Home
 

PROROCTVO O PRICHÁDZAJÚCEJ NÁVŠTEVE BOHA OTCA, DVE OLIVY, KTORÉ STOJA PRED PÁNOM, HOSPODINOM CELEJ ZEME, 18. NOVEMBER 2018

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU,
Odvysielané naživo na www.jesusislordradio.info
SKRZE ÚSTA BOŽIEHO NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA ELIÁŠA, DR. OWUORA
DŇA: 18. novembra 2018
sumarizácia: 

Nuž, milovaní ľudia, HOSPODIN ELYON, HOSPODIN ADONAI, PÁN, MOCNÝ, MOCNÝ MOCNÝ BOH IZRAELA, JEHOVAH ROEL – OHROMNÝ SPASITEĽ, HOSPODIN JEHOVAH EL GIBBOR, JEHOVAH SABBAOTH – HOSPODIN ZÁSTUPOV – HOSPODIN VELITEĽ VŠETKEJ NEBESKEJ ARMÁDY, HOSPODIN NÁŠ STVORITEĽ – JEHOVAH ZORI, HOSPODIN MOJA SILA – “ZIR ZEK”, JEHOVAH BARAH, JEHOVAH MASHI, JEHOVAH MAGEN – MÔJ OCHRANNÝ ŠTÍT, JEHOVAH ORI – ORI SHELLY – HOSPODIN JEHOVAH MOJE SVETLO, HOSPODIN NÁŠ PRÁPOR – JEHOVAH NISSI, PÁN MISKABI – HOSPODIN VAŠA VYSOKÁ VEŽA, MOJA VYSOKÁ VEŽA, MEFALTI, HASHOPHET, HAMELECK, IMEKU, GOEL, HOSPODIN HOSEINU, ELOHIM, TSIDKENU, SHALOM, JEHOVAH MEGAICHKEN NÁŠ OČISŤOVATEĽ – POSVÄTITEĽ, SHAMMAH VAŠA PRÍTOMNÁ POMOC, JEHOVAH ELOHEINU – PÁN BOH – EL GIBBOR, HOSPODIN hovoril so mnou túto minulú noc, milovaní ľudia.

Aké úžasné požehnanie prísť k vám teraz do vašich Cirkví, keď ste zhromaždení vo vašich Cirkvách, milióny prichádzate do Cirkvi v celom tomto národe ( pôočas nedeľnej BOHOslužby pred PÁNOM, pozn. ) a ste tam naladení na rádio, aby ste počuli, čo HOSPODIN hovorí. Aký mocný historický čas, ohromujúci čas ísť do DOMU HOSPODINA a potom počuť v reálnom čase, POSOLSTVO OD HOSPODINA SAMOTNÉHO. 

A mnoho, mnoho národov dostalo príležitosť, šancu, zlatú príležitosť počúvať, počúvať to, čo hovorí HOSPODIN teraz, teraz, k Cirkvi, k národom Zeme, k ľudstvu, k tomuto svetu, veriacim kresťanom, všetkému ľudu, ktorý stvoril HOSPODIN, k ľudu Zeme. 

Teraz, v tomto rozhovore, ktorý sa dial dnes ráno, len pred pár hodinami, v noci, keď ráno prichádzalo, vo východoafrickom čase (EAT), PÁN JEHOVAH ma zobral na stretnutie. Prichádza míting, veliký míting. A nevidím žiadne iné stretnutia teraz okrem Nakuru. ( mesto v Keni, pozn. ) A potom samozrejme prepracujeme, budeme preplánovávať všetky návštevy v rôznych krajinách, ktoré sú plánované. 

Vidím, ako ma HOSPODIN berie na míting. A na tomto mítingu vidím DVOCH HROZNÝCH PROROKOV HOSPODINA, ktorí tu veľmi silným a veľmi strašným spôsobom slúžili, veľmi ohromným spôsobom. DVAJA HROZNÍ PROROCI z Knihy Zjavenia Jána, DVOCH SPLNOMOCNENCOV SAMOTNÉHO BOHA JEHOVAH YAHWEH, KTORÝCH ODOSLAL, aby bojovali za NEHO počas času temnoty, ktorí boli poslaní, aby bojovali za NEHO až do konca, bojovali až do konca proti silám temnoty, počas doby, potom, keď Cirkev bude vytrhnutá. 

