Home
 

PROROCTVÁ OD HOSPODINA, BOŽÍ NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, 21. AUGUST 2018

OZNÁMENÉ NAŽIVO V RÁDIU www.jesusislordradio.info
SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE ÚSTA BOŽIEHO PROROKA DR. OWUORA
DŇA: 21. AUGUSTA 2018,
sumarizácia:

PÁN JEHOVAH hovoril so mnou dnes, tohto dňa drahí ľudia, PÁN JEHOVAH EL OLAM, JEHOVAH SABBAOTH, HOSPODIN ZÁSTUPOV, HOSPODIN ARMÁDY NEBA, JEHOVAH ROHI, HOSPODIN NÁŠ PASTIER, JEHOVAH ELSHADAI, ELYON, ELOHIM, ON hovoril so mnou veľmi ohromným spôsobom, milovaní ľudia.

Tohto dňa PÁN JEHOVA hovoril so mnou, prvá časť tohto rozhovoru je o Pastorovi, ktorý je v sexuálnom hriechu.

Vidím Cirkev, vyzerá to ako Cirkev, je tam otvorený priestor, vidím ženu, ktorá je obnažená, je hrozné sa na to pozerať. Vidím, ako pastor kráča do obchodného domu, ktorý má vo vnútri potravinový supermarket. A tak vstúpi,  tam je ázijský muž predávajúci pri pulte pri dverách supermarketu a ázijský muž ho pozdraví . Potom, keď sa snaží dostať sa do supermarketu na čerstvé potraviny, vidím, že je s priateľom, dizajn vstupu bol zmenený a je to sklo.

Potom, ako tento pastor vstúpi do supermarketu s jedlom, nájde ľudí, ktorí sa nachádzajú vo fronte a vidím, že preskočiť v rade, ale posunie sa trochu dopredu a pýta sa dámy, ktorú preskočil vo fronte, aby išla ďalej, A keď ona začína vyberať zelené ovocie a zeleninu, on ju zvádza tým, že hovorí k nej príliš blízko a uvedomil si, že na konci pultu je  policajt vyššej hodnosti, ktorý ho pozná a pozerá na neho…

PÁN tu vyzdvihuje nulovú tolernaciu k hriechu. V rovnakej súvislosti PÁN ku mne hovoril o misii na Pobreží Slonoviny, bolo vyškrtnuté z plánu ihneď, čo bolo plánované hneď po misijnej ceste v Peru, čo je veľmi veľké, PÁN mi hovoril dnes, že ON mi nedovolí ísť na Pobrežie Slonoviny, v tejto hodine, pretože niesú pripravení, veľmi ohromným spôsobom. A ON povedal, že niesú pripravení, nie je čas tam ísť. Takže HOSPODIN drží JEHO SLUŽOBNÍKA z misijnej cesty do Pobrežia Slonoviny. Ľudia ako v Keni potrebujú si vážiť čo majú, pretože PÁN teraz zatvára dvere do Pobrežia Slonoviny, dvakrát mi ukázal v sne a povedal mi: pozri, tento národ ešte nie je pripravený. Takže budem čakať, keď čas PÁNA ma prinesie do Pobrežia Slonoviny. Je to o Cirkvi, ja vidím kňažstvo, kážu zvody a iné veci, nemorálnosti.

Tretia časť rozhoru, ktorá sa konala asi pred piatimi hodinami,  kedy PÁN JEHOVAH ma zobral do neba, PÁN ma zobral do neba tohto dňa, zobral ma presne pred BOŽÍ TRÓN BOHA VŠEMOHÚCEHO, a potom ma zobral trochu za BOŽÍ TRÓN a môžem vidieť strom života, ON mi ukázal strom života. Úžasné, ohromné listy, mocné listy stromu života. PÁN použil moju ruku, zobral moju pravú ruku a natiahol, moja pravá ruka bola trochu dlhšia, a potom sa dotkol jednej vetvy, môžem vidieť strom života a ohromné ovocie, úroda ovocia, moja pravá ruka sa stala dlhšou, dotkla sa jednej vetvy a zatriasla. A potom ohromné množstvo ovocia úrody bolo obraté.

