Home
 

OHROMNÉ ZÁZRAKY A DIVY NÁŠHO ĆASU – AKÉ JE POSOLSTVO, ZJAVENIE, ČO NÁM TÝM PÁN HOVORÍ? NAJMOCNEJŠÍ BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 20. JÚN 2018

Sumarizácia 1 časti:

Keď sa pozerám na tie úžasné zázraky uzdravení a ohromné divy, napr. Emmanuel Kipruto:

všetkým ďalším, viac ako 120 chromých, teraz objavujú, že viac chromých sa stavia a chodí, ďalej slepých, nemých, hluchých a ostatných,… paralytikov,..

MOJA OTÁZKA ZNIE, AKÁ JE TO SPRÁVA? Toto sa nestalo predtým, … aký bol život predtým tých všetkých chromých? keď leažalki na zemi a potom, ako sa postavili a začali chodiť,… keď ich PÁN navštívil a teraz chodia, PÁN toto prináša s obrovskou mocou a obrovským záapalom do národa a tejto Cirkvi.

Je to obrovské privilégium v tejto hodine, ale chcem na to odpovedať, aké je POSOLSTVO? Aká je správa, s ktorou ma PÁN poslal hovoriť? Vy viete, že ma PÁN poslal ohlásiť PRÍCHOD MESIÁŠA, ale aká je konečná SPRÁVA? Hlboká správa, zjavenie tohoto pre Cirkev Kristovu. Viem, že na druhej časti je deň a na tejto časti je nočný čas tu, 

Tie zázraky, ktoré sa dejú v tejto Cirkvi, občerstvujú život v Cirkvi, Chcem hovoriť, čo to znamená, keď PÁN poslal JEHO služobníka, znamená priniesť naspäť autoritu BOHA do Cirkvi.

Chcem hovoriť o obeti von za bránou. Nadpis môže byť 

UTRPENIE MIMO BRÁNY MESTA 

Leviticus 4:12 a tedy celého junca vynesie von za tábor na čisté miesto, kde sa vysýpa popol, a spáli ho na dreve ohňom; na mieste, kde sa vysýpa popol, bude spálený.

Tu hovorí, že tu bol určitý zákon, zákon obeti, ktorý BOH OTEC ustanovil, ON to zjavil veľmi jasne deťom Izraela, toho času deti Izraela žili v stanoch a oni boli v divočine, oni niesli junca mimo ich tábora. Dovoľte mi to vysvetliť milovaní ľudia, obeť von za bránou mesta.

Vidíte, že zákon pokánia, ktoré PÁN ustanovil v Dome Jakobovom, pre deti Izraela, že kedykoľvek obetovali obeti za hriech pred PÁNOM, bolo od nich požadované, aby zvieratá boli zabité mino, von za bránou. A keď tieto zvieratá boli obetované za bránou pre obeti za hriech, potom krv bola vyliatá a prinesená do vnútra za ich ospravedlnenie. Ale junec, zviera bude zanechané vonku a bude spálené vonku na čistom mieste kde je popol.

Takže toto sú pravidlá, toto bol zákon, uctievanie, ktoré PÁN ustanovil pred Domom Izraela, a ON to ustanovil ako vzor, model za ospravedlnenie od hriechu. A keď to čítate ďalej, otvorím to pre vás viacej, v knihe 

Leviticus 16:27  27A junca obeti za hriech a kozla obeti za hriech, ktorých krv bola zanesená pokryť hriech v svätyni, vynesie von za tábor, a spália ich kože ohňom aj ich mäso aj ich lajno.

Tu prichádza veľmi jasne s tým istým zákonom ospravedlnenia za hriechy. ON tu hovorí o krvi po zabití zvieraťa, a obetuje sa pred PÁNOM, Toto bol zákon, ktorý bol zavedený, ustanovený, v srdciach ľudí a DOME BOHA, v stane uctievania, v Dome PÁNA NA OLTÁRI. Aby zabili junca, alebo zviera, a potom zobrali krv, a krv teraz vstúpi cez bránu. Ale zabitie a obeť sa odohraje von za bránou. Von za bránou tábora. A potom je tam iba krv, ktorá vstúpi cez bránu a vstúpi do Domu PÁNA a je použitá na ospravedlnenie, na zmiernenie hnevu BOHA proti hriechu, na ospravedlnenie hriechu. To bol ustanovený zákon pre ľudí.

