Home
 

URGENTNÉ PROROCTVO O PRÍCHODE MESIÁŠA, HOSPODINOV NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, 27. MÁJ 2018

OZNÁMENÉ NAJMOCNEJŠIM PROROKOM HOSPODINA NÁŠHO BOHA DR. OWUOROM
naživo na www.jesusislordradio.info
Dńa: 27. mája 2018
sumarizácia

PÁN JEHOVAH so mnou hovoril veľmi ohromným spôsobom, veľmi šokujúcim spôsobom. Včera v noci, teda predchádzajúcu noc, PÁN JEHOVAH mi ukázal Slávne Schody, ktoré boli prorokované 15. januára,v roku 2017.

PÁN mi vtedy ukázal Schody smerom nahor a Cirkev bola v momente vzatia/vytrhnutia. Túto noc, veľmi ohromným spôsobom ma PÁN tiež inštruoval priamo hlasom, že mám toto odvysielať ešte pred ránom. Teda povedal, že medzi pol nocou a ránom by bolo dobré, aby sa toto už odvysielalo. Toto mi povedal Duch Svätý svojim vlastným hlasom, osobne. A toto ohromné oznámenie z Trónu Najmocnejšieho BOHA, v túto noc, PÁN JEHOVAH mi ukázal oblohu a bola tam veľká temnota na oblohe. A potom sa osoba Ducha Svätého objavila a začal pre mňa spievať pieseň.

ON pre mňa spieval pieseň, prekrásnu pieseň a táto pieseň hovorila o tom, že MESIÁŠ PRICHÁDZA. MESIÁŠ PRICHÁDZA – toto bolo prekrásne spievané priamo Duchom Svätým. On spieval pieseň – MESIÁŠ PRICHÁDZA, PRICHÁDZA a ja som pozeral hore na oblohu do temnoty.  Bolo tam temno a naraz odrazu, akoby sa udial zásah svetla. Odrazu sa to udialo ako zásah svetla počas noci a Cirkev bola vzatá.

Bolo to neuveriteľné, to čo som videl bolo šokujúce. Bolo to ako zásah svetla na oblohe a videl som, ako bola Cirkev vzatá. Bolo to tak šokujúce, že som sa prebudil z tohto rozhovoru s DUCHOM SVÄTÝM, BOHOM DUCHOM SVÄTÝM. Bol som šokovaný, že som videl Cirkev ako je vzatá. Potom som znova zaspal a DUCH SVÄTÝ sa znova objavil a išiel so mnou a povedal – “Musíš to odvysielať medzi týmto časom ( v noci) a ránom.”

Takže znova – včera PÁN JEHOVAH mi ukázal Slávne Schody, ktoré boli prorokované a sú tu od 11. marca 2018, podľa proroctva, ktoré som dal 15. Januára 2017. A potom PÁN ukázal tieto Schody, 11. Marca 2018. ON mi ukázal tieto Schody na oblohe noc pred touto nocou priamo tu v Barcelone, kde prebieha teraz veľká konferencia a bude tu veľká konverzácia medzi PÁNOM a Cirkvou.

Ale potom túto noc, osoba Ducha Svätého, BOH – Duch Svätý osobne, ON prišiel a hovoril so mnou túto noc a dal mi vidieť oblohu a tá bola veľmi, veľmi tmavá, smerom hore k oblohe.   ON potom začal pre mňa spievať pieseň, prekrásnu pieseň. Keď som však pozorne počúval, slová tej piesne hovorili že MESIÁŠ PRICHÁDZA, MESIÁŠ PRICHÁDZA, MESIÁŠ PRICHÁDZA.

Veľmi nádherná pieseň, ktorá hovorila – MESIÁŠ PRICHÁDZA. A potom zásah svetla, rýchla rana krížom celej oblohy………..veľmi mocným spôsobom, o večnosti a príprave na Príchod MESIÁŠA. A keď som znova zaspal, osoba Ducha Svätého sa objavila, BOH – DUCH SVÄTÝ, ON so mnou začal chodiť. Chodil so mnou a povedal mi “radím ti ísť ( s týmto odkazom) do vysielania teraz – medzi pol nocou a ránom, a nečakať. Toto bolo prvý krát, kedy mi povedal aby som išiel do vysielania pred ránom.

Prvá časť konverzácie – keď som sa zobudil, som videl že, Cirkev bola vzatá. Videl som, ako bola Cirkev vzatá. A následne mi povedal, aby som sa uistil, že pôjdem do vysielania v noci teraz. Ale toto je veľmi ohromné a desivé. Toto je rovnaký rozhovor s Cirkvou, ktorý je globálny. Že totiž MESIÁŠ PRICHÁDZA a už niet času, Cirkev sa musí vrátiť k spravodlivosti a svätosti, čas vypršal.

A ja si pamätám ten ohromný moment, keď som videl ako je Cirkev vzatá. Bola vzatá/vytrhnutá v mojom sne. A ON mi povedal, aby som išiel do vysielania a povedal, že Cirkev bude vzatá. A ON/Duch Svätý spieval pieseň, krásnu pieseň ktorá hovorila o tom, že MESIÁŠ PRICHÁDZA, MESIÁŠ PRICHÁDZA – to znamená, že Cirkev bude vzatá/vytrhnutá.

