Home
 

PROROCTVO O PRICHÁDZAJÚCEJ NÁVŠTEVE PÁNA DO NAIROBI, BOŽÍ NAJMOCNEJŠÍ PROROK PÁNA DR. OWUOR, 9.JÚL 2018

PROROCTVO OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽIEHO NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA DR. OWUORA,
OZNÁMENÉ NAŽIVO V RÁDIU www.jesusislordradio.info
DŇA 9. JÚLA 2018
sumarizácia:

Teraz je čas pre vás, ktorí ste v kanceláriách, aby ste vyšli von a zúčastnili sa na tomto a vypočuť si, čo PÁN, Stvoriteľ hovorí.

Túto predchádzajúcu noc hovoril so mnou Pán veľmi šokujúcim spôsobom. On ma vzal hore na oblohu a videl som mnoho, ale poviem vám iba to čo máte vedieť. A videl som PÁNA ako vystrel Ruky ponad Slávne Schody ktoré sú vložené na oblohe. Videl som Pána, ako vystrel ruky ponad Slávne Schody, Schody Večnosti Schody do Neba, ktoré sú vložené cez oblohu. A teraz som videl Prst Pánov a On sa dotkol Schodov a dotkol sa rovných dimenzii, ktorých sme si vedomí, ponad Slávne Schody večnosti.  On počas tohto dôležitého času mi štyri hodiny rozprával o týcho Schodoch ktoré spustil na oblohe.

Je to veľmi šokujúci čas, šokujúca vec, milovaní. Pretože vieme veľmi dobre, že toto proroctvo bolo vyplnené v jednej časti a druhá časť proroctva obsahuje vstup Cirkvi do slávneho Kráľovstva večnosti.

Takže toto dlhodobo podčiarkuje, že čas príchodu Mesiáša a blíži, milovaní. A pre tých, ktorí sú múdri – príchod Mesiáša je blízko. A tí, ktorí sú múdri, by sa mali pripraviť v spravodlivosti, odvrátiac sa od hriechu, vyhnúť sa každému hriechu, a pripraviť sa na príchod slávneho Božieho kráľovstva. A teraz Pán bohate ukazuje jasne, definuje a ukazuje národom, kto je ten kto k vám hovorí. Kto je ten, kto k vám hovorí práve teraz, o slávnom Kráľovstve nebeskom. Kto je ten, kto prehlasuje národom o príchode Mesiáša.

Každý jeden národ má možnosť využiť príležitosť aby sa odvrátil od hriechu a prijať JEŽIŠA KRISTA ako  Spasiteľa. Znovu zrodiť sa, oddmietnuť hriech a počúvať Ducha Svätého a kráčať v spravodlivom kresťanskom životnom štýle, svätom životnom štýle.

Je to čas pokory, mocný čas. A táto konverzácia prichádza na pozadí veľkého mega navštívenie, kde Cirkev buráca na uliciach v Nairobi v hlavnom meste tohto národa, v Keni. A videli sme, aké ohromné navštívenie bolo v Nairobi. A vidíme, že Pán postavil chromých zo zeme, kráčali a padali až kým neboli stabilní, bola to veľká vec v očiach národných televízii. A samozrejme bolo to tiež vysielané globálne.  

Slepé oči boli otvorené, hluché uši boli otvorené veľmi citlivo s maximálnou mocou, doslova boli uši otvorené. To bola ohromujúca situácia, kedy Sláva sa dotkla ľudí v masívnej sile. A dotyk bol veľmi silný, masívny a videli sme, že Pán veľmi otvorene prišiel, aby odhalil svojho Služobníka.

A mnoho ľudí mi rad za radom rozprávali počas večera v sobotu o slnku, kedy slnko vyšlo a pokrylo ma. Takže tento dosah slnka bolo to, čo mi Pán ukázal, to nebolo bezprostredné navštívenie, to bol dosah slnka, ktoré nebolo biele – jedna strana bola biela, jedna nebola biela. Bolo ťažké byť blízko ale bol to dosah slnka ponad mocného Proroka, a to otvorene pred národmi Zeme a všetkými stvoreniami.

A videli sme ohromný moment a zázrak, keď nakoniec slnko tlieskalo dvom  svedkom pred trónom Najmocnejšieho Boha v Nebi. A bolo to tiež o Sláve, nezabudnime, že jedna strana nebola biela, nebolo to bezprostredné navštívenie, ale bol to dosah slnka.