A je to úžasné, že teraz sme v čase, kedy je ohromné prebudenie a pokúšam sa vás priniesť k lepšiemu porozumeniu posolstva, ktoré PÁN prináša skrze uzdravenia týchto chromých, ktorých vidíte, ktorí teraz chodia, to niesú malé veci.

Toto je Nebo, BOH OTEC sám, navštevuje Zem, obracia sa k Cirkvi. To je dôvod, že posolstvo má veľkú závažnosť pre veriacich, rozdiel medzi tými, ktorí videli tieto zázraky a potom medzi tými, ktorí nevideli. PÁN používa tieto zázraky, aby skrze tieto uzdravenia vyslal veľmi dôležité posolstvo.

Vidíte, toto bol uzákonený zákon o ospravedlnení, zmierení. Za ospravedlnenie od hriechu táto obeť musí byť nasledovaná. Zvieratá musia byť zabité von za bránou a potom krv bude donesená skrze bránu. Iba krv vstúpi cez bránu a potom ponúknutá pred trónom milosti, aby uzmiernil hnev BOHA pred hriechom, na ospravedlnenie. Je to úžasné, keď JEŽIŠ KRISTUS, MESIÁŠ prišiel, vidíte teraz, že KRISTUS, MESIÁŠ NAPLNIL TENTO ZÁKON. ON neprerušil ten zákon, neodstránil ho, ale ON ide ďalej, veľmi ma to šokovalo, že KRISTUS, MESIÁŠ išiel a naplnil tento presný zákon. 

List Židom 13: 11-13  Lebo ktorých zvierat krv za hriech sa vnáša najvyšším kňazom do svätyne, tých telá sa pália vonku za táborom. 12Preto i Ježiš, aby svojou vlastnou krvou posvätil ľud, trpel vonku za bránou. 13Vyjdime tedy za ním von za tábor nesúc jeho pohanenie.

ON nasleduje rovnaký zákon, ktorý bol uzákonený na púšti. Teraz začínate rozumieť, prečo PÁN JEŽIŠ NASLEDOVAL PROROCKÚ LÍNIU, ktorá bola ním prehlásená. Pamätáte, že PROROK PÁNA už prehlásil, že časť JEHO ZBORU bude nasledovať a pôju ku krížu a pamätajte, že dvaja, ktorí s vami teraz hovoria, boli s NÍM na hore premenenia, a definovali ho, aby teraz išiel a vyšiel za bránu, von za bránu, preto bol potom zobratý na kopec nazývaný Golgota. Von za bránou, von za mestom. Takže ON tam zobral hanbu, hriechy, zmiernenie za hriech. ON niesol kríž a viete si predstaviť, aký ťažký bol ten kríž! A bol mučený na tej ceste, keď niesil kríž, až pokiaľ zavolali istého Šimona Cyrenenského ( Marek 15:21 ), znamená, že dosiahol miesto, keď môj PÁN JEŽIŠ KRISTUS nemohol niesť viac kríž, môj kríž.  Nemohol niesť môj kríž, kríž, ktorý ma oslobodzuje. Nemohol ho niesť ďalej.

Takže šiel, dokedy spadol dole a kríž spadol a potom sa pozerali po niekom. Takže Šimon potom niesol ďalej kríž, von z mesta. To je dôvod, prečo bol kríž zobratý na kopec nazvaný Golgota. Ale tento kopec je von z tábora, von za mestom.

Aké je tu posolstvo? Čo sa tu pokúšam povedať? 

Budem čítať ešte jeden verš a potom otvorím oveľa viac tento rozhovor,….

Zjavenie 14:20  20A lis bol šliapaný vonku za mestom, a z lisu vyšla krv, ktorá sahala až po úzdu koňom na tisíc šesťsto štádií čiže honov. … to nám dá ohromné porozumenie,… toto písmo informuje a poučuje Cirkev. Prečo ohromné prebudenie? Aká je správa? 