Takže ON mi ukázal, ako oni slúžili na tomto stretnutí veľmi ohromným spôsobom. A vidím veľa ľudí. Ale ako slúžili, videl som, ako hovorili k HOSPODINOVI BOHU JEHOVAH, HOSPODINOVI celej Zeme. Stáli pred HOSPODINOM celej Zeme. A každý hovoril PÁNOVI celej Zeme a hovorili: “HOSPODINE, TY SI TAKÝ SVÄTÝ!” “HOSPODINE, TY SI TAKÝ SVÄTÝ!”  “TY SI TAKÝ MOCNÝ! a TY SI TAK SVÄTÝ!” Takto hovorili HOSPODINOVI celej Zeme a hovorili rade HOSPODINOVEJ v Nebesiach, hovoriac BOHU HOSPODINOVI JEŽIŠOVI KRISTOVI, JEHOVAH YAHWEH. 

A potom, v tom čase, PÁN JEHOVAH mi ukázal, ako sa Nebesia otvorili a BOH OTEC prišiel k NIM. ON vystúpil z neba v JEHO HROZNOM OBLAKU. V OBLAKU, ktorý navigoval Izrael. OBLAK, ktorý navštívil jedného z nich na hore PÁNA, na Horebe. V hebrejčine ho volajú Horev. ON, ktorý spôsobil, že jeden z nich stál na hore Sinaj.  Ohromný BOH IZRAELA vyšiel von z Neba a ja vidím, že prichádza k JEHO DVOM, JEHO DVOM NAJVIAC NEĽÚTOSTNÝM A SMRTEĽNÝM PROROKOM, ktorí teraz kontrolujú Zem.

A ON prichádzal celou tou cestou a ako ON prichádzal k NIM, ja vidím OBLAK SLÁVY HOSPODINOVEJ, Sláva sa rozširovala a dotkla sa mnohých ľudí, pokryla ľud. Takže aj ľudia boli navštevovaní keď ON prišiel hovoriť a slúžiť a spolupracovať so svojimi dvoma najväčšími, najsilnejšími hlavami z knihy Zjavenia Jána v tomto nulovom opočítavaní do príchodu PÁNA, TEN, ktorý prichádza NA OBRANU  MESIÁŠA, ktorý prišiel bojovať za KRV A KRÍŽ JEŽIŠA, obnoviť autoritu evanjelia JEŽIŠA, obnoviť moc kresťanstva.

A tak vidím, ako HOSPODIN vychádza z Neba v JEHO OBLAKU, HROZNOM OBLAKU, ktorý navigoval Izrael celou cestou do zasľúbenej Zeme. Ja vidím OBLAK prichádzať, keď DVAJA HROZNÍ SPLNOMOCNENCI A GENERÁLI HOSPODINA stáli pred HOSPODINOM celej Zeme a slúžili HOSPODINOVI a hovorili: HOSPODIN, TY SI TAK SVÄTÝ! TY SI TAK SVÄTÝ! HOSPODIN JEHOVAH YAHWEH, TY SI TAK MOCNÝ! TY SI TAK SVÄTÝ! Potom ON prišiel! 

ON vyšiel z Neba. Nebo sa otvorilo a HROZNÝ OBLAK BOHA, ktorý viedol Izrael, OBLAK cez deň a OHEŇ v noci, prišiel z Neba až k nim. A keď prišiel k nim slúžiť, spoločne s nimi, ako im prišiel odpovedať, byť s nimi, posilniť ich, v tej dobe, OBLAK sa rozšíril na mnohých, dokonca vidím, vidím práve teraz , ako sa rozšírili na mnohých, mnohých, na množstvo ľudí, ktorí boli na tomto stretnutí. Vidím, ako sa nad ich hlavami rozprestieral, navštívil stretnutie, keď prišiel na návštevu JEHO DVOCH NAJSLÁVNEJŠÍCH A NAJTRANSFIGUROVANEJŠÍCH ( premenených do Slávy PÁNA, pozn. ) v histórii Biblie. 

A tak, milovaní ľudia, práve teraz Cirkev žije na pokraji večnosti. Práve teraz Cirkev KRISTOVA žije na pokraji večnosti. A BOŽÍ OBLAK už zostúpil do DOMU HOSPODINOVHO.

