Home
 

PROROCTVO O VÁŽNOM KONFLIKTE V IZRAELI PO VYTRHNUTÍ CIRKVI, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 26. MAREC 2018

Proroctvo odvysielané naživo
na www.jesusislordradio.info
Deň: 26. Marec 2018
NAJMOCNEJŠÍ BOŽÍ SLUŽOBNÍK, PROROK DR. OWUOR
sumarizácia:

 

Takže štvrtá časť tejto konverzácie, ktorú mal HOSPODIN JEHOVAH včera so mnou, je to,  čo Vám dnes chcem priniesť, drahí moji. O čom sa pravdepodobne aj rozprávate, sedemnásť minút po tretej hodine ráno (3:17 AM). Štvrtá časť tejto konverzácie, ktorú mal PÁN JEHOVAH so mnou uplynulú noc, keď PÁN navštívil aj svojich dvoch priateľov. 

V tej konverzácii ma HOSPODIN priviedol do Izraela a potom som uzrel obrovský útok na Izrael. Vyzeralo to, ako keby na čele (útoku) bol každý jeden národ. Prvá časť útoku bola tvorená skupinou ľudí a hovorili o území; Oni hovorili o území, takže išlo o niečo čo sa týkalo listiny na právo k územiu / pôde. Takže oni zaútočili v obrovskom počte, útok obrovského počtu / rozmeru.

A bol tam dokument, ktorý mi Pán položil do ruky. A bolo tam tak veľa strachu a teroru – teror strachu/hrôzy.  A Pán vzal svojich dvoch služobníkov a postavil ma aby som kryl chrbát Izraelu, aby som bránil Izrael. Takže v obrane Izraela ma Hospodin postavil dozadu, tak, že oni stáli vpredu a ja som stál medzi zlými ľuďmi a nimi.

A potom, tam bol tento dokument, ktorý vložil Hospodin do mojej ruky. Všetko sa to týkalo pôdy / zeme.  Takže bola tam rozhorčenosť a došlo k tomuto útoku. Prišlo ( v ňom) mnoho ľudí. A potom ( nastal) ešte väčší útok.

Počas tohto obraňovania, som položil svoju nohu na hornú stranu severnej časti a dolnej časti Izraela, a potom boli v bezpečí.  Ale po tom, ako sa dostali k ich bezpečnému východu von, videl som ich unikať cez údolie. Bol tam vážny útek, unikanie. Po tom čo boli v bezpečí, úspešne unikli a zlí ľudia sa ich nedotkli. Zlí ich nedostali tak, ako ich plánovali zraniť. Mnoho, mnoho zbraní bolo v prenasledovaní proti nim. Ale oni nešli cestou, ale unikali cez údolie – videl som zelené údolie. Oni unikali cez údolie a pripojili sa k ceste až v diaľke a Izrael  zostal v bezpečí.

Takže dôjde k veľkému súboju / konfliktu dolu v Izraeli.

Cirkev má veľmi dôležitú správu v tejto hodine, že váš čas sa rýchlo míňa.

Hospodin ma vzal do Izraela a potom ma postavil  aby som kryl sever a juh. Bol tam spor o území. Ľudia ktorí útočili, boli v rozhorčení a bojovali o územie. A PÁN mi vložil do ruky dokument a potom som bol schopný postaviť sa a kryť ich chrbát tak, aby našli únik von. Túto uplynulú noc, dvaja (poslovia) bojovali za nich.

A potom, keď boli v bezpečí, HOSPODIN im dal, vidím akoby bicykle. Oni jazdili  na bicykloch veľmi rýchlo a unikli. Unikli cez údolie. Oni sa nedržali cesty, lebo cesta bola sčasti zablokovaná zlými ľuďmi. Ale oni unikli, išli krížom cez údolia,  zeleného údolia, takže unikli údolím a nikto sa ich nedotkol. 

PÁN ochráni Izrael, po tom čo bude éra Cirkvi preč. Ale správa pre Cirkev je, že váš čas sa chýli ku koncu. Tak prosím pripravte cestu pre Príchod Kráľa, Príchod MESIÁŠA; Príchod PÁNA JEŽIŠA KRISTA, môjho PÁNA a Spasiteľa; Vášho Pána a Spasiteľa. Kristus Pán prichádza.

Pripravte si rúcha.

A ide o veľké divadlo, vojenské divadlo, ktoré sa uskutoční v Izraeli, a ten, čo s vami teraz hovorí bude zapojený do ochrany Izraela. Ale správa, ktorá ide von k Cirkvi je tá, že váš čas sa rýchlo míňa.  Takže prosím buďte pripravení a odídite, dostaňte sa k bezpečnému východu von odtiaľto. Dostaňte sa odtiaľto preč, pretože to bude veľké divadlo, divadlo vojny, priamo pred nami a bude to neuveriteľné. Nemôžem Vám to opísať. Dokonca aj toto o Izraeli som zjednodušil na úplnú jednoduchosť. Ale je to veľmi komplexné, je to vážna zrážka, je to ako zrážka Titaniku.

MESIÁŠ prichádza a správa smerom k Cirkvi je, že čas rýchlo beží. Prosím pripravte sa a uniknite preč z tejto scény.

SHALOM, SHALOM.

TODAH RABAH.

Mesiáš prichádza.

AMEN.

Off 

26.3.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top