Tretia časť navštívenia počas tejto noci bola od BOHA Ducha Svätého osobne, osoby Ducha Svätého. ON ma vzal do  času po Vytrhnutí, kedy už bola Cirkev vzatá. A videl so veľa vojakov, ľudí z armády, armádu na vozidlách a oni hľadali Božieho Služobníka – hľadali mňa. PÁN ma vzal na vrchol hory, na vrch a odtiaľ som privolal oheň a ten začal ničiť vojakov, ktorí chceli premôcť hrozných Svedkoch a Služobníkov PÁNA. A oheň z neba začal zasahovať vojakov v tých vozidlách, mnoho z nich skončilo v ohni. Toto je už iný scenár, ale PÁN mi dal vidieť čas, bezprostredne po tom, čo bude Cirkev vzatá/vytrhnutá.

Takže milovaní, napriek tomu, že máme v Barcelone ohromnú konferenciu, veľmi mocnú konferenciu v Barcelone – PÁN hovorí – nech sa Cirkev pripraví na Príchod MESIÁŠA. Nikto nevie Deň alebo Hodinu. V Matúšovi 24,35-36 je uvedené, že nikto nevie Deň ani Hodinu ani samotný MESIÁŠ, ani anjeli v Nebi, iba OTEC BOH. A tu vidíme, že BOH OTEC má priamy rozhovor s JEHO SLUŽOBNÍKOM, aby sa Cirkev pripravila….

Milovaní, toto sú dni v ktorých žijeme,  videl som obrázky a maily v ktorých bolo vidieť, že včera PÁN znova rozdvojil Služobníka počas mítingu. Takže toto je ohromný čas v histórii Cirkvi. Toto je šokujúci čas, kde už nie je priestor na filozofiu, teológiu, teórie o hojnosti života, univerzitné vzdelanie, teológiu a podobne – iba na pripravenie sa na Slávny Príchod MESIÁŠA. Štandard PÁNA je svätosť, lebo bez svätosti nikto neuvidí PÁNA.

Túto noc BOH hovoril so mnou a dával vyhlásenie z miesta Trónu, hovoril s mnou. A BOH Duch Svätý spieval krásnu pieseň, ale obloha bola veľmi temná…Toto bolo vyhlásené priamo z miesta Trónu, MESIÁŠ PRICHÁDZA a Cirkev má byť pripravená. Preto aj dúfam, že Austrália všetko pripravila, v opačnom prípade dôjde k zmene dátumu, ktorý sa dá inej krajine. Tiež dúfam, že pripravili, všetky dokumenty k ceste…  inak PÁN hovorí, že dôjde k zmene krajiny.

Pretože čas uteká, nie je už čas vracať sa dozadu. Musíme mať Dom Pánov v poriadku, pretože je tu ešte veľa krajín. MESIÁŠ PRICHÁDZA. Milovaní, túto noc sa tu už pripravuje obrovská uzdravujúca služba tu v Barcelone a PÁN hovoril veľmi citlivým spôsobom, hovoril o PRÍCHODE MESIÁŠA. A nádherný národ Španielska, prijíma teraz veľmi mocný odkaz. Oni prijímajú odkaz o očistení, odkaz o návrate k čistote, odkaz o tom, že MESIÁŠ PRICHÁDZA, odkaz o tom, že Božie Kráľovstvo prichádza, odkaz o odmietnutí hriechu, o pokání, o návrate k spravodlivosti, odkaz o náprave existujúcej doktríny. To je veľmi mocné, každý národ potrebuje mať túto príležitosť.

Dúfam, že Austrália má všetko pripravené a v poriadku, v opačnom prípade ich preskočíme. Pretože môj čas je veľmi obmedzený….Toto je to, čo PÁN hovorí, priamo tu v Barcelone, že

MESIÁŠ PRICHÁDZA!  

…videl som prichádzať MESIÁŠA, videl som, ako bola Cirkev vzatá, pripravte cestu milovaní.

Toto hovorí ten, o ktorom je písané v Biblii, že PÁN pošle svojho Posla pred tým, než príde strašný deň PÁNA.

SHALOM, SHALOM TODA RADA..

MESIÁŠ PRICHÁDZA, PRIPRAVTE SI SRDCIA, ODVRÁŤTE S OD SEXUÁLNEHO HRIECHU,ODVRÁŤTE SA OD NAHOTY, ODVRÁŤTE SA OD OBLIEKANIA SA V  NEMORÁLNOSTI – ŽENY PASTOROV, ŽENY V CIRKVI, MLADÉ ŽENY – ODVRÁŤTE SA OD SEXUÁLNYCH HRIECHOV, BUĎTE V PRIAMOM POSTAVENÍ PRED BOHOM, ČAS VYPRŠAL, ZNOVUZROĎTE SA, PRIJMITE DUCHA SVÄTÉHO ABY VÁM POMOHOL BYŤ SPRAVODLIVÝ, MESIÁŠ PRICHÁDZA – BUDE TO NEZVRATNÝ DEŇ, NENAPRAVITEĽNÝ DEŇ – KEĎ SA TO UDEJE..

TODA SHALOM

 

Off 

29.5.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top