Prekrásne ovocie stromu života v nebi, a to znamená astronomická návšteva v tomto Zbore, kdekoľvek ON pošle JEHO DVOCH OHROMNÝCH A HROZNÝCH PROROKOV, to znamená odteraz to bude astronomické a veľmi šokujúce, pretože PÁN ma zobral do Neba dnes, približne pred piatimi hodinami ma PÁN zobral do Neba, zobral ma do miestnosti TRÓNU a ukázal mi strom života, ktorý je za BOŽÍM TRÓNOM. BOH OTEC sa dotkol potom mojej pravej ruky a natiahol ju, takže moja pravá ruka sa stala o dosť dlhšia, a strom života, zelený, plný úrody, plný krásneho ovocia, plný ovocia, nemôžem vám dať viac ovocia, plný ohromného ovocia. Ovocie stromu života. A potom natiahol moju ruku, moja pravá ruka sa stala dlhšia, potom som sa dotkol jedenj z týchto vetví na strome a zatriasol som. A potom obrovská úroda stromu života a bola to obrovská úroda, ktorú vylial do tohto Zboru, ktorého misia je pripraviť Cirkev pre slávny príchod MESIÁŠA, smeruje k zavŕšeniu, smeruje k ďalšiemu plánu.

V Keni je ohromné prebudenie, úžasné prebudenie, a vidíme ako žena Muthoni je uzdravená, uzdravení slepí vidia, chromí chodia, nemí hovoria, viem, že vďaka terajším uzdraveniam Keňa dnes nebude spať, budú oslavy po celom národe, ale akákoľvek nová úroveň prichádza PAN hovorí, bude to veľmi veliké. Bude to veľmi veliké, pretože PÁN so mnou hovoril približne pred piatimi hodinami, zobral ma do Neba, na miesto, kde túžite prísť milovaní ľudia, a potom ma ON zobral za BOŽÍ TRÓN, a zobral obrovskú úrodu ovocia zo stromu života a dal tomu, kto teraz hovorí s vami a potom som išiel dole.

Toto je ohromný čas v histórii Cirkvi, ľudia odvráťte sa, špeciálne od sexuál. hriechov, aj klamstiev, je to veľká pandémia teraz, veľmi rozsiahlé šírenie na Zemi, špeciálne v Cirkvi, je tu tiež rozsiahle šírenie klamstiev, práve teraz PÁN žiada všetky národy, aby všetky národy sa odvrátili od hriechov.

A z dnešného proroctva vám teraz chcem odovzdať to, čo som vám nehovoril predtým. Písmo, ktoré vidíte na oblohe, po prvý krát vám teraz idem povedať, čo to znamená, PÁN mi dovolil čítať text, nebeský text, iba ja môžem čítať ten, text, pretože ON mi dovolil ho čítať, jazyk, ktorý používa pre komunikáciu, jazyk, ktorým komunikuje s dvoma poslami, text na oblohe, seriózny text na oblohe, ktorý hovorí:

SÚD BOŽÍ PRICHÁDZA! 

Nech sa Cirkvi a národy pripravia na príchod MESIÁŠA, pred trestom, bude vytrhnutie Cirkvi a potom odplata, ( zaslúžený trest ), potom samozrejme na konci zjavenie PÁNA, zjaví JEHO ľudu a začne večnosť. Znova, vytrhnutie, odplata a potom na konci zjavenie PÁNA. BOH zjaví JEHO ĽUDU a začne večnosť. Takže znova: 1 – vytrhnutie cirkvi, 2- trest / odplata, 3 – zjavenie.

Takže pred nami je SÚD BOŽÍ. Dnes som zjavil tajomstvo tohto textu, v skutočnosti je to silné písmo, písmo, ktoré PÁN napísal pre JEHO DVOCH SVEDKOV NA OBLOHU, veľmi tučné písmo: 

SÚD BOŽÍ PRICHÁDZA!