Je to na škodu, že iné Cirkvi, iné denominácie, iné národy sa rozhodli stlmiť príjem zvuku ich uší. Bude to hrozné! Bude to tragické! Bude to tragické na konci, pre tých, ktorí nevstúpia do tohto masívneho pohybu BOHA. 

Tak vidím, že BOŽÍ OBLAK prichádza na návštevu JEHO DVOCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV, NAJSLÁVNEJŠÍCH PROROKOV, NAJVIAC TRANSFIGUROVANÝCH PROROKOV, ktorých pokryl JEHO BIELOU PREMENENOU SLÁVOU v Helsinkách  ( fotka nižšie, pozn. ) a tiež v Keni. Vidím JEHO, JEHOVAH YAHWEH, JEHOVAH ADONAI, JEHOVAH BARAH – STVORITEĽ, JEHOVAH MA’OT, JEHOVAH MAGEN, JEHOVAH MASHI, MEFALTI, MISKABI. Videl som HO, JEHOVAH ZORI, JASSAH prichádzať z Neba a navštívil svojich dvoch najväčších PROROKOV na obrovskom stretnutí a potom sa SLÁVA rozšírila na ľudí, ktorí boli na stretnutí.

Takže OBLAK BOHA prišiel. Aký ohromný čas! A stretnutie, ktoré máme, je Nakuru míting. A vidím to v Nakuru. Takže toto nadchádzajúce stretnutie v Nakuru bude šokujúce. To zatrasie Zemou. Viem, že návšteva HOSPODINA v Lime Peru dnes vystupuje monumentálna na Zemi a resetuje hodiny smerom k príchodu MESIÁŠA. Ale teraz to HOSPODIN vystupňoval. ON je prakticky nezastaviteľný, ON príde v JEHO OHROMNOM OBLAKU, aby navštívil stretnutie, kde sú JEHO SMRTEĽNÍ PROROCI, TEN, ktorý sa pohybuje v búrke. TÝCH DVOCH, ktorí majú právomoc otvoriť Nebo a zavolať OHEŇ a bojovať za PÁNA v dobe temnoty, keď vy, Cirkev, odídete do KRÁĽOVSTVA BOŽIEHO.

Je to šokujúci čas v tejto krajine. A to je mocný čas, pretože ON prichádza na okraj. HOSPODIN hovorí veľmi jasne. ON prichádza so zasľúbením mega, mega Biblického požehnania, ktoré ON zasľúbil tiež tomuto národu, Cirkvi a vodcom v tomto národe. 

A je to úžasné. Sedím a hľadím, prečo PÁN ukazuje takú obrovskú dispenzáciu lásky, obrovskú lásku, nezvyčajnú lásku, jedinečnú lásku k tejto krajine. A potom samozrejme aj Cirkvi KRISTOVEJ, aj tí, ktorí prichádzajú na stretnutie, tí, ktorí prichádzajú na toto obrovské stretnutie. Premýšľal som, prečo? Prečo táto krajina? Potom sa pozerám späť a vidím, že práve teraz sa táto krajina zapája do historického procesu pri opakovaní sa Biblie. Videli, že OBLAK sa blíži. A je úžasné vidieť, ako oni  bežia, ( ľud v Cirkvi, pozn. ) a zbierajú kovy, kovové tyče na stavbu vysokých stĺpov. ( na prichádzajúci míting, pozn.)  

Pripravujú práve teraz, aby postavili obrovskú truhlu, príbytok BOŽIEHO OBLAKU, obrovský CHRÁM BOŽÍ. Toľko národov, ktoré sem prídu, sa budú zúčastňovať tejto návštevy. Ale je úžasné, že ON si vyberá,že príde dole v JEHO OBLAKU, aby navštívil JEHO DVOCH, NAJHROZNEJŠÍCH PROROKOV, NAJSLÁVNEJŠÍCH PROROKOV zo Zjavenia Jána v tejto krajine. Je to šokujúce vidieť, ako ľudia v tejto krajine utekajú práve teraz. Zhromažďujú kovové tyče. Odosielajú správy – už sme dostali kovové tyče,…máme kamene pripravené. Keďže sú kamene pripravené, poslali správu, kedy postavia vysoké stĺpy. Pokryjeme ich. Uchopili sme ich s trávou a hľa, budeme stavať stĺpy. Budeme stavať CHrám, Svätostánok BOŽEJ SLÁVY, BOŽIEHO OBLAKU. 

