Home
 

PROROCTVO O PRÍCHODE MESIÁŠA A UDALOSTIACH POSLEDNÝCH ČASOV, HOSPODINOV NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, 16. APRÍL 2018

Oznámené DVOMA SVEDKAMI zo Zjavenia Jána 11 kap. a Zachariáša 4 kap.
naživo na www.jesusislordradio.info
Dńa: 16. apríla 2018 

HOSPODIN hovoril ku mne minulú noc milovaní ľudia, drahí ľudia, drahí svätí, naladení celoglobálne z rôznych miest. PÁN JEHOVAH hovoril so mnou veľmi hlbokým spôsobom. A to je rozhovor, s ktorým sa chcem s vami dnes zdieľať.

PÁN BOH VŠEMOHÚCI, BOH NÁŠHO PÁNA JEŽIŠA KRISTA, ON hovoril so mnou túto minulú noc, hovoril so mnou veľmi, veľmi ohromným spôsobom o príchode MESIÁŠA a o udalostiach na konci.

Túto noc JEHOVAH ma zobral veľmi, veľmi blízko ku dvom šelmám. Dve šelmy, ktoré budú určené nepriateľom, satanom, aby zneuctievali uctievanie na Zemi. Zobral ma veľmi blízko k nim. Po prvý krát som bol veľmi blízko pri nich, oni ležali, toho času obidvaja ležali, obrovskí, obrovskí, mali nakonfigurovanú hlavu, je to vlastne tvár leva, to je najväčšia tvár, najväčšia hlava, ale majú aj iné tváre, leopardiu, atď,… a oni tam ležali, ja som ich tam videl ležať.

Videl som ich tam a videl som, že boli hladní, znamená, že skutočne budú požierať. keď príde čas. Sú hladní, pripravení ísť. Boli zúriví a rozbúrení, ale oni tam ležali a boli skutočne pod mojou kontrolou. Keby som mal zbraň, mohol som ich všetkých rozmlátiť v tom momente. PÁN tak chcel.

Ale videl som dvoch levov. Neboli to normálne levy, oni sú dlhšie a väčšie, dlhšie a väčšie, tak približne 3-4 metre, alebo 5, dlhší a obrovskí a potom ma PÁN prezentoval pred nimi, pred tými strašnými šelmami, ktorí budú hlavnými predstaviteľmi v súžení a vo veľkom súžení.

Už som vám hovoril predtým, čítal som, keď mi PÁN dal víziu, prvú, druhú, tretiu,.. ako šelma vychádza von z mora, keď drak volal šelmu von z mora, šelmu, ktorá má 7 hláv, ktorá prichádza s množstvom rúhaní, rúhavých mien a má koruny, 10 rohov a 10 korún. 

A potom som hovoril tiež o ďalšej šelme, ktorá prišla zo zeme v deň, keď mi PÁN ukázal, ukázal mi už niekoľkokrát. A potom, posledne, keď obaja kráčali spolu a ten posledný, ten, ktorý kráčal za tým prvým, kráčali dvaja, dvaja. Jeden išiel za druhým a ten druhý bol ten, ktorý sa k mne otočil a urobil: “AARGH!” Otvoril na mňa zuby, on na mňa prvý zaútočil, a potom dôjde ku vzájomnému útoku. To je ten, ktorý otvorí ostré zuby.

HOSPODIN to tak usporiadal v tomto ohromnom videní. Popri tom, ktorý kráčal vpredu, druhý nasledoval. A to je veľmi jasné. PÁN hovorí, že ten, ktorý je vpredu, prichádza z priepasti, šelma, ktorá mala zranenú hlavu, mala smrteľnú ranu, ale bola vzkriesená. Tá, ktorá prišla a dostala moc, autoritu a trón diabla, satana, draka, aby vykonal agendu draka.

