Home
 

MISIA CIRKVI POKÁNIA A SVÄTOSTI, NAJMOCNEJŠI PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR, 14. JANUÁR 2018

Proroctvo odvysielané naživo
na www.jesusislordradio.info
Dňa: 14. JANUÁR 2018
NAJMOCNEJŠÍ BOŽÍ SLUŽOBNÍK, PROROK DR. OWUOR
sumarizácia

Milovaní ľudia, aké požehnanie prísť k vám, v toto dnešné ráno do vašich Cirkví, viem, že teraz v Austrálii je pravdepodobne večer, v Austrálii je veľmi neskorý večer a veľmi, veľmi skoro na druhej strane v USA, a v tomto národe je pravdepodobne 11.30 – 11. 35- 36 ráno.

Aké požehnanie pre mňa prísť ku vám v dnešné ráno, k vašim Cirkvám, k vašim miestam uctievania a hovoriť ku vám o tom, čo hovoril HOSPODIN dnešné ráno. HOSPODIN OD TRÓNU V NEBI, hovoril v dnešné ráno. Najprv, viem, že sú mnohí, mnohí ľudia, ktorí kráčali DO DOMU PÁNA, DO DOMU UCTEIVANIA HOSPODINA dnes. Viem, že veľa, veľa Svätých Oltárov prijalo dnes veľa hostí, ľudia prijali ohromné uzdravenia, stovky chromých, ktorí sa postavili na poslednom uzdravujúcom stretnutí, veľa, veľa slepých očí, ktoré ešte neboli oslavované, teraz môžu vidieť a kráčať do Cirkví, chromí teraz môžu kráčať do Cirkví, rakoviny sa rozpustili a mnohé ďalšie ochorenia boli uzdravené.

Viem, že veľa hostí je v Cirkvách, ja hovorím ku vám, čo mi HOSPODIN hovoril v dnešné ráno.

Chcel by som Vás privítať v DOME PÁNA A DAL VÁM VEDIEŤ, ŽE

TOTO JE DOM HOSPODINOV, 

TOTO JE DOM HOSPODINOV,

 A PO TRETIE – TOTO JE DOM HOSPODINOV! 

Na to miesto ma HOSPODIN poslal, aby som pripravil Cirkev pre Slávny príchod MESIÁŠA, Takže samozrejme, ste napojení správne, ako ste tu prišli na správne miesto a my sme čakali, čakali sme na Vás, kedy prídete. A preto sa práve teraz odohráva veľká evanjelizácia po celom Svete, čo predstavuje stovky, milióny ľudí. aby vedeli, že

MESIÁŠ PRICHÁDZA A HOSPODIN POSLAL POSLA S OHROMNÝM POSOLSTVOM POKÁNIA A ODVRÁTENÍ SA OD HRIECHOV A NAVRÁTENÍ SA KU SPRAVODLIVOSTI A PRIPRAVILI CESTU KU SLÁVNEMU PRÍCHODU MESIÁŠA. SVÄTÚ CESTU. 

Pamätáte veľmi dobre, PÁN v liste Židom 12:14 hovorí: 14Stíhajte pokoj so všetkými a posvätenie, bez ktorého nikto neuvidí Pána.

Takže istotne ste prišli na správne miesto, pretože v tejto Cirkvi, Misia a Vízia tejto Cirkvi ( Cirkev Pokánia a Svätosti, pozn. )  je PRÍCHOD MESIÁŠA, o ktorom HOSPODIN mi pokračuje rozprávať, ako príde zobrať SLÁVNU CIRKEV DO SLÁVNEHO KRÁĽOVSTVA BOŽIEHO, pre ktoré Cirkev bola stvorená. My vieme, že Cirkev nebola stvorená, aby zahynula na Zemi.

Neboli stvorení, aby žili iba sedem rokov, osem rokov, neviem, z akej krajiny pochádzate,… v nejakej krajine očakávate 100 rokov,.. 55, 56 rokov,… ale ako hovorím, že vysoké očakávanie, tí, ktorí počúvate, je 200 rokov, je to limitovaný čas.

