Home
 

PROROCTVO O MEGA UZDRAVUJÚCEJ HISTORICKEJ UZDRAVOVACEJ SLUŽBE, NAJMOCNEJŠÍ PROROK BOŽÍ DR. OWUORA, 29. JÚN 2018

OZNÁMENÉ NAJMOCNEJŠÍM PROROKOM BOŽÍM, PROROKOM ELIÁŠOM
na www.jesusislordradio.info
Dňa: 29. júna 2018
sumarizácia: 

PÁN JEHOVAH hovoril so mnou túto minulú noc, v dnešné ráno, okolo 3 hod. ráno, PÁN JEHOVAH YAHWEH so mnou hovoril. Ja viem, že teraz sa pripravujeme, vy sa pripravujete, my sa všetci pripravujeme, aby sme prišli do Nairobi, pre prichádzajúci míting, prípravy sú teraz v rýchlom prúde, ľudia sa pohybujú, mobilizujú, ohromný čas je tento čas, ohromná hodina v Cirkvi, chodia všade, zhromažďujú ľudí, chromých, úžasný čas v národe, keď chromí sa zhromažďujú, PÁN urobil veliké veci v tomto národe, ON mnohých uzdravil teraz, 10.júna 2018, práve teraz celý národ sa postaví, je to veľmi ohromné, je to veľmi šokujúce, veľmi úžasné vidieť celý národ, univerzity, Cirkvi, dediny, mestá, všade… Oznamy, že PÁN PRICHÁDZA NAVŠTÍVIŤ, hlasné mikrofóny, klaksóny, je to šokujúca vec vidieť toto prebudenie. Je viac ako 100 chromých, ktorí chodia, viac ako 37 slepých vidia, hluchí, slepí, .. toto sú veľké veci milovaní ľudia, čo PÁN robí v tomto národe,

Túto noc PÁN so mnou začal hovoriť o niekom, kto je v nemocnici, ON ma zobral do nemocnice. Ukázal mi niekoho, je to muž, vyzerá ako muž, obrovký opuch žalúdka, brucha, veľmi, veľmi veľký od hrudníka dole je opuchnutý a lekár sa vyjadril, že nemôže nič urobiť, že tá choroba ho usmrtí. A PÁN ide uzdraviť tohto človeka, pretože ON mi dovolí prehlásiť ohromné uzdravujúce pomazanie PÁNA z centrálneho parku v Nairobi, čo skutočne zasiahne chorých, uzdraví a oslobodí ich. ON sa ich dotkne.

Takže PÁN pokračoval v tomto rozhovore, čo prichádza do Nairobi je HISTORICKÉ! Toto bude historické navštívenie PÁNA, ja viem, že arcibiskup, biskupi tohto mítingu, oni pracujú, aby vás pripravili, v Nairobi je veľmi chladno, my sme práve teraz v srdci zimy, teplota skutočne ide dole teraz, takže nasledujú a pozorujú všetky prípravy a opatrenia. Nech chorí ostanú v nemocničných posteliach, neodpájajte ich zo životne dôležitých prístrojov.

Teraz PÁN potvrdil, že bude uzdravovať ľudí v nemocniciach a v ich domovoch. Tých, ktorí sú kriticky chorí. Toto je rozhovor, ktorý mal PÁN so mnou ako prvý rozhovor, ukázal mi ľudí, ktorí budú uzdravení, doniesol ma do nemocnice, vidím toho muža a jeho brucho je veľmi veľké, veľmi veľké, veľmi nepekné na pohľad, možné vidieť, ako smrť ho pohlcuje a PÁn ho uzdraví a oslobodí.

Takže to bude veliká návšteva, to je to, čo PÁN hovorí.

Návšteva v Nairobi bude veľmi ohromujúca a šokujúca. Veľmi neuveriteľná návšteva sa bude konať, najväčšia od kedy vôbec Biblia bola napísaná, sa bude konať tu, v Nairobi a pokryje to celý národ, takže keď máte milovaného, ktorý leží v nemocnici na prístrojoch, na jednotkách intenzívnej starostlivosti na prístrojoch, nechajte ich tam.

PÁN hovoril túto noc a ON hovoril, ON povolá JEHO SLUŽOBNÍKA, aby prehlásil odtiaľto a budú uzdravovania vo všetkých nemocniciach v tomto národe. A viete, že PÁN so mnou hovoril o masívnom uzdravujúcom pomazaní, ktoré príde v tejto ohromnej návšteve.

PRIPRAVTE CESTU MILOVANÍ ĽUDIA! 

MESIÁŠ PRICHÁDZA! 

TOTO JE ON, O KTOROM BILIA PÁŠE V MALACHIÁŠOVI 3:1 Hľa, ja pošlem môjho Posla a pripraví predo mnou cestu, a PÁN, ktorého vy hľadáte príde náhla do JEHO CHRÁMU. nech vás PÁN žehná, Shalom toda, 

Off 

30.6.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top