A ten, ktorý nasleduje, PÁN v podstate hovorí v tej vízii, že ten, ktorý nasleduje, ide potom, znamená, že sa jedná o falošného proroka, ktorý sa bude pokúšať napodobňovať, bude sa snažiť napodobňovať, falšovať, napodobňovať toho, ktorý to hovorí s vami, čo robí dnes ( v tomto čase, pozn. ), povolá dole oheň z neba a prehlási obrovskú autoritu nad vesmírom, slnkom a všetkým. 

Takže som pochopil, že smrteľný útok bude pochádzať od toho, kto je falošný prorok, predtým ako bude bitka, najväčšia a kde bude zapojený antikrist. A tak je to obrovský čas v dejinách Cirkvi. Toto je veľmi veľký čas v dejinách Cirkevi, milovaní ľudia. 

Znova, minulú noc, PÁN ma konečne zobral veľmi, veľmi blízko. Blízko k dvom šelmám, ktoré sú prenesené, ktoré dostanú moc od draka, samotného diabla, satana, starého hada. A videl som ich tam ležať. Sú obrovské. Sú to levy, ako levy, pretože väčšia hlava je levová hlava a majú iné hlavy, ale ležali tam, ležali tam, boli dlhší. Nie sú ako obyčajné levy. Sú asi 3-4 metre dlhé a obrovské. Ale videl som, že sú hladní a že ležia, lebo som mohol vidieť, že ich žalúdok bol prepadnutý. To znamená, že sú zúriví a rozbúrení, majú hlad po požieraní. Správa je jasná.

A tak milovaní ľudia, prečo sa Hospodin teraz veľmi blížil k nim, veľmi, veľmi blízko k nim? To znamená, že ich stretnutie sa blíži. Stretnutie je blízko a teraz v tejto hodine môžem vidieť, že dokonca aj dvaja svedkovia majú rozhovor. Oni sa zhovárajú a aj PÁN hovorí k nim a hovoria jeden k druhému hlasom, takže tu máme ohromný čas. A ešte, sa schody do vstupu do Neba znížili. 

A hovoril som vám veľmi jasne, že Hospodin má prísľub pre Cirkev, aby neprechádzala  veľkým súžením. Prosím, neprejde veľkým súžením, povedal som to. Prečo? Pretože zasľúbil zachrániť ju pred prichádzajúcim hnevom. A on tiež dal sľub, ako sme videli v Izaiášovi 26, keď zasľúbil vziať Cirkev do bezpečia, aby ju skryl; vstúpte do svojich príbytkov, o ktorých JEŽIŠ hovoril v Jánovi 14: 1-3, išiel ich pripraviť, v dome OTCA je veľa izieb a ja idem pripraviť pre vás miesto, povedal. 

Izaiáš videl, že Cirkev vstupuje do bezpečia Neba a dvere sú zatvorené. A vstúpila do príbytkov, zatvorila dvere za sebou, na chvíľu sa skryla, až kým neprejde JEHO hnev, a potom, keď sa pozriete na Zjavenie 19 od verša 11…, vo verši 14 sa JEŽIŠ vráti s nimi. MESIÁŠ sa s nimi vráti do Jeruzalema, s nimi, ktorí nosia jemné rúcho, jasné a čisté, Slávna Cirkev, ktorú vidíte vo Zjavení 19 : 8, ale teraz vidíte vo verši 14, že sa vrátia s MESIÁŠOM, s večným odevom spravodlivosti, ktorý nosia.

Tak HOSPODIN hovorí, že schody boli znížené. Nebol by znížil schody z Neba, slávne schody Neba do oblakov nad zemou, oblohy nad Zemou, ak by nebol čas na to, aby Cirkev vyšla po nich a odišla. Veľmi skoro pôjde Cirkev, lebo dnes ma veľmi položil veľmi, veľmi blízko k šelmám. Sú veľmi obrovské. Nie sú to jednoduché šelmy. Sú veľmi obrovské, ale ten, ktorý hovorí s vami, má obrovskú moc a autoritu nad nimi, takže ak by PÁN chcel, aby ich zničil, tak by ich tam zničil. Ale proroctvo musí byť naplnené. Biblia musí byť naplnená. Preto som ich nemohol napadnúť, keď tam ležali.

