Home
 

PROROCTVO O PRICHÁDZAJÚCOM HISTORICKOM ZEMETRASENÍ DO NIGÉRIE, HOSPODINOV NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, 13. FEBRUÁR 2018

Proroctvo odvysielané naživo
na www.jesusislordradio.info
Deň: 13. FEBRUÁR 2018
NAJMOCNEJŠÍ BOŽÍ SLUŽOBNÍK, PROROK DR. OWUOR
sumarizácia

HOSPODIN JEHOVAH, JEHOVAH ELOHIM, HOSPODIN JEHOVAH ADONAI, JEHOVAH ELI, JEHOVAH AMELECH – OHROMNÝ KRÁĽ SPRAVODLIVOSTI, JEHOVAH HASHOPHET – VEČNÝ SUDCA, ON JE SUDCA, JEHOVAH EL OLAM, JEHOVAH ELYON, JEHOVAH HOSSEINU, JEHOVAH ROPHE, JEHOVAH ELOHEKA, JEHOVAH HOSSEINU, JEHOVAH SHALOM, JEHOVAH SABHATOTH, PÁN BOH IZRAELA, ON so mnou dnes hovoril. ON hovoril o nejakých udalostiach, ktoré sa udejú na Zemi. tiež o príchode MESIÁŠA.

HOSPODIN ma zobral do národa Nigérie a ukázal mi stav Cirkví v Nigérii. A na tom mieste vidím pastora, dovoľte mi vysvetliť detaily. Ja som bol v Nigérii dnes, PÁN ma zobral do veľa, veľa Cirkví v Nigérii, do veľa Cirkví. Nigéria potrebuje činiť pokánie! .. Než hnev BOŽÍ sa uvoľní nad Nigériou. PÁN ma zobral do veľa, veľa Cirkví. V tejto konkrétnej udalosti, Pastor kázal a potom odišiel z Cirkvi s jedným dievčaťom, ktoré prilákal, so sexuálnou nemorálnosťou a potom išla až do jeho domu, potom vstúpila do domu. Oni zatvorili dvere, ale záves ostal otvorený, oni si to neuvedomili, zasvietili svetlo vo vnútri.

Ale člen Cirkvi ich nasledoval. Nasledoval Pastora a to dievča,… Takže ja vidím sexuálny hriech, PÁN ma zobral do ich domu, vidím detaily, ale vonku člen Cirkvi ich nasledoval, situácia sa stupňovala, on to natočil a potom sa ohradili: ” my sme si iba robili srandu”… potom odišiel na miesto, vidím tam veľa študentov, on tam mal kázať… vidím veľa študentov, mali oblečené uniformy, svetlo zelené krátke nohavice, a iní v zeleno – bielom, študenti tam sedeli, veľa študentov tam sedelo.

A PÁN mi dal porozumieť jeho mysleniu, akou panikou prechádza, aký to bude mať dopad na Cirkev, keď sa to Cirkev dozvie, že bol nachytaný pri sex. hriechu. Mám veľa detailov, nezdieľam ich tu s vami, s celou udalosťou,  Okrem toho ma HOSPODIN zobral do veľa iných Cirkví a ukázal mi sexuálne hriechy, sexuálnu nemorálnosť, lásku k peniazom, klamstvá, zvody, čarodejníctva.

Cirkvi v Nigérii sú oveľa viac skazené, než všetky iné Cirkvi na Zemi, ohromná skazenosť zvodov, falošných služobníkov, klamstiev, falošných prorokov, falošných apoštolov, falošných proroctiev, falše, peniaze, … atď, všetko v Cirkvách, otrasná sexuálna nemorálnosť. Potom ma HOSPODIN požiadal, aby som zodvihol moju ľavú prorockú ruku a odovzdal súd tomuto národu Nigérie. 

preklad bude pokračovať… 

 

 

Off 

13.2.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top