Tu hovorí o masívnom vylievaní krvi. To je tak ohromné, krviprelievanie von za mestom a potom toto tu masívne vylievanie,… , toto v podstate názorne poukazuje na hnev BOHA. HNEV BOHA OPROTI HRIECHU. Takže aj keď bol zdrtený, JEHO telo, išiel von za bránu, aby naplnil zákon zmierenia, … prichádzam ku posolstvu k týmto chromým, k tomuto prebudeniu, … ale tu sa pokúšam budovať pre vás základ.

Dokonca Jeho telo bolo zdrtené von za bránou, ON hovorí, že tam bolo ohromné prelievanie, tam bola krv, pretože toto bola názorná ukážka hnevu, hnevu BOHA oproti hriechu. Toto je hnev Boha súdiaci hriech. ON tu teraz hovorí o ohromnom prelievaní, neuveriteľnom prelievaní, ktoré vychádzalo z rozdrtenia tela, z mučenia tela von za bránou. Vonku za mestom, von za bránou na kopci Golgota. Ale to bolo naplnenie zákona o zmiernení. Zákon zmierenia za hriech. Teraz rozumiete aký obrovský hnev bol uvoľnený. Chcem to urobiť veľmi jasným, milovaní, drahí ľudia, toto prelievanie…tisíc šesťsto štádií čiže honov… toto je ukážka masívneho prelievania krvi, ktorá vychádzalo z toho hnevu. Hnevu BOHA na hriešnosťou hriechu.

Vidíte, že PÁN vylieva JEHO HNEV, ON vylieva JEHO hnev na juncov ( zvieratá ), ktorých krv bola použitá na zmiernenie hnevu BOHA. Rovnakú vec urobil MESIÁŠ. ON išiel von za bránu, von za bránu Jeruzalema, a na kopci nazvanom Golgota, JEHO TELO tam bolo zdrtené, veľmi strašným spôsobom. 

Všetko bolo tam pripravené, aby sa mohlo dojsť k obeti, vojaci, kňazi, rozhodli, kde by mal byť ukrižovaný. Všetko bolo smerované DUCHOM PÁNA, aby mohol byť táto perfektná obeť, a naplniť zákon zmierenia. V knihe Filipanom milovaní ľudia, PÁN odchádza z chrámu, ON ide von z chrámu, von, aby bol ukrižovaný, 

Filipanom 2 nám ohromné porozumenie, čo sa deje v tomto prebudení. 

Filipanom 2:7 

7ale sám seba zmaril prijmúc podobu sluhu a stal sa podobný ľuďom

Vediem  vás ku vzniku, pôvodu a viesť vás k ceste, ktorá bola navrhovaná PÁNOM, dizajn bol robený PÁNOM, aby sa toto prebudenie mohlo uskutočniť. Hlbšia správa, posolstvo, ktoré vychádza z tohoto navštívenia tu. 

1. MESIÁŠ, keď išiel sám seba obetovať, vyšiel von y brány a zomrel za bránou dovolil, aby bol obetovaný von za bránou,  ale krv bola zobratá dnu. Krv musela byť zobratá. Videli sme v 

Zjavenie 14:20   20A lis bol šliapaný vonku za mestom, a z lisu vyšla krv, ktorá sahala až po úzdu koňom na tisíc šesťsto štádií čiže honov.

Toto prelievanie znamená hnev BOŽÍ vylievaný na KRISTA. 

Toto vylievanie má svoj zámer. 

Tí, ktorí veria v PÁNA JEŽIŠA, táto krv slúži na zmierenie hnevu BOHA, namiesto smrti. 

Ale tí, ktorí neveria, tam bude strašný hnev BOHA na nich tiež. 

Keď PÁN prišiel do Egypta a videl KRV na rámoch dverí, potom PÁN vedel, že náhrada smrti sa tu konala, smrť tu už nastala,…

Ja tu nejdem zabiť ľudí a hľadá domy, kde nenastala náhrada za smrť. 

Teraz začínate rozumieť posolstvu, ktoré PÁN prináša do Cirkvi, skrze toto prebudenie. Používa to, aby ste porozumeli, hovorí:” pozrite, toto všetko bolo o náhrade za smrť.” Zobrali ste na seba náhradu smrti? aby ste teraz mohli zakúsiť ospravedlnenie, zmierenie. Zakúsiť odpustenie hriechov. Pretože to je naplnené, prebudenie sa deje, PÁN naplnil všetky zákony, špecifikácie na zmierenie za hriechy. ON naplnil ZÁKON, ktorý bol daný v divočine, na púšti. 

