Home
 

PROROCTVO O PROROKOVI ELIÁŠOVI, NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINA DR. OWUOR, 22. JÚN 2018

OZNÁMENÉ NAJMOCNEJŠIM PROROKOM HOSPODINA NÁŠHO BOHA DR. OWUOROM
naživo na www.jesusislordradio.info
Dńa: 22. JÚNA 2018
sumarizácia

PÁN hovoril ku mne, chcem sa s vami zdielať s týmto ohromným rozhovorom, NAJVYŠŠÍ PÁN, HOSPODIN ZÁSTUPOV, JEHOVAH YAHWEH, OHROMNÝ HROZNÝ BOH IZRAELA, BOH OTEC, OTEC NÁŠHO PÁNA JEŽIŠA KRISTA, ON so mnou hovoril túto noc, celú noc až približne do 6.55 ráno. Celú noc, celú noc!

Je to úžasné, úžasné, úžasné, dĺžka trvania tohto rozhovoru, a toto je zmena v nebi, na základe tohoto rozhovoru, vidím, že udalosti v nebi sa pohli, menia sa. Čas v nebi sa musel zmeniť. Pretože som si to dal spolu s rozhovormi zo včera a iným rozhovorom z predošlého dňa, predtým, kedy ich Zbor bol na Nebi, na oblohe, chodili dookola a ovplyvňovali Zem, zatiaľ čo všetky iné Zbory boli zrútené.

Ale túto minulú noc milovaní ľudia, PÁN hovoril non – stop celú noc. BOH OTEC hovoril so mnou hlasom do rána, do skorého rána, bolo približne okolo 5 ráno, keď prestal hovoriť. V tomto rozhovore ma PÁN vydvihol hore, ponad Zem a bol som na mieste, odkiaľ som mohol vidieť Zem, bol som medzi Zemou tu, a nebom, takže som mohol vidieť Zem a všetko, čo sa dialo,…

A potom BOH OTEC, ktorý bol po mojej pravej strane, hlas prichádzal z mojej pravej strany, v rovnakej lokalite ON mi začal ukazovať JEHO DVOCH HROZNÝCH SVEDKOV NA OLTÁRI NA ZEMI. Takže ja som videl sám seba na Zemi, slúžil som na Oltári PÁNA.

Potom PÁN hlasom hovoril celú noc, celú noc som videl dvoch, oni boli dvaja, DVAJA PROROCI HOSPODINA, vyzerali presne rovnako, jeden bol trošku vyšší než druhý, ale vyzerali presne rovnako, dvaja hrozní svedkovia BOHA JEHOVAH. A teraz PÁN tu so mnou, po mojej pravej strane hovoril hlasom celú noc a ukazoval, ako dvaja hrozní svedkovia slúžia na Oltári.

A ON stále hovoril: ” pozri, pozri, TOTO JE ELIÁŠ, TOTO JE ELIÁŠ, TOTO JE ELIÁŠ, MOCNÝ PROROK PÁNA, TOTO JE ELIÁŠ, OHROMNÝ PROROK BOHA YAHWEH,  celú noc, do rána. Dokonca som videl sám seba, ako som hovoril do rádia, nahrával som toto v rádiu, ohromný čas, veľmi, veľmi šokujúce milovaní ľudia, niečo sa muselo zmeniť v Nebi.

Kričal: toto je ELIÁŠ A JA SOM VIDEL ICH OBOCH, AKO SLÚŽILI V ROVNAKOM ČASE NA OLTÁRI a to bolo celú noc až do rána, počuteľne, po mojej pravej strane, a my sme pozerali, pozerali sme sa nich oboch. Slúžili veľmi mocným spôsobom, na Oltári, na Kazateľnici PÁNA.

Toto je hrozný čas milovaní ľudia, ja som si to dal spolu, keď som sa zobudil, s rozhovorom zo včera, keď ma priviedol do Nového Jeruzalema a ukázal mi kvitnutie špecifického ovocia, zo stromu života a kvitnutí úžasných listov, listov večnosti stromu života, potom som požadoval iné Zbory, keď som prišiel a slúžil, ako Zbor sa dvíha do Neba, ku Trónu, ide okolo, skrze oblohu a ovplyvňuje Zem. A iné Zbory kolabujú. Úplne kolabujú. ( proroctvo zo dňa 12. júna 2018, pozn. )

MESIÁŠ PRICHÁDZA! milovaní ľudia, celú noc, toto je ELIÁŠ! TOTO JE ELIÁŠ! celú noc do rána, oni dvaja slúžili a HOSPODIN volal a hovoril mi a ukazoval mi celú noc do rána. To je veľmi šokujúce! Niečo sa zmenilo.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Tí, ktorí máte uši, nasledujte spravodlivosť a svätosť. Odvráťte sa od sexuálnych hriechov, odvráťte sa od klamstiev, niečo sa skutočne zmenilo v duchovnej sfére.

Shalom. 

Off 

23.6.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top