A druhá časť v proroctve ukazuje – ten, ktorý takto prichádza so slnkom – toto je Sláva. Toto je Sláva žiariaca celou cestou neba, žiariaca na Jeho Služobníka. A teraz sa k tomuto rozvíjajú rôzne príbehy na webe, o tejto veľkej situácii a šíri sa to ako požiar v lese a ostatní prišli a nahrali to ako biely pilier svetla, ktorý bol zaznamenaný aj priamo na mítingu, a aké úžasné je to sledovať teraz.

Biely pilier, ktorý prišiel a prechádzal cez oblaky cez celú cestu neba, prechádzajúc z ďalekého vesmíru a prenikal cez oblaky až k nemu (Prorokovi). A je k tomu úžasné video. Videl som práve toto video. A vidíte že, kdekoľvek Služobník išiel, biely pilier priamo zo slnka sa posúval tam, kdekoľvek som sa Služobník otočil. A bol to veľký zázrak a je to veľký moment v Cirkvi dnes, milovaní. Je to veľmi veľký moment.

Slnko tlieskalo nad ním (nad Prorokom), vyšlo a tlieskalo nad ním. A potom BOH z neba žiaril čistým bielym pilierom slávy na ňom. A navrch toho všetkého PÁN prezentoval Pravdu na ňom o dvoch  hrozných Prorokoch z jeho Trónu. Ten ktorý sa objavuje pri bráne chorých, jeden zostáva tu dole, a ten druhý slúžil na druhej strane. Potom Pán zišiel dolu aby posilnil a zachytil (Proroka). Toto je veľmi šokujúci čas.

A nebo sa otvorilo a vylialo oheň, Eliášov oheň bol vyliaty z oblohy, oheň priamou cestou z neba sa vylieval na míting. A všetky tieto veci ktoré sa diali ponad tieto uzdravenia, keď chromí chodili, slepí videli, hluchým sa ich uši stali veľmi citlivé, rany uschli, chrasta, ktorá bola ako diera, mohli ste vidieť mozog – Pán zacelil túto dieru okamžite, zacelila sa rana cez ktorú bolo vidieť mozog, vytvorila sa chrasta na hlave. A tieto veci sa milovaní diali, boli to zázraky.

BOH najmocnejší hovorí k tejto generácii veľmi ohromným spôsobom. A túto noc mi Pán ukázal Slávne schody Neba, Schody večnosti, ktoré sú znížené v nebi, ktoré som prorokoval v Januári 15 v roku 2017, Pán ich spustil 11 Marca 2018. V tú noc mi Pán hovoril o tých schodoch.

Čo to potom znamenalo – príchod Mesiáša. Myslím, že táto generácia dostala úplne všetko čo potrebuje na skutočné pripravenie sa a vstúpenie do slávneho Božieho kráľovstva, avy videlo večné Kráľovstvo nebeské. Videl som PÁNA, ako sa dotkol týchto Schodov a videl som jeho mocnú ruku. On položil jeho ruku. Boh Otec položil svoju ruku, prišiel na schody  a prešiel cez dimenziu schodov, spúšťajúc sa dolu a prechádzajúc sa touto dimenziou. Bol to veľmi mocný rozhovor a to s ohromnou závažnosťou a večnými dôsledkami pre túto generáciu. Videl som prichádzať Mesiáša milovaní. A prosím znovu zroďte sa.

Vidíme veľké prebudenie v Nairobi, telefóny tu zvonia a každý sa pýta – kde je táto Cirkev? Videl som toho Najmocnejšieho Proroka. Kde je tá Cirkev, chceme si uctievať Pána. A je tu veľké prebudenie a vôľa dôjsť k tomuto človeku ( Prorokovi) znova.

A rád by som videl všetky ostatné národy, aby sa pripojili k tomuto prebudeniu. Tak, aby sme urobili tento finálny úsek, k cieľovej finálnej čiare, aby sme vstúpili do večného Kráľovstva Jahveho. PÁN hovoril s vami ľudia, veľmi šokujúcim spôsobom milovaní. Mesiáš prichádza, SHALOM SHALOM TODAH.

Pripravte cestu. Toto je ten o ktorom bolo napísané v Písme: pošlem svojho Proroka Eliáša, aby pripravil cestu na príchod Mesiáša, pred tým než príde hrozný deň.

Todah Shalom, todah haverim

Off 

10.7.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top