A povedal som, že teraz rozhovory medzi dvoma zdvojenými, sú teraz intenzívnejšie a a ostrejšie. Hlas je teraz veľmi pravidelný. Rozprávajú sa navzájom. To znamená, že veci sa teraz pritiahli a zaostrili. Cirkev sa zoberie do Kráľovstva Slávy, aby sa naplnila druhá časť proroctva z 15. januára 2017, keď som videl, ako Cirkev vystupuje po schodoch a chodí po schodoch. A ich nohy boli slávne, keď stúpali po slávnych schodoch.

A tie slávne schody žiarili cez mraky. Obrovské, obrovské oblaky sa otvorili a HOSPODIN ma tam postavil a pozdvihnutím mojej ľavej ruky som ich povolal a vo svojom videní som bol taký obrovský. Bol som veľmi obrovský. Bol som na oblohe, ale ja som ich ťahal, volal som k nim: “Poďte hore, poďte!” A díval som sa na tých, ktorí vstupovali taktiež v línii, ako prichádzajú, a neskôr som ich zabezpečoval, chránil ich, aby vstúpili do bezpečia Neba. Poskytol im bezpečný odchod z tejto scény, z vojny, čo bude čoskoro veľmi nepríjemné, špinavé, ako to teraz všetci ľudia môžu povedať.

Pozerám sa na bitku, môžete povedať, tí z vás, ktorí vidíte zdvojených, môžete povedať, že tu bude veľmi brutálny, veľmi drsný boj. Dokonca aj Písmo hovorí o tomto proroctve. 

Takže tí, ktorí majú uši, pripravte sa na príchod MESIÁŠA. Prosím, ak je niečo, čo by vás zastavilo, aby ste sa stali svätými a spravodlivými, môžete to teraz stiahnuť, teraz to môžete zložiť, vybrať si spravodlivosť PÁNA a začať sa pripravovať na veľké finále, veľké Kráľovstvo BOHA VŠEMOHÚCEHO. 

A povedal som, že povodne tohto sveta a potešenie tohto sveta zničili ľudstvo. Hovoria vám: Ach, nebojte sa! MESIÁŠ ešte nepíde! Nie, nerobre si starosti! Špina a potešenie tohto sveta. 

Avšak pre tých, ktorí sa znova narodili. Teraz, keď MESIÁŠ prichádza v hodinu, ktorá je najmenej očakávaná, prerušená a náhla. Takže musíte byť vždy v pohotovosti a pripravení. A vaša pripravenosť je RÚCHO SPRAVODLIVOSTI, ktoré vidíte, že Hospodin dal Cirkvi v Genesis 3:21, keď zabil prvé zviera, prišla smrť.. 

Keď JEŽIŠ povedal, že mzda za hriech je smrť a smrť ešte neprišla na svet! A potom, keď človek zlyhal, prvýkrát, prišla smrť, keď bol práve vytvorený svet, prvá smrť. BOH zabil prvú ovcu, zobral z nej kožu a pokryl človeka, padlého človeka. A to predpovedalo, to bolo proroctvo, ktoré hovorilo o MESÁŠOVI, ktorý bude zabitý na základoch Zeme, ten, ktorý bude zabitý, aby pokryl, aby dal Cirkvi rúcho spravodlivosti, ktoré vidíte oslavovať v Zjavení Jána 19 kapitole, najjemnejšie čisté rúcho, skutočne vo veršoch 6-9, čisté a žiarivé sa jej dalo, aby sa obliekla a vstúpila na svadbu, svadbu Baránkovú.

