Home
 

PROROCTVO HOSPODINA: OHROMNÁ NÁVŠTEVA PRICHÁDZA DO PERU A NA ZEM, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 28. AUGUST 2018, 1. časť

Proroctvo odvysielané na www.jesusislordradio.info
NAJMOCNEJŠÍM PROROKOM PÁNA DR. OWUOROM
Dňa 28. 8. 2018, 1. časť
sumarizácia:

Chvála PÁNOVI, NAJMOCENJŠÍ PROROK PÁNA,

… nuž, požehnaní ľudia, milovaní ľudia, naladení dnes z celého Sveta, HOSPODIN JEHOVAH, JEHOVAH ROHI, JEHOVAH SABAOTH, JEHOVAH EL OLAM, JEHOVAH ELYON, JEHOVAH EL GIBBOR, PÁN, MOCNÝ BOH NEBA, BOH NÁŠHO PÁNA JEŽIŠA KRISTA, ON hovoril so mnou požehnaní ľudia túto noc. V tejto noci sa konala veľmi ohromná návšteva.

A v tejto návšteve túto noc požehnaní ľudia, v návšteve PÁNA na tejto Zemi, v Cirkvi. SAMOTNÁ OSOBA DUCHA SVÄTÉHO prišla dole a stretla sa so mnou. OSOBA DUCHA SVÄTÉHO ma stretla túto noc požehnaní ľudia.

A potom som HO videl odísť a robiť veci… A potom, v tom čase, OTEC ma zobral hore do Miestnosti BOŽIEHO TRÓNU, HOSPODIN ma zobral do miestnosti BOŽIEHO TRÓNU a na tom mieste ja som videl JEHO RUKU  fyzicky rezať, rezať listy zo stromu života, tohto času obrovské enormné, rozkvitajúce listy. Ďalšia úroda stromu života znova a ON z nich rezal veľa a umiestnil ich do mojej pravej ruky a potom rezal veľa. Ja som HO videl rezať. Videl som listy, ako sa trasú pri rezaní v ruke, taký obrovský zväzok, a potom oni neuveriteľne prekvitali po celej Zemi.

A potom znova, na druhej strane vysekal obrovský chumáč listov zo Stromu života a ON ju dal na moju ruku a oni prekvitali, neuveriteľné. 

A potom, PÁN BOH VŠEMOHÚCI začal so mnou hovoriť o stretnutí, ktoré prichádza do Limy, v Peru.
A vidím, tentokrát vidím dievča, dievčatko, ktoré má otvorené oči, dievčatko. Otvorené oči a toto je druhýkrát, čo mi PÁN ukazuje to dievča, oči má otvorené. Tieto oči boli slepé.

 A potom vidím nejakých ľudí, ktorí opúšťajú svoje invalidné vozíky, a potom vidím chromých chodiť, taká obrovská návšteva, otvorené hluché uši. Nejako HOSPODIN hovorí veľmi mocným spôsobom o návšteve, ktorá prichádza do Limy, Peru, veľmi zvláštnym spôsobom.

Možno tomu nerozumieme, ale nejako tu bola situácia, ktorá vznikla vďaka návšteve Limy v Peru. V súčastnosti je teraz seriózna príprava v nebesiach s týmito DVOMA, ktorí teraz s vami hovoria.  

Znova, dnes PÁN predstavil OSOBU SVÄTÉHO DUCHA A POSADIL SA, ON sa posadil a hovoril so mnou. A potom sa presunul a ukázal mi tieto veci.
A potom na druhej strane, na tejto strane, potom ma ON zodvihol hore. PÁN HOSPODIN, OTEC, ma zodvihol a vzal ma, aby mi ukázal Strom života za Trónom BOŽÍM, taký obrovský okamih, aby som sa pozrel. Je to krásny okamih, pretože som mohol vidieť aj úsek, ako ďaleko prechádza Strom života a ako Stromom života prekvitá život, viete, večnosť v nebi.

PRAVÁ RUKA rezala chumáč, kedy som videl, ako doslova odrezáva chumáč listov. Mohol som vidieť, ako sa triasli, keď rezal tieto listy a dal ich do mojej pravej ruky, potom, odrezal ďalší chumáč, po mojej ľavej strane. Dal ich do mojej ľavej ruky a potom oni rozkvitali v mojej ruke.

Takže toto je veľmi dôležitý čas milovaní ľudia. Pozrite na veľmi, veľmi silnú návštevu, ktorá sa odohráva v Samburu. Takže môžete povedať, že je tu celá ohromná návšteva. Videli ste návštevu, ktorá sa uskutočnila v Taliansku. Hospodin napravil kosti nosa a robil tam rôzne veci. Uši sa v Taliansku otvorili, slepé oči, ale teraz, opäť Samburu, obrovský moment v divočine, v hĺbke púšte; takmer pripomína situáciu, kde bola vzkriesená Mama Rosa. On videl skupinu ľudí v divočine: 

A teraz, teraz hovorí o návšteve, väčšej návšteve v Cirkvi. A teraz mi ukazuje, že veľa ľudí bude uzdravených na stretnutí v Lima, v Peru. A to je to isté miesto. Takže toto je veľmi, veľmi historický čas v dejinách Cirkvi, milovaní ľudia.