Čítam znova z 

Filipanom 2:7 

7ale sám seba zmaril prijmúc podobu sluhu a stal sa podobný ľuďom

Teraz, keď si toto spojíte s knihou Ján 17:5   5A teraz ma osláv ty, Otče, sám u seba slávou, ktorú som mal u teba, prv ako bol svet. 

Ján 1:1  1Na počiatku bolSlovo a to Slovo bolu Boha a to Slovo bol Bôh.    ON bol s BOHOM od začiatku. Potom verš 14,..

Ján 1:14   A on, to Slovo sa staltelom a stánilmedzi nami, a hľadeli sme na jeho slávu, na slávu ako jednorodeného od Otca a bol plný milosti a pravdy.

A keď čas prišiel , aby sa obetoval junec, alebo nejaké zviera, pre zmierenie hriechu, Leviticus 4: 12, 27 –  požiadavka pre nich bola, aby vybrali zviera na obetovanie a potom odniesli von za bránu. a obetovali tam von zviera. A potom, keď telo tam bolo zabité, potom krv je nesená dovnútra na Oltár pre obeť za zmierenie hriechu. To bola presná špecifikácia presného zákona, ako obeť za hriechy, ktoré bolo nutné nasledovať do písmena. Ale keď MESIÁŠ teraz prišiel, potom vidíte, že MESIÁŠ vyšiel von a naplnil tento zákon v Jeruzaleme. ON neznevažoval zákon, ON prišiel a povedal, že neprišiel zrušiť zákon, alebo prorokov, ale JA SOM PRIŠIEL NAPLNIŤ. Takže ON naplnil tento zákon tým, že išiel von za bránu, von z chrámu, von za bránu Svätého mesta,a išiel na kopec, ktorý sa volá Golgota, a JEHO telo tam bolo zabité, , ale KRV bola zobratá do vnútra. 

Potom som pre vás čítal Filipanom 2:7 

7ale sám seba zmaril prijmúc podobu sluhu a stal sa podobný ľuďom  … ON tu hovorí, že ON obmedzil sám seba od tejto MOCI, AUTORITY

Keď nadišiel čas pre perfektného BARÁNKA BOŽIEHO ponúkol sám seba, aby toto prebudenie prišlo do Cirkvi dnes, prebudenie, ktoré pripravuje Cirkvi, pre vstup do Slávneho Kráľovstva v Nebi, ktoré je blízko, schody boli spustené,…  pre toto prebudenie, aby prišlo.

Keď prišiel čas pre perfektného BARÁNKA BOŽIEHO, aby obetoval sám seba, pre hriechy ľudstva, On potreboval naplniť do písmena špecifikácie zákona, perfektného zákona, presného zákona perfektnej obeti, zákona pre zmierenie za hriech. 

A ON musel opustiť Slávu BOHA OTCA v nebi, a vyjsť z brány Neba, VYJSŤ VONKU! toto je vysvetlenie, čo ON urobil, keď vyšiel von z Jeruzalema, von z brány, Ale tiež vidíte, ON bol s OTCOM v Nebi predtým, než bol stvorený vesmír,l než bola stvorená Zem. Znamená, že ON bol v Sláve. v DOME PÁNA V NEBI až prišiel čas, musel opustiť bránu Neba von z brány ale KRV musela byť donesená do vnútra truhly Zmluvy pred trón milosti, , ktorý som videl, pred BOŽÍ TRÓN BOHA OTCA V NEBI, ABY ZMIERIL HRIECHY ČLOVEKA. Preto Biblia spomína všetky národy, kmene, všetky jazyky. aby teraz boli kňazmi, ľudom BOŽÍM. Znova, ON musel naplniť tento zákon v Nebi. ON musel ísť von z DOMU BOHA, prísť na zem, zatvoriť bránu Neba, prísť tu a zomrieť tu. ale krv nebola dotknutá, preto JEŽIŠ povedal žene: ” nedotýkaj sa ma, nedotýkaj sa ma, ja som ešte nevstúpil,”… keď vstal z mŕtvych, pamätáte sa. 
takže toto je hlboké porozumenie prebudenia, ktoré pohlcuje Národy. 

