Home
 

OBROVSKÉ UZDRAVUJÚCE POMAZANIE, KTORÉ PRICHÁDZA VSTÚPIŤ DO CIRKVI PRI PRICHÁDZAJÚCEJ CELOGLOBÁLNEJ LIEČITEĽSKEJ SLUŽBE V NEDEĽU 31. DECEMBRA, PROROK PÁNA DR. OWUOR, 29. DECEMBRA 2017

Odvysielané naživo
na www.jesusislordradio.info
Dňa 29.12.2017
PROROK HOSPODINOV DR.OWUOR

HOSPODIN JEHOVAH hovoril so mnou, milovaní. HOSPODIN JEHOVAH, ktorý je Pokojom. JEHOVAH Liečiteľ, Jehovah Uzdravovateľ, ktorý ťa uzdravuje. HOSPODIN JEHOVAH, hovoril so mnou o Uzdravujúcej službe, ktorá prichádza v nasledujúcu nedeľu, to jest zajtra (31.12.2017). Takže potom pochopíte že v skutočnosti Uzdravujúca služba a všetky tieto Navštívenia sú súčasťou Prípravy Cesty. A Pán hovoril so mnou o Veľkom neuveriteľnom uzdravení, ktoré bude pochádzať z Neba a zasiahne túto krajinu a zasiahne Cirkev Kristovu a zasiahne Dom Pána, Telo Krista a tých, ktorí budú naladení (na rádiu) z iných krajín, ktorí prijali Pokánie a Svätosť, tí, ktorí prijali nevinnosť, do ktorej Keňa vstúpila. Nevinnosť dieťaťa nasledovať slepo HOSPODINA.

Nevinnosť dieťaťa, kde HOSPODIN povie urob toto, a oni to urobia. Čiňte pokánie – a oni sa kajajú. Odvráťte sa od hriechu a  oni sa odvracajú bez otázok, bez filozofických paradigiem, bez teologickej záťaže. Nevinnosť dieťaťa, nevinné dieťa o ktorom ON hovorí – (buďte) ako títo maličkí…
Takže PÁN hovoril so mnou o blížiacej sa Uzdravujúcej službe v nedeľu, o tejto Oslave a Vďakyvzdávajúcej Uzdravujúcej službe, o spoločných službách, ktoré sa budú konať po celej krajine. A viem, že počty (uzdravených) budú tentokrát väčšie. V celej krajine sa zozbierajú milióny miliónov a v nadchádzajúcu nedeľu dôjde k  