Je to veľmi silný čas v dejinách Cirkvi, ku ktorému sa musí každý pripraviť v Lima Peru, kde ON nariadil, že bude Otvorené nebo. Otvorí sa Nebo a zostúpi dážď. 

Takže toto je veľmi, veľmi historický čas v dejinách Cirkvi milovaní ľudia. Je to veľmi silný čas v dejinách Cirkvi, ku ktorému sa musí každý pripraviť. 

Každá osoba sa musí pripraviť na tento silný čas v dejinách Cirkvi, pretože PÁN hovorí veľmi jasne a dôsledne, môžete vidieť Návštevu z jedného národa do druhého, z jedného národa na druhého….

Zjavenie Jána 13:8 A budú sa jej klaňať všetci, ktorí bývajú na zemi, ktorých mená nie sú napísané v knihe života Baránka, zabitého od založenia sveta. 

Znovu, ON hovorí, že príde čas, keď to, čo robíte teraz vo vašom kresťanskom živote, bude extrémne, veľmi, veľmi významné. To bude mať vplyv večný! Bude to mať večný následok. A Hospodin neúnavne hovorí uprostred noci. Keď ja prichádzam k vám so všetkými týmito rozhovormi, návštevami. A tentokrát sa zdá, že sa teraz ženie k návšteve, ktorá sa bude konať v Peru a naprieč národmi, počnúc od tohoto okamihu. 

A videli ste zmrzačených chodiť, slepých vidieť, videli ste mŕtvych vzkriesených, nemých hovoriť, hluchých počuť, paralytikov chodiť, zranené miechy uzdravené, nádory rozpustené, choroby krvácaní zastavené, zlomený krk uzdravený, slabý krk, ktorý nemôže podporiť vzpriamenie hlavy, novú kosť vytvorenú a vloženú do nosa, natiahnutú … 

Tieto veľké veci sa stali, neutronové hviezdy sa zrazili. Pred vašimi očami. Áno, PÁN hovorí, že to všetko sú ozubené kolesá smerom k Slávnemu príchodu Mesiáša a Biblia hovorí, že nikto nepozná dňa ani hodiny, kedy Mesiáš príde pre Slávnu, svätú, spravodlivú Cirkev, zrelú, dospelú Nevestu. 

A tak to naozaj platí, keby ste uchopili túto hodinu a pripravili sa na Slávny príchod MESIÁŠA v absolútnom pokání, vráťte sa k spravodlivosti, odmietnutiu hriechu a zla.

Znova, dnes večer bola veľmi zvláštna noc, znamená, že to bola mimoriadna noc.  BOH OTEC poslal BOHA DUCHA SVÄTÉHO v SAMOTNEJ OSOBE a ON sa posadil. ON sa posadil a hovoril so mnou dnes večer. Bolo to ohromné, pretože si nemyslím, že by bol niekedy tak blízko. On sa celkom posunul … ON sa posadil a potom začal rozhovor. A potom, potom ON odišiel. ON odišiel a potom BOH OTEC ma zobral hore do miestnosti Trónu a ukázal mi listy, ktoré slúžia na uzdravenie národov. 

Takže toto je čas, keď PÁN pripravuje národy, pripravuje kresťanov, pripravuje Cirkev, telo KRISTOVO, aby činili pokánie a obrátili sa k absolútnej spravodlivosti, pretože

 MESIÁŠ PRICHÁDZA!

A bude to veľmi nápomocné, aby ste to využili, kvalitný čas v tejto hodine, pri príprave cesty pre SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA. A nevadí, či ste právnik, policajt, bankár, učiteľ, doktor, pilot, politik, obyčajný človek, študent, žena v domácnosti, upratovačka; nezáleží na tom, teraz na tom nezáleží. Na čom bude záležať je to, že sa pripravíte, počujete Slovo, hovorené  TÝMITO DVOMA, dbajte, dávajte pozor na Slovo a potom sa pripravujte na SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA. 

Nech tí, ktorí majú uši, dávajú pozor, čo hovorí DUCH PÁNOV, a ON tu hovorí znovu, že všetci obyvatelia zeme sa budú klaňať šelme, všetci, ktorých meno nebude zapísané v Knihe Života Baránka HOSPODINOVHO, ktorý bol zabitý od začiatku. Znamená tento čas milosti, toto oznámenie vám dáva vedieť, aby ste sa pripravili, pripravili, pripravili, lebo tento čas sa čoskoro skončí. 

Pamätajte, že v mojom rozhovore existuje veľa toho, čo je skryté. Existuje veľa toho, čoho som vám nezjavil, čo je zahalené. Ale teraz, toto je posolstvo, ktoré vám dal HOSPODIN: “Pozrite sa, existuje návšteva, ktorá prichádza na Zem!” Ale všetky tieto body smerujú k SLÁVNEMU PRÍCHODU MESIÁŠA, ktoréeho deň ani hodinu nepoznáme.


Nech vás žehná HOSPODIN!

Shalom, todah rabah!

 

PROROCTVO HOSPODINA, DANÉ JEHO NAJMOCNEJŠIEMU PROROKOVI DR. OWUOROVI. 

Off 

29.8.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top