Takže dispozícia lásky k Cirkvi je priamo pred vašimi očami. BOH príde navštíviť túto krajinu, navštíviť Cirkev. A všetky národy, ktoré sa zhromaždia, to bude aj vaša návšteva na tomto prichádzajúcom stretnutí v Nakuru. Ja vidím DVOCH NAJHROZNEJŠÍCH PROROKOV BIBLIE stáť a slúžiť pred PÁNOM, HOSPODINOM CELEJ ZEME, pred JEHOVAH HASHEA, pred JEHOVAH HAMELECH, HASHOPHETOM, MISPHAT, SUDCA – PÁN SUDCA, SPRAVODLIVÝ SUDCA.  

A keď ONI tam stáli, a hovorili k PÁNOVI:”TY SI TAKÝ SVÄTÝ HOSPODIN!”, “TY SI TAK SVÄTÝ PÁN!” A potom som videl, ako sa otvorilo Nebo a vidím, že BOH prichádza ku NIM v HROZNOM OBLAKU, ktorý viedol Izrael z Egypta celou cestou do Jeruzalema, až kým nedošli. A prichádzajúc k NIM, v tomto procese, ľudia na stretnutí sú navštívení, lebo vidím OBLAK, HROZNÝ OBLAK, FYZICKÁ MANIFESTÁCIA PRÍTOMNOSTI BOHA OTCA, PÁNA BOHA, JEHOVAH YAHWEH, ako sa rozprestiera a dotýka sa hlavy ľudí. 

Takže toto sú historické časy, milovaní ľudia, takže teraz ako oslavujete, viem, že v tejto krajine prebieha veľká oslava práve teraz. Veľká oslava dnes prebieha, pre obrovské  požehnania, ktoré ON hovoril v Biblickej veľkosti. Len si však teraz uvedomte, že Cirkev sedí na pokraji večnosti. Spravodlivosť bude kľúčom, pokánie a odvrátenie od hriechov. Bude to veľmi kritické a dôležité, aby veriaci kresťania boli citliví na to, čo BOH hovorí.

Pretože ideme domov, idete domov! Viem, že tu máme ďalšiu misiu. Ale vy môžete to povedať sami sebe: “Ideme domov!” Pretože schody, ktorým som prikázal, aby sa znížili z Neba, teraz boli spustené na oblohu. A Hlas HOSPODINOV povedal, že zostanú na oblohe, až kým nebude vzatá Cirkev. Potom ich zoberie.

Toto sú historické časy, milovaní ľudia! Toto sú časy požehnaní a čas poslušnosti, čas mať strach z Boha až po vnútorné vlákna, pestovať strach z Boha do vlákien vašej kresťanskej spásy. Čokoľvek robíte, oslavujte HO, uctievajte, chváľte HO, evanjelizujte. Nech strach z Boha, múdrosť Božia vyzařuje, vyžaruje z vašich sŕdc, vyžaruje z vášho správania. Nech vychádza strach z Boha!

V tejto dobe je táto generácia tak požehnaná, pretože PÁN Hovorí veľmi živo, že ste generácia, ktorá prijme MESIÁŠA, ktorá pôjde do večnosti. Aby ti z vás, ktorí budú naslúchať tieto slová HLASU HOSPODINA, neuvidíte smrti! Uvidíte večnosť! 

Ale tak či onak, je to tak mocné práve teraz, pretože do Cirkvi prišla múdrosť. Je to tak mocné práve teraz, pretože do Cirkvi prišla múdrosť, SVÄTÝ DUCH navštívil Cirkev. OSOBA SVÄTÉHO DUCHA, BOH SVÄTÝ DUCH sa posadil so mnou. ON zostúpil vo forme holubice v telesnej podobe nad tým, ktorý to hovorí s vami. Takže posolstvo je veľmi jasné.

