Home
 

SÚBOJ S DVOMA ŠELMAMI, PRIPRAVTE SA NA PRÍCHOD MESIÁŠA A UNIKNITE! PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR, 26. MARCA 2016

Proroctvo odvysielané naživo
na www.jesusislordradio.info
Deň: 26. Marec 2018
NAJMOCNEJŠÍ BOŽÍ SLUŽOBNÍK, PROROK DR. OWUOR
sumarizácia:

V šiestom rozhovore, ktorý mal HOSPODIN so mnou pred touto poslednou nocou, … viem, že ľudia sú veľmi unavení, ostali hore do neskorých hodín, … mal som dialóg s PÁNOM, ľudia ostali hore do 3 hod. rána, bolo cez tretiu ( 3 ) hod. rannú.

Takže šiesty rozhovor, ktorý mal PÁN s Cirkvou, s JEHO SLUŽOBNÍKOM, môj hlas k Cirkvi… Teraz, PÁN ma zobral a ukázal mi dve šelmy, Tam sú dve šelmy. Dve obrovské šelmy, ktoré budú zapojené, dvaja hlavní herci v čase, kedy Cirkev bude zobratá preč.

Vidím prvú, má veľa hláv, všetko som opísal predtým, bol som nimi vážne napadnutý a opísal som to zakaždým, keď PÁN o nich hovoril. Takže ja vidím prvú s množstvom hláv a tiež s hlavou leva, ako prešla a potom druhá prišla. Je to druhá šelma, s ktorou budem mať najprv súboj. Prvá prešla a bude to druhá šelma, keď príde, PÁN zapríčiní, aby som sa s ňou vyúčtoval, s falošným prorokom. A okamžite, seriózna zrážka, titanická zrážka o ktorej som hovoril včera, ja som to skrýval, nezdieľal som sa s tým s vami, seriózna zrážka, ako otvoril jeho zuby, keď na mňa išiel zaútočiť a PÁN zapríčinil, aby som na ňu zaútočil.

Nastala titanická zrážka, historická zrážka, ktorú Zem a vesmír nikdy, vôbec nikdy nevideli. Nikdy, vôbec nikdy. A my vieme, že povstane falošná trojica, ( falošná svatá trojica ) potom, keď Cirkev bude zobratá preč, keď povstane drak, ktorého vidíme v knihe Zjavení Jána, to je diabol, starý had, teraz zmocňuje antikrista, šelmu, ktorá vychádza z mora, a teraz šelma, ktorá vychádza zo zeme, falošný prorok, začína imitovať, napodobňovať mňa. Začína napodobňovať dvoch Svedkov HOSPODINOVÝCH, s démonickou silou, s demonickou mocou, bude povolávať dole oheň a bude sa pokúšať robiť tieto veci. Imitovať ma.

Seriózna titanicklá zrážka, ktorú nechcete vidieť. A myslím, že Zem sa zatriasla. Takže milovaní ľudia, Cirkev dostala inštrukcie, Ostaňte mimo tejto cesty. Odíďte preč odtiaľto a vyberte si bezpečný výstup vonku odtiaľto, buďte si istí, že využijete každej chvíle, 

Bude konferencia, ktorá prichádza, kedy HOSPODIN bude hovoriť ľuďom v Nakuru, buďte si istí, že tam budete. Buďte si istí, že využijete každej chvíle, v ktorej sa k vám bude hovoriť. Niektorí ľudia priletia z celého sveta, z ďalekej vzdialenosti, z Austrálie, Európy, USA, atď, .. ale využite každej chvíle, nezáleží na tom, kde ste, ľudia prichádzajú z celého sveta.

Keď si zakúpia letenky, oni prídu a budú počuť, čo HOSPODIN hovorí, špeciálne Pastorom je daná priorita, aby mohli ísť naspäť a pripraviť ich vlastné zhromaždenie a Cirkev.

Ale keď ste z Kene, my očakávame nie menej ako 5 miliónov ľudí. Nie menej. Buďte si istí, že využijete túto príležitosť predtým, než sa dvere zatvoria.

Inštrukcie pre Cirkvi sú jasné. Využite príležitosť každej rady, keď vám budú dané rady z Neba, aby ste sa pripravili a unikli z tohto sveta. Pretože tu bude divadlo. Bude to strašný boj tu, je to neuveriteľné. Myslím, že Zem sa zatriasla. Keď ma HOSPODIN volal, aby som ho zasiahol a zaútočil na neho, potom dvaja generáli HOSPODINA, DVAJA SVEDKOVIA HOSPODINA, začal boj, bol to veľmi seriózny súboj. To bolo tak strašné, vy nechcete tam byť,… nechcete tu byť, inštrukcie pre Cirkvi sú jasné.

Pripravte cestu milovaní ľudia. Toto je šiesty rozhovor, ktorý som skrýval, pretože som si myslel, že ľudia sú veľmi unavení, boli hore takmer do 4 rána. 

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

POSOL, KTORÝ BOL ZNÍŽENÝ / POSLANÝ / Z NEBA,

PRIAMO Z NEBA NA ZEM, BOL ZNÍŽENY / ODOSLANÝ /, 

TAKŽE PROSÍM PRIPRAVTE CESTU, SHALOM. TODAH RABAH, TODA LACHEM

Off 

27.3.2018 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top