Home
 

POSOLSTVO HOSPODINA: A BUDE AKO ZA DNÍ NOEHO!, HOSPODINOV NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, 29. MAREC 2018

HOSPODIN JEHOVAH hovoril so mnou minulú noc. To bol veľmi, veľmi ohromný rozhovor tejto noci, čo PÁN hovoril tejto generácii, celej, úplne celej Zemi, túto minulú noc a PÁN hovoril celú noc až do rána, hlasom. Veľmi nahlas, počuteľne, hlasom, túto minulú noc.
Znova, milovaní ľudia, milovaní ľudia počúvajúci z národov po celej Zemi, PÁN JEHOVAH ELOHIM hovoril ku mne minulú noc veľmi mimoriadným spôsobom, hlasom, celú noc, celú noc do rána, hlasom a počuteľne, nahlas a PÁN ma prezentoval na stretnutí, ON hovoril o stretnutí, ktoré prichádza do Nakuru, 7. Medzinárodná konferencia Pastorov, služobníkov evanjelia a všetkých kresťanov, ktoré sa bude konať v Nakuru, a PÁN mi hovoril o správe na tom stretnutí, o správe na tomto stretnutí, správe pre národy na tejto Zemi.
Viem, Že práve teraz máme viac ako 96 senior Pastorov, senior  Arcibiskupov a senior Biskupov, ktorí prichádzajú,  / do Kene / už včera začali prichádzať.  Ale PÁN ku mne hovoril tejto noci, hlasom, poukazujúc k správe k národom, posolstvo  k Zemi na tejto konferencii.

Hlasom, celú noc až do rána, kričal: ” dni Noeho! dni Noeho! dni Noeho! dni Noeho! dni Noeho! dni Noeho! Povedz im o dňoch Noeho! dni Noeho! dni Noeho! Celú noc až do rána, kričal ” dni Noeho”. Dni Noeho, dni Noeho, dni Noeho, dni Noeho, v niekotrých jazykov to volaju dni Noe, dni Noeho, dni Noeho, až do rána.

A v jednom bode v noci ja som mal sen a snívalo sa mi, ON ma zobudil v tom sne, ja som bol v tom sne a ON ku mne hovoril hlasom a ja som to oznámil, som sedel a oznámil, viete si predstaviť, že sám PÁN BOH VŠEMOHÚCI ohromný, strašný BOH Izraela, BOH JEHOVAH YAHWEH samotný, ON hovoril ku mne bez prestávky, celú noc, hlasom, že by som mal ísť a varovať Zem, celú Zem ohľadom dňoch Noeho, dni Noeho, dňoch Noeho, už vstupujeme, dní Noeho. Ja som to oznámil a potom znova zaspal, ja som to videl teraz vo sne. A ON pokraťovall kričať z Neba, kriťal tu v tejto izbe, strašné, v tejto izbe tu kde stojím, … dní Noeho, dní Noeho, VARUJ ICH S DŇAMI NOEHO! DNI NOEHO! DNI NOEHO! ..až pokiaľ som sa zobudil.

Milovaní ľudia, čas vypršal, MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Tí, ktorí majú uši čiňte pokánie, odvráťte sa od všetkých hriechov. Dokonca aj od jednoduchých hriechov, ktoré vidíte v Spojených Štátov Amerických, mzda za hriech je smrť. Jednoduché hriechy, ktoré vidíte v USA alebo vo svete, kde ženy vstupujú do Cirkví, obleťené obnažené, v minisukniach, úzkych nohaviciach, aj Pastorka má úzke nohavice, každý prezentuje vysokú nemorálnosť, to je hriech! Nech všetky národy a celá Zem sa odvráti od hriechov! Keď sa staráte o vašu večnosť, odvráťte sa od hriechov.
HOSPODIN kričal počuteľne hlasom v izbe, kde teraz stojím: ” DNI NOEHO! DNI NOEHO! DNI NOEHO! DNI NOEHO!

Milovaní ľudia, čas je na konci.

Nehovoril HOSPODIN s touto genráciou?
Shalom

Off 

29.3.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top