Cirkev bola stvorená, aby žila VEČNE. Inými slovami, aby žila večný život. To je dôvod, prečo Misia a vízia tohto Zboru, pre tých z Vás, ktorí ste noví v tejto Cirkvi dnes, je, že MESIÁŠ PRICHÁDZA! Dokonca aj správa, ktorú budem hovoriť sa týka PRÍCHODU MESIÁŠA.

A MISIA TOHTO ZBORU JE PRIPRAVIŤ CIRKEV. 

Bilbia prehlasuje veľmi jasne, že aká Cirkev vstúpi do Neba. My sme tak požehnaní, že HOSPODIN nám dal tento manuál, v knihe – Biblii. V tejto knihe ON definuje presnú Cirkev, ktorú volá SVÄTÁ CIRKEV, SLÁVNA CIRKEV, KTORÁ VSTÚPI DO VEČNOSTI. 

Takže my v podstate môžeme použiť túto knihu a opis NEVESTY, charakteristiky, znaky, identitu, typický znak Cirkvi, ktorú HOSPODIN OSLAVUJE AKO NEVESTU, ktorá vstúpi do VEČNOSTI, KTORÁ VSTÚPI DO NEBA, KTORÁ SA PRIPRAVUJE. TOTO SA STÁVA PRÍPRAVOU CESTY, TO JE MISIA TOHTO ZBORU. A v tomto Zbore ja karhám hriech. My tu karháme hriechy, pretože sme si vedomí, čo môže urobiť hriech, – zavrhnúť vašu večnosť. Vaše Nebeské dedičstvo. Odmietnuť vašu večnosť, vaše dedičstvo v Nebi.

A preto ja prísne …, … preto my tu prísne karháme hriechy. Hriechy, klamstvá, hriechy falošného proroctva, falošných apoštolov, falošných učiteľov, falošnosť, nemorálnosť, sexuálne hriechy, všetky hriechy, všetky sa tu karhajú.

TAKŽE VÍTAJTE V DOME HOSPODINOVOM!

pre tých z vás, ktorí ste práve prišli, na toto miesto, tu je karhanie hriechov. A tiež je tu centralizácia spravodlivosti a svätosti vo vašom živote. Takže keď prídete tu, my vás v podstate formujeme, aby ste boli vyzbrojení nástrojmi, ktoré vám pomôžu niesť váš život, re- organizovať váš život. Pomôže Vám to žiť svätý kresťanský život, k podobe Ježiša KRISTA. A vieme, že ste prišli pre svetlo, ktoré ste videli, teraz vidíte uzdravenia, ktoré sa udiali, všetky tieto veci hovoria o priazni, schválení BOHA, ktoré sa dejú v tomto Zbore. takže misia tohto Zboru, vízia je – PRÍCHOD MESIÁŚA JE BLÍZKO, ABY SME PRIPRAVILI NAŠE CESTY A NAŠE SRDCIA, SRDCIA CIRKVI, VERIACICH, KRESŤANSKÝCH VERIACICH, ABY BOLI SVÄTÍ A SPRAVODLIVÍ A VSTÚPILI DO SLÁVNEHO VEČNÉHO KRÁĽOVSTVA BOŽIEHO. 