Vidíte rúcho, ktoré urobil PÁN, keď prišla prvá smrť. Prvá smrť, bol baránok. BARÁNOK BOŽÍ bol MESIÁŠ pri stvorení, Genesis 3:21. A to bolo zavätenie krvnej obeti, po prvý krát posvätená krvná obeť, krvná obeť zmluvy, krvná Zmluva. Keď padli do hriechu Adam a Eva, pokúšali sa pokryť listami, ale to im nepomohlo, to bola ľudská snaha. Ale keď sa pozriete na dnešné Cirkvi, stále sa pokúšajú vyvíjať ich ľudskú snahu, aby sa prikryli od hanby,…

Pozrite sa na Cirkvi, ktoré vidíte v celoglobálnych kresťanských televíziách! Pozrite sa na ich nahotu! Pozrite sa na kazateľov s krátkymi odevmi a ľudia sedia dole a pozerajú sa na ich nahotu! Potom sa divíte a pýtate sa, akú Bibliu oni čítajú? Akého Boha oni uctievajú milovaní ľudia?

Moja Biblia mi hovorí, že môj BOH Izraela je SVÄTÝ. Buďte SVÄTÍ, pretože JA SOM SVÄTÝ! Takže tieto hanebné Cirkvi tohto veku sa snažia ľudskou snahou pokryť sa listami a listami. Ale vidíte v Gen 3:21 povedal Hospodin, že to nie je postačujúce! JA som ten, kto poskytuje dostatočné pokrytie, ktoré je prijateľné, obeť prijateľná pre kráľovstvo BOŽIE, moje kráľovstvo na nebesiach. A ON zabil Baránka v Genesis 3:21, ON ich pokryl, ON ich obliekol. ON je schopný s nimi spolipracovať, vidíte to teraz? Potom, od toho bodu bol schopný k nim hovoriť. ON je schopný vyvinúť cestu pre nich. To je to, čo vidíte v Izaiášovi 53 kapitole, keď MESIÁŠ dal JEHO život na kríži, aby nám dal slávne rúcho spravodlivosti, ktoré nám teraz dáva dedičstvo, dáva nám právo, dáva nám benefit – dáva nám benefit stať sa občanmi Neba, keď si oblečieme rúcho spravodlivosti. pre tých, pre ktorých schody do neba boli znížené teraz, pre spravodlivú Cirkev, aby teraz vstúpila, než tieto dve šelmy začnú strašne pohlcovať uctievanie a ten, ktorý to hovorí s vami pôjde a bude čeliť zrážke s nimi, v titanickom súboji, ktorý nechete vidieť, kedy vesmír sa bude triasť, kedy slnko bude zastavené a otriasané, mnoho vecí, ohromná situácia.

ON hovorí: Oblečte si rúcho spravodlivosti! Nebo je stále otvorené. Prosím vstúpte so večnosti! Schody sú pre vás znížené! Neexistuje žiadna generácia, ktorá by bola takto kŕmená lyžičkou ako táto! HOSPODIN vás vyzýva, aby ste vstúpili do večnosti! V deň, v ktorý PÁN hovorí, príde ako zlodej. Keď sa pozriete na Zjavenie 16:15 Príde ako zlodej. 

Keď sa pozriete na 1. Kor. 15: 50-56, hovorí JEŽIŠ, vo svetle, mihnutím oka, je to tajný deň. Matúš 24: 6 a ďalej,.. hovorí, že nikto nevie deň alebo hodinu, ale teraz vám dáva vodítko! ON znižuje schody! A ON posiela POSLA a prorokuje to,  15. januára 2017. Potom sa to stalo 11. marca 2018.

ON kŕmi lyčičkou Cirkvi! ON hovorí: PROSÍM, VSTÚPTE TERAZ! PRIPRAVTE SA TERAZ! Nezáleží na tom, či ste chirurg, lekár, politik, učiteľ, bankár, nezáleží na tom! Zoberte večnosť teraz! Zoberte SPRAVODLIVOSŤ! SPRAVODLIVOSŤ dáva večnosť! TREAZ, TERAZ, TERAZ, áno TERAZ! ˇAno, je to teraz! 

TODAH, TODAH,

MESIÁŠ PRICHÁDZA MILOVANÍ ĽUDIA!

SHALOM!

Off 

16.4.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top