To je dôvod, prečo ľudia by sa mali odvrátiť od hriechov, špeciálne od sexuálnych hriechov, je to ohromné šírenie na Zemi práve teraz, zvody, klamstvá, falošní proroci, falošní apoštoli, falošné evanjeliu, falošné kresťanstvo, nech sa teraz navrátia ku KRVI A KRÍŽU. Práve teraz tu v Keni oslavujú obrovské prebudenie, v takmer každej dedine uzdravení, čakajú, kedy môžu hovoriť svedectvá v rádiu, toľko veľa chromých chodí, toľko veľa hluchých počuje, nemých hovorí, Katrin Muthoni z Nanyuki – ona ani nemohla ísť na míting, teraz bola uzdravená PÁNOM. OHROMNÉ PREBUDENIE. JA HOVORíM O EVANJELIU A KRESŤANOV, KDE SA KRESŤANIA POTREBUJÚ NAVRÁTIŤ! EVANJELIU KRVI A EVANJELIU KRÍŽA, ktoré uzdravilo túto ženu, ktorá bola tak blízko smrti. 

Toto je hodina, kedy HOSPODIN uvoľňuje novú vlnu, novú cestu na prípravu pre príchod MESIÁŠA v národoch. Videl som MESIÁŠ PRICHÁDZA A TOTO JE ON, O KTOROM PÍSMO HOVORÍ: JA POŠLEM MÔJHO SLUŽOBNÍKA A PRIPRAVÍ CESTU PRED TEBOU PRED HROZNÝM A STRAŠNÝM DŇOM PÁNA. Tí, ktorí máte uši, naslúchajte slovám PÁNA.

PÁN POVOLÁVA K POKÁNIU VŠETKY NÁRODY SVETA, POVOLÁVA K NÁRODNÉMU POKÁNIU. NÁRODNÝ DEŇ POKÁNIA, AKO JEDNO ZHROMAŽDENIE A ČIŇTE POKÁNIE Z HRIECHOV. A POŽIADAŤ: PANE, MÔŽEŠ NÁS OBNOVIŤ?

PÁN POVOLÁVA NÁRODY, ABY ČINILI POKÁNIE, NECH SA CIRKEV ZHROMAŽDÍ A POTOM CIRKEV BUDE VIESŤ CELÝ NÁROD PRED PÁNOM K POKÁNIU V JEŽIŠOVI KRISTOVI. iBA V PÁNOVI JEŽIŠOVI. A potom zachovať zisk spravodlivých, ako sa pripravujeme na príchod MESIÁŠA. MESIÁŠ PRICHÁDZA!. Znova, asi pred 5 hodinami, HOSPODIN ma zobral pred JEHO BOŽÍ TRÓN V NEBI a na tom mieste, boh otec sa dotkol mojej pravej ruky, natiahol moju pravú ruku, ukázal mi strom života, ohromné ovocie stromu života, masívnu úrodu a moja pravá ruka je natiahnutá, takmer 10 metrov vpredu a dotkol som sa vetvy, zatriasol a enormné množstvo úrody sa začalo sypať a ON to odovzdal tomu, kto to teraz hovorí s vami.

To znamená, že bude ohromné prebudenie, ktoré zasiahne národy, a tieto národy sa potrebujú pripraviť, prosím, buďte úprimní a buďte veľmi seriózni ako je Keňa. Vidíte, kde sa presunula Keňa, na veľmi vysoké miesto teraz, ako sa pripravujú na príchod MESIÁŠA, vidia dobrotu BOHA. BOH neberie ohľady na národy. V tomto čase, v pozdnom čase Cirkvi, predtým, než bude Cirkev zobratá preč, keď sa potom bude BOH zameriavať na Izrael, tohto času má každý národ rovnakú príležitosť.

Prekročenie je veľmi jasné: pokánie, národné pokánie a odvrátenie sa od hriechov. Pozvite toho, kto teraz hovorí s vami a potom vaše národy budú s radosťou prijímať zisky z prebudenia, najviac zasľúbené, milované prebudenie posledných časov.

Videl som prichádzať MESIÁŠA, buďte svätí a buďte spravodliví. Odvráťte sa od hriechov, zmeňte svoje cesty, navráťte sa k PÁNOVI.

Nech vás PÁN žehná, toda raba, toda lachem, toda haverim. 

 

 

 

Off 

22.8.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top