V knihe Rimanom 8 , rovnaký rozhovor, o smrti za bránou. 

Rimanom 8:2-4   2Lebo zákon Ducha života v Kristu Ježišovi ma oslobodil od zákona hriechu a smrti. 3Lebo to, čo bolo nemožné zákonu, nakoľko bol slabý skrze telo, to vykonal Bôh pošlúc svojeho Syna v podobnosti tela hriechu a príčinou hriechu odsúdil hriech v tele, 4aby bolo naplnené právo zákona v nás, ktorí nechodíme podľa tela, ale podľa Ducha.

Tu nieje odsúdenia pre tých, ktorí sú v JEŽIŚOVI KRISTOVI. kTO ONI SÚ? – definuje ich vo verši 4 – keď hovorí o spravodlivých , tí, ktorí niesú v pohodlí hriešnej prirodzenosti, , ale žijú podľa DUCHA. takže to neiej vaša hriešna Cirkev. Nie je to kresťan, ktorý chodí denne v hriechov, týždeň za týždňom, mesiac za mesiacom, rok za rokom, …NIE” NIE! NIE! To sú tí, ktorí sa podriadili DUCHU PÁNOVMU ON JE SVÄTÝ. Inými slovami povedané, sú to  tí, ktorí sa ukrižovali radosti a lásku k tomuto svetu, kráčajú na tej úzkej ceste. 

PÁN JEŽIŠ KRISTUS hovorí k Cirkvi týmito zázrakmi, 

… chromý chlapec, má viac ako 2 roky, bol úplne chromý, … PÁN hovorí tejto generácii a tejto Cirkvi. Posolstvo tohto dieťaťa, ktoré začalo chodiť, . PÁN v podstate hovorí o pláne, o dizajne, o odpadnutej Cirkvi. Tu je posolstvo,. pretože všetko poukazuje na obeť MESIÁŠA, obeť, inými slovami, niesú žiadne ospravedlnenia. Keď sa pozriete, chromý chlapec teraz chodí, bol chromý, to skutočne usvedčuje, že JEŹIŠ KRISTUS prišiel zo Slávy, prekročil bránu neba, bol vonku z Neba  a ON tam zomrel, za bránou Neba. Smrť hanby. Smrť plná poníženia a hanby, nemilosti. Prečo? Aby toto prebudenie mohlo prísť, usvedčuje o fakte, že KRISTUS, JEŽIŠ KRISTUS naplnil všetko, všetky požiadavky, naplnil zákon zmierenia za hriechy. Teraz sa pozrite na to milovaní, pre každého nasledovateľa JEŽIŚA KRISTA, alebo veriaceho v KRISTA, …KEĎ CHROMÝ ZAČAL CHODIŤ, TO KRIČÍ K NÁRODOM – POZRITE SA! MESIÁŠ NAPLNIL VŠETKO! PERFEKTNÝ ZÁKON PRE ZMIERENIE ZA HRIECHY! 

Teraz, keď MESIÁŠ zomrel vonku, milovaní ľudia, môžeme ísť teraz trochu hlbšie aby sme porozumeli, čo je prínos, aká je požiadavka pre dnešné Cirkvi teraz. Hlbšie požiadavky pre dnešné Cirkvi? 

Takže ďalší nadpis by bol:

CHOĎTE ZA BRÁNU DO BOŽEJ PRÍTOMNOSTI  

Poďme vstúpiť cez bránu. Dôležitosť vstupu cez bránu, pozrite, čo ON hovorí: 

1 Tesalonič. 1:10  9Lebo oni sami zvestujú o nás, aký bol náš príchod k vám, a jako ste sa obrátili od modiel k Bohu, aby ste slúžili Bohu, živému a pravdivému, 10a očakávali jeho Syna z nebies, ktorého vzkriesil z mŕtvych, Ježiša, ktorý nás vychvacuje od prijdúceho hnevu.

 

 

Off 

20.6.2018 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top