Nikto nemôže tvrdiť o nejasností, pochybovaní, zmätenosti, alebo že nepočul. NIE! Každý môže vidieť! Kto kedy chce vidieť, môže vidieť! Kto chce počuť, bude počuť! Kto chce vstúpiť, ( do Božieho Kráľovstva, pozn. ),  môže dosiahnuť podstatné zisky a vstúpiť. Výnosy zo spravodlivosti. Zisky svätosti. Môže urobiť rozhodné rozhodnutie presadzovať spravodlivosť a Svätosť v tom, čo robí a vidieť Večné Kráľovstvo SLÁVY. 

Milovaní ľudia, videl som OBLAK BOHA prichádzať! Videl som samotného BOHA prichádzať v JEHO OBLAKU, JEHOVAH YAHWEH, BOH NÁŠHO PÁNA JEŽÍŠA KRISTA, ako zostupuje na návštevu JEHO DVOCH NAJHROZNEJŠÍCH PROROKOV, NAJOBÁVANEJŠÍCH PROROKOV, NAJOHROMNEJŠÍCH SPLNOMOCNENCOV A PROROKOV vôbec v histórii Biblie! A keď ON príde, potom vidím, že sa SLÁVA šíri. SLÁVA sa šíri a dotýka sa ľudí! 

Aká úžasná generácia! Aká úžasná Cirkev! A aký úžasný národ, národ Kene! A ako som povedal, teraz, pozrite sa, čo sa deje v Keni: “Povedzte MU, že pripravujeme krajinu! Pripravujeme kovové tyče! Povedzte, že sa pripravujeme! Už pripravujeme cement, kamene. Budeme stavať stĺpy CHRÁMU BOŽIEHO!

Neexistuje žiadny spôsob, ako to BOH môže ignorovať! Preto OBLAK prichádza! A nech sa pripravujú všetky národy!

PRIPRAVTE SA NA MESIÁŠA! KRÁĽ SLÁVY, SPASITEĽ PRICHÁDZA! SLÁVNY BARÁNOK BOHA, ON PRICHÁDZA! A ON PRICHÁDZA PRE SPRAVODLIVÚ CIRKEV, SVÄTÚ CIRKEV! 

A vy ste veľmi požehnaná generácia, čo znamená, že ste boli vybratí! HOSPODIN si vyvolil toto pokolenie a v tomto procese tiež videl váš záväzok k NEMU. ON vyvinul dôveru vo vás. Stanete sa sebaistými. To je dôvod, prečo môže prísť k vám. Dôvera. ON prišiel k vám teraz so súcitom. ON vás pokarhal. Len vydržte. ON vás pokarháva. 

HOSPODIN vám dáva JEHO posolstvo, Posolstvo spravodlivosti. A ON hovorí veľmi silným jazykom, pre vás. Hovorí, že ste požehnaní, pretože vám dal duchovné požehnanie, prebieha návšteva Neba. Múdrosť, skrytá rada, ktorá bola ukrytá v kresťanskej spáse, je teraz otvorene známa človeku. Môžete vidieť jasne, že je to dobrá vec, aby ste sa znova narodili, prijali JEŽIŠA KRISTA a chodili v spravodlivosti, aby ste sa oddeľovali od odpadlíctva!

To je jasné, pretože ON hovorí v knihe Efežanom 1:3 3Požehnaný Bôh a Otec našeho Pána Ježiša Krista, ktorý nás požehnal každým požehnaním duchovným v ponebeských oblastiach v Kristovi. 

Pozrite sa na to, ako prichádza ku vám, k tejto generácii! Z Nebeských miest. Ste taká vyvolená generácia! Ste JEHO adoptovaní synovia a dcéry! KRÁĽ navštevuje vás! Kráľ teraz znižuje schody z Neba!  ( foto nižšie, pozn. ) A ON naznačuje, ON hovorí: “Hľa, večnosť, ktorú som pre vás pripravil!” “Pozrite sa, ako som vám pripravil večnosť!”

Aj keď si nás vybral v ŇOM pred založením sveta, mali by sme byť svätí a bezúhonní pred NÍM v láske, synovia prostredníctvom KRISTA JEŽIŠA, PÁNA, MESIÁŠA, podľa JEHO zámeru, chváliť HO a chváliť JEHO SLÁVNU MILOSŤ, ohromujúcu a hlbokú milosť, ktorou vás požehnal v milovanom MENE JEŽIŠ. 