Takže prejdem ku správe, pre ktorú som prišiel k vám v toto ráno, HOSPODIN hovoril v dnešné ráno veľmi, veľmi ohromným spôsobom, a to je krása tohto Zboru, pre tých z vás, ktorí ste práve prišli do tohto Zboru, že tu počúvame priamo od BOŽIEHO TRÓNU! OD BOHA OTCA, OTEC NÁŠHO PÁNA JEŽIŠA KRISTA, BOH NÁŠHO PÁNA JEŽIŠA KRISTA, OHROMNÝ VEČNÝ BOH IZRAELA, JEHOVAH NISSI, JEHOVAH MAGEN – HOSPODIN MÔJ OCHRANNÝ ŠTÍT ( Deuter. 33:29, pozn. ), HOSPODIN – MOJA PEVNOSŤ – JEHOVAH MA´OZ ( Jeremiáš 16:19, – z angl. prekladu Biblie, pozn. ), HOSPODIN JEHOVAH MISQUABBI – HOSPODIN, MOJA VYSOKÁ VEŽA ( –  ŽALM 18:2 pozn. ), JEHOVAH ORI – HOSPODIN MOJE SVETLO ( ŽALM 27:1 ). NA TOMTO MIESTE BUDETE POČUŤ PRIAMO OD BOŽIEHO TRÓNU.

A teraz chcem s vami rozprávať o tom, čo HOSPODIN JEHOVAH hovoril o Cirkvi v dnešné ráno. Správa, dôvod,  prečo som teraz prerušil vaše Bohoslužby, aby ste vedeli, že v Jeruzaleme, keď JEŽIŠ chodil okolo chrámu, chrám bol zatvorený a vo vnútri oni uctievali,… oni uctievali ako bežne robievali a JEŽIŠ kráčal vonku a oni si ani neboli vedomí, že MESIÁŠ, POSOL ICH BOHA bol na voknajšom nádvorí. ON kráčal na vonkajšom nádvorí a potom odišiel preč.

A vo vnútri chrámu sa modlili: “BOŽE, POŠLI NÁM MESIÁŠA, BOŽE, POŠLI NÁM MESIÁŠA, TOHO SLÁVNEHO, TOHO POMAZANÉHO!” A pritom MESIÁŠ BOL TAM VON. U nich prebiehal tradičný a normálny program v cirkvi. Takže PÁN JEŽIŠ bol vo vonkajšom nádvorí, kráčal okolo a potom odišiel…. pokiaľ sa oni vo vnútri modlili:” PANE, pošli NÁM MESIÁŠA, PANE, pošli nám toho POMAZANÉHO, PANE, POŠLI NÁM KRISTA! TY SI ZASĽÚBIL, ŽE HO POŠLEŠ!

To je dôvod, prečo je to krásna vec, že HOSPODIN hovoril so mnou, a ja môžem teraz prerušiť vaše Bohoslužby, toto v podstate hovorí o vašej príprave. ON hovorí o Cirkvi, ktorá nieje napojená na nejaký pozemský a svetský program, prevádzkujú tradičné služby, ktoré nemajú zmysel, význam, špeciálny vplyv.

Toto hovorí o vašej príprave, že kedykoľvek ste pripravení ihneď počuť OD BOHA. že vaše Bohoslužby sú teraz vedené agendou, PLÁNOM BOHA…. kráčate s DUCHOM SVÄYM.

Dôvod, prečo som prišiel ku Vám milovaní ľudia, Cirkev Kristova, v tejto hodine, v dnešné ráno, pretože BOH hovoril so mnou v dnešné ráno, viem, že sme mali mehga uzdravujúcu Službu, ale dnešné ráno HOSPODIN JEHOVAH hovoril so mnou veľmi ohromným a nezvyčajným spôsobom. Odišiel som na miesto, bol som vykonávať uzdravujúcu službu na tom mieste,… a keď som slúžil na tom mieste, nebo sa otvorilo a ohromná Sláva Boha prišla, viac biela ako biela, žiarivejšia a viac briliatnejšia ako slnko, a padala viac akoby snehové vločky, ohromná Sláva padala na mňa, kde som stál na tom mieste, na tom Oltári. A slúžil som HOSPODINOVI a pred národmi. Sláva HOSPODINA sa vylievala tak veľmi, prichádzala akoby snehové vločky a veľa žiary, akoby blesky svetla, .. veľa Slávy ako snehové vločky padalo dole… padalo dole,.. bolo to úžasné sa na to pozerať. 

Off 

14.1.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top