončili vaše Bohoslužby.

V tomto rozhovore, HOSPODIN mi ukázal DVOCH MEGA PROROKOV NEBA A ONI STÁLI PRED HOSPODINOM. Videl som DVOCH OHROMNÝCH PROROKOV, z knihy Zjavenia Jána, dve olivové stromy, dve olivy, toho z ktorého rastie olivový strom, a strom rastie veľmi ďaleko do Neba, ako ONI stoja pred PÁNOM, HOSPODINOM celej Zeme a potom toho času ONi hovoril nahlas pred PÁNOM, obidvaja rovnakým hlasom, ONI hovorili nahlas prd HOSPODINOM a hovorili: HOSPODIN, TY SI TAKÝ SVÄTÝ! TY SI VEĽMI SVÄTÝ! TY SI TAK SÄTÝ PANE!

ONI stáli pred PÁNOM, HOSPODINOM CELEJ ZEME a to je to, čo oni hovorili. V dnešné ráno som videl, ako oni stáli pred PÁNOM, HOSPODIN JEHOVAH YAHWEH a potom HOSPODIN prikázal jednému z dvoch, aby vystúpil dopredu a zasiahne Zem s epidémiou. Takže keď JEDEN Z DVOCH PROROKOV JEHOVAH YAHWEH vystúpil dopredu, ja som zasiahol zem.

Zasiahol som Zem s epidémiou. Bola obrovská panika na Zemi, obrovská panika z epidémie, ľudia utekali, vidím nejakých ľudí, ako balia veci, bolo to tak zlé. Bolo to tak nákazlivé. Slová môjho jazyka budú naplnené.

Pľuzgiere na koži, každý sa bál, nemohli sa dotknúť dverí. Nemohli sa dotýkať dverí auta, dverí domu, ľudia sa balia, nejakí ľudia sa balia a sťahujú sa, rodiny sa rozdeľujú, niektorí z nich odchádzajú pretože pravdepodobne sa dotkli dverí, vecí v dome. Je to veľmi hrozný čas milovaní ľudia.

Neviem, kedy sa to stane, či predtým, ako príde MESIÁŠ, alebo sa to stane, keď začneme mega misiu potom, keď MESIÁŠ zoberie Cirkev. Ale pamätajte jednu vec. Že teraz musíte pripraviť cestu pre Slávny príchod MESIÁŠA. Pretože MESIÁŠ PRICHÁDZA! Toto je celá správa. Toto je to podstatné, že MESIÁŠ PRICHÁDZA!  A NÁRODY SA POTREBUJÚ PRIPRAVIŤ! A TOTO JE POSOL, KTORÝ PRACUJE NA DRUHJE STRANE, DVAJA SVEDKOVIA, KTORÝCH HOSPODIN POŽIVA, aby čelili zlu, satanovi, potom, keď Cirkev bude zobratá preč. Takže prosím, PRIPRAVTE CESTU PRE SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA!

Čas vypršal, čas je na konci. My sme v nulovom odpočítavaní. Každý môže povedať, že  

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

PROSÍM PRIPRAVTE CESTU!

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Ďakujem vám veľmi pekne, hovorím vám, po hebrejsky todah, todah rabah, todah todah, todah hashem. 

Off 

9.12.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top