Aká úžasná generácia ste, že vás navštevuje Boh! Pretože ON hovorí: “Hľaďte! Vykúpil som vás! Odpustil som vám! Uvoľnil som pre vás milosť! Teraz prídem k vám! Aké úžasné! Pretože v KRISTOVI JEŽIŠOVI ste prijali vykúpenie milovaní ľudia, prostredníctvom JEHO KRVI A JEHO ODPUSTENIA HRIECHOV A VAŠICH PREVINENÍ A PRESTÚPENÍ. 

Pozrite sa na generáciu, ktorou ste! Vidím BOHA, ktorý sa chystá navštíviť JEHO DVOCH HROZNÝCH PROROKOV v Nakuru a v tomto procese všetci ľudia sa zhromaždiA a národy sa zhromaždia. Takže pripravte cestu milovaní ľudia! Prečo ON to robí? Pretože MESIÁŠ PRICHÁDZA! 

Ale požehnaný je národ, ktorý príde do prítomnosti BOHA a viete, že PÁN BOH OTEC nikdy neprišiel sám! Rovnako ako vaši pozemskí králi a prezidenti a vaši predsedovia vlády, keď idú na určité miesto, tam existuje tím, tí, ktorí idú dopredu.

Tak je to s PÁNOM BOHOM OTOM, MOJIM PRIATEĽOM, JEHOVAH ELOHIM, HAVER CHELIM. Keď príde, je tam tím Nebeských Zástupov. Spomínate si na vrchu Sinai povedal, že sa ani nohami nedotýkajte hory. Prečo? Pretože tím, Nebeský Zástup už zostúpil a pokryl tam celé to miesto. A keď príde, ON príde, BOŽSTVO, BOŽIA TROJICA, BOŽIA TRINITY. 

Takže to bude ohromná návšteva na Zemi, ktorá sa uskutoční v Cirkvi KRISTOVEJ, milovanej Cirkvi, garancia, že ste dedičstvo v Nebesiach, aby ste poslali toto posolstvo, garancia, že ON prichádza k vám, že príde k vám, aby vám zaručil vašu večnosť! Povedať vám: “Pozrite sa! Vy ste môj ľud a vy poviete! “ HOSPODIN JE NÁŠ BOH! ” 

Teraz TÍTO DVAJA SPLNOMOCNENCI A GENERÁLI NEBA boli uvoľnení na Zem. Teraz BOH OTEC sa chystá ustanoviť zasľúbenia evanjelia, sľuby, ktoré dal MESIÁŠ, že v ten deň nebude MESIÁŠ zahanbený, ale tam bude ľud pre HOSPODINA, svätý ľud HOSPODINA , aby vás zapálil DUCHOM SVÄTÝM, do Slávneho Kráľovstva BOŽIEHO. 

Milovaní ľudia, MESIÁŠ PRICHÁDZA! MESIÁŠ, KRISTUS PRICHÁDZA! PRIPRAVTE CESTU!

Nechcem odďiaľovať žiadne ďalšie vaše oslavy, ktoré ste pripravili vo svojich Cirkvách. Ale je to veselý deň! To je šťastný deň! Je to slávnostný deň, slávnostný čas, keď HOSPODIN POŽEHNAL TÝCH, KTORÍ POČULI TENTO HLAS. A ON ich navštevuje obrovským, nevysloviteľným spôsobom. Zakrytým spôsobom. Teraz sa otvára tejto generácii, aby ich zavolal do JEHO večnosti, že diabol, váš nepriateľ, bude porazený vo vašom živote. 

Ale som povedal, prečo táto krajina? Povedal som, že som bol prekvapený a ohromený, sedím a pýtam sa, prečo tento druh sprievodu? Pretože ste hostiteľmi DVOCH BOŽÍCH SPLNOMOCNENCOV BOHA. A súčasne sa aj pripravujete a môžem vidieť kovy, vidím kamene a hlásite, že ste našli kamene. Hlásite teraz, že ste pripravili kovové tyče, … tyče. Budeme stavať STÁN BOŽIEHO OBLAKU. 

Pozrite sa! OBLAK prichádza!

MESIÁŠ PRICHÁDZA! milovaní ľudia!

Pripravte cestu!

Shalom, todah! Shalom, Shalom! Todah rabah! TODAH! Baruch hashem! (Ďakujem Bohu, Blahoslavené meno Hospodinovo) Todah! 

Off 

18.11.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top