Home
 

PROROCTVO O UDALOSTI PO VYTRHNUTÍ CIRKVI, BOŽÍ NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, 14. JANUÁR 2018

Proroctvo odvysielané naživo
na www.jesusislordradio.info
Deň: 14. FEBRUÁR 2018
NAJMOCNEJŠÍ BOŽÍ SLUŽOBNÍK, PROROK DR. OWUOR
sumarizácia 

HOSPODIN JEHOVAH, JEHOVAH ROHI, JEHOVAH SHALOM,
JEHOVAH SHAMMAH, JEHOVAH ORI, JEHOVAH JIREH, JEHOVAH BARAH,
JEHOVAH ADONAI, JEHOVAH MAGEN – NÁŠ VEĽKÝ ŠTÍT, JEHOVAH EL OLAM,
JEHOVAH ELYON, JEHOVAH SHALOM, JEHOVAH SABHAOT, JEHOVAH ROHI,
JEHOVAH TSIDKENU, EL GIBBOR, EL OHEINU, JEHOVAH HOSEINU, OHROMNÝ BOH NEBA, MOCNÝ A NAJSTRAŠNEJŠÍ BOH IZRAELA, ON hovoril so mnou milovaní ľudia a dnes v tomto rozhovore, ktorý vám prinášam, rozhovor, ktoý HOSPODIN JEHOVAH mal so mnou, najskôr zo všetkého, všetci ste si vedomí toho, že v Cirkvi sa zmenil čas.

Práve teraz, hodiny na Zemi sa zmenili. Všetko to skutočne beží rýchlo v nulovom odpočítavaní k príchodu KRISTA JEŽIŠA, MESIÁŠA, k návratu KRSITA JEŽIŠA, MESIÁŠA. Všetci ste si vedomí, že keď sledujete správy, keď vidíte
čo sa deje okolo vás, môžete rýchlo povedať, môžete ľahko povedať, že veci SA
zmenili, oni sa skutočne rýchlo zmenili a MESIÁŠ  PRICHÁDZA.

Takže dnes, v tomto rozhovore, PÁN JEHOVAH, hovoril so mnou
v rozhovore o tom, ako bola Cirkev vytrhnutá. ON hovoril so mnou
o udalostiach, ktoré sa stali po …

Znova, ON hovoril so mnou ohľadom udalostí, ku ktorým dochádza po tom, ako bola Cirkev vytrhnutá. A vidím obrovskú temnotu, ktorá pokrývala Zem, obrovskú temnotu, ktorá napĺňala prítomnosť niekoľkých riaditeľov, niektorých osobnosti, niektorých aktérov, ktorí začali konať na scéne.

A čo PÁN urobil v tomto rozhovore, ON ma poslal hore. Poslal ma hore z jedným z hlavných, Vidím obrovskú šelmu. A HOSPODIN ma poslal, aby som ju tvrdo zasiahol. ON ma poveril, aby som išiel a zasiahol šelmu, zasiahol som šelmu veľmi, veľmi tvrdo. To mi pripomína, keď som bol v Indii v roku 2007, keď som išiel oznámiť príchod MESIÁŠA do Indického národa a povedať národu Indie, aby zastavili uctievanie hinduizmu, modlárske uctievanie, angažované uctievanie budhizmu, hinduizmu, uctievanie sôch, kameňov, dreva, a oznámiť im PRÍCHOD MESIÁŠA a potrebu pre Indiu, aby sa India tiež pripravila.  

A keď v tom čase hovoril Hospodin so mnou, ten čas skončil! čas
rýchlo šiel ku koncu. A ON spôsobil, že som išiel z Indie rovno do Uruguaja v Južnej Amerike, pretože som chcel zasiahnuť konce Zeme. A na mojej ceste do Uruguaja, tento rozhovor dnes večer mi pripomína tento rozhovor, ktorý mal Hospodin so mnou na ceste do Uruguaja, kde ON predstavil šelmu, obrovské zviera. A tá šelma ma prenasledovala
 a potom Hospodin honil mňa proti tej šelme.

A pamätám sa, že som zasiahol tú šelmu, HOSPODIN mi dal niečo do pravej ruky a zasiahol som ju veľmi do hlavy, že padla a odvrátila sa späť. Odvrátila sa, otočila sa o 180 stupňov, odkiaľ prišla, odkial začala prenasledovať. A ona spadla, ležala tam. Bola zranená na hlave a zomrela. A to bola tá správa, ktorá bola výrazná toho času.

Ale v túto noc mi HOSPODIN ukázal veľkú temnotu, ktorá pohltila
Zem a potom ma postavil proti šelme a veľmi som ju zasiahol. Zasiahol som ju extrémne, veľmi ťažko. 

A posolstvo, ktoré teraz prináša HOSPODIN K CIRKVI, je to,
že práve teraz JEHOVAH sa zaoberá rozhovorom už po vytrhnutí Cirkvi. ON je
zapojený do rozhovoru, do druhého rozhovoru po tom, keď sa Cirkev dostala do bezpečia v Nebesiach. 

Takže v túto hodinu HOSPODIN ma poslal, aby som hovoril k národom Zeme
a k Cirkvi, aby som im povedal, aby pripravili cestu pre MESIÁŠA a aby som im povedal,
že múdrosť, múdrosť a obozretnosť zdržuje od konfliktu, ktorý sa má stať na Zemi a hovorí o tom, ako sa rysuje konflikt. Bude to tak strašné, bude to nevysloviteľný konflikt, ktorý nechcete vidieť na vlastné oči a ja som videl tento konflikt. Niekoľkokrát mi HOSPODIN ukázal tú scénu a tam bol obrovský konflikt, ktorý premieňal vody na krv.
Nie je tam voda na pitie. Ľudia budú piť krv a len obrovské zemetrasenia
a choroby. Nechcite byť tam. Takže múdrosť diktuje, aby ste sa veľmi dobre pripravovali v tejto hodine, v absolútnej spravodlivosti.

A keď príde hodina, že zoberie Cirkev,  aby ste boli pripravení. Toto je požehnaný okamih, pretože ON vás varuje, aby ste sa pripravili, pretože čas je na konci! A každý môže vidieť v správach, že práve teraz čas sa pohybuje skutočne rýchlo ku príchodu MESIÁŠA! Nemusíte byť teológ, alebo profesor teológie, nepotrebujete byť ničím, iba sa jednoducho potrebujete znovuzrodiť, aby ste pochopili, že čas sa rýchlo kráti, a udalosti sa formujú k príprave cesty na ďalšiu dobu ( doba po vytrhnutí Cirkvi, pozn. )

A to ma povolalo, aby som premiestnil vojnu medzi Izraelom a Iránom, nukleárnu vojnu. Túto vojnu musím znova umiestniť v prorockej časovej línii, pretože sa zdá, že rozhovor HOSPODINA sa presunul na miesto po vytrhnutí Cirkvi. To je dôvod, prečo som prišiel k vám túto noc východo – Afrického času, a vášho času v rozdielných časových zónach, aby som vám priniesol toto OBROVSKÉ UPOZORNENIE A VAROVANIE, ŽE MESIÁŠ PRICHÁDZA! 

PÁN ma už postavil do krutého konfliktu po vytrhnutí Cirkvi, a je to konflikt, ktorý nechcete vidieť. Nechcete sa do neho zapojiť, nechcete byť pri tých udalostiach, to je NEUVERITEĽNÉ…. to je,… nemohli by ste to vydržať, nikto by to nemohol zobrať! Toto je hodina, kedy múdrosť vás núti, vedie sa pripraviť v spravodlivosti, aby ste mohli vstúpiť do bezpečia Neba, bezpečia, kde vybraní, selektovaní BOŽÍ, spravodlivá  a svatá Cirkev sa bude tešiť, zatiaľ, čo na tej strane sa budú diať šialené veci.

Videl som tento konflikt, HOSPODIN ma postavil do tohto konfliktu, zúčastnil som sa toho. Je to obrovský konflikt, ktorého nechcete byť zapojení. 

A HOSPODIN MILUJE CIRKEV TÝMTO VAROVANÍM,

aby ste sa stránili tohto konfliktu. Prosím, buďte úplne mimo týchto konfliktov. Teraz sme si všetci vedomí orientačného bodu proroctva, ktoré som dal, keď som bol na západnej pologuli, dňa 2. apríla 2004. Keď HOSPODIN hovoril so mnou v sále JEHO TRÓNU, pred JEHO TRÓNOM a JEHO TRÓN bol pokrytý so Slávou ako hora. Ohromnou bielou, čistou SLÁVOU BOHA. A dal mi vedieť, že ON, ktorý sedí na TRÓNE, že sedel na TRÓNE a BARÁNOK BOŽÍ, BARÁNOK tiež sedel na JEHO TRÓNE. A ON poslal Jána Krstiteľa. Ján Krstiteľ vychádzal zo Slávy Trónu, on vyšiel a hovoril mi o Baránku Božom, ktorý zomrel za hriechy človeka, hriechy Sveta, hriechy ľudí.

A hovoril, že OTEC povedal, aby som išiel do  4 koncov Zeme a pripravil cestu pre Slávny príchod BARÁNKA BOŽIEHO a povedal im, aby pripravili cestu pre prichádzajúceho BARÁNKA BOŽIEHO. Toto bolo prehlásenie, splnomocnenie, keď sa Ján Krstiteľ objavil a potom, keď Ján Krstiteľ hovoril, potom Ján tam ostal a HLAS HOSPODINOV povedal: ” Dovoľ mi ukázať, čo sa stane na Zemi.” 

A teraz stále stojíme pred BOŽÍM TRÓNOM, SLÁVOU BOHA, ako hora. A potom, v tom čase sa mesiac menil na krv. Všetci dobre poznáme toto proroctvo. Prorocký orientačný bod príchodu MESIÁŠA. Príchodu JEŽIŠA KRISTA, MESIÁŠA.

Najprv zo všetkého sa zmenil mesiac na jednej strane na krv, a potom neskôr sa celý zakrvavil. A potom ma ON zodvihol ponad Izrael, Potom, v tom čase mi ukázal smrť Arafata. Videl som veľa smútku v arabskom svete. A potom mi ukázal dve zmeny vedenia, ktoré sa udejú v Jeruzaleme. Potom som videl Banjamina Netanyahu v prvej zmene a potom v druhej zmene, vedení. 

A teraz sme sa prebudili do tejto skutočnosti, že nastala zmena, keď Benjamin Netanyahu prišiel do vedenia v Izraeli a potom som videl všetky hlavné mestá sveta, od Ottawy po Washington. Všetky hlavné mestá Sveta, od Canberry, všetky hlavné mestá na Zemi. Boli v
strachu, pretože sa zaujímali o to, ako to budú diskutovať s týmto správnym vodcom,
pravicovou vládou v Izraeli Benjamina Netanjahu, proroctvo, ktoré som dal
2004, a bola naplnené v Izraeli, až dodnes. 

Takže som videl úzkosť medzi hlavnými mestami premýšľajúc, ako budú komunikovať
s pravicovou vládou v Izraeli, pokiaľ ide o mier Palestíny? A aj tak
teraz vidíte, že Avigdor Lieberman sa stal ministrom zahraničných vecí a potom, po tom
tam bola tá úzkosť, tá úzkosť, naprieč hlavnými mestami Sveta. Tie veci
sa naplnili. A potom som videl, že veľa kresťanov ide do Jeruzalema.
To sa uskutočnilo aj počas výročia osláv, 50. výročia Štátu Izraela. 

A potom ma HOSPODIN priviedol späť pred TRÓN a ja som
zistil, že Ján Krstiteľ bol stále tam. A potom som videl Jána Krstiteľa
premeneného a osláveného. A keď som sa pozrel na moje rúcho, bolo tiež premenené a oslávené. A potom, v tom čase Ján Krstiteľ po 2. zmene
vedenia v Izraeli, v Jeruzaleme, on pozdvihol, zdvihol jeho pravú ruku a
povedal: “Hľa, BARÁNOK BOŽÍ!” A Ján Krstiteľ kráčal … a zmizol. Keď som sa pozrel, videl som NAJSLÁVNEJŠIEHO BARÁNKA prichádzať od BOŽIEHO TRÓNU. Takže, to mi pomohlo porozumieť, že okolo príchodu MESIÁŠA budú v Izraeli niektoré kľúčové prorocké udalosti.

A práve teraz vidíme, že je pravdepodobné, že Benjamin Netanyahu je na jeho ceste preč,… Takže sme videli prvú zmenu vedenia, keď Benjamin
Netanyahu prichádzal do vedenia v Izraeli. A v druhej zmene 
chápeme, že odchádza. Každý vie, že v tejto hodine sa veci pohybujú
veľmi rýchlo.  Môžete vidieť vzor, čo bude po vytrhnutí Cirkvi,
po vytrhnutí,  keď Cirkev bude zobratá. Videl som obrovské
stretnutie s obrovským bojom so šelmou, HOSPODIN ma postaví a ja
ju zasiahnem veľmi, veľmi, veľmi ťažko, extrémne ťažko. Bolo to vážny boj.

Takže MESIÁŠ PRICHÁDZA milovaní ľudia. Toto je On, o ktorom Biblia písala a sľúbila, že príde, že ON poslal posla.
Hlas toho, ktorý volá na púšti, PRIPRAVTE CESTU HOSPODINOVU, buďte v správnom postavení pred HOSPODINOM. Znížte dole hory nemorálnosti a
rozkladu vo vašich srdciach a pripravujte rovnú cestu na púšti vo vašich srdciach
k príchodu PÁNA, SLÁVNEHO PRÍCHODU PÁNA, MESIÁŠA, KRÁĽA. 

VIDEL SOM PRÍCHOD MESIÁŠA! VIDEL SOM CIRKEV VSTUPIŤ! 

Stál som pri dverách do neba a videl som, ako Cirkev vstupuje do Slávneho večného kráľovstva Nebies. Takže tí, ktorí majú uši, nech sú inštruovaní HLASOM HOSPODINA. 

Toda raba, Shalom chaver 

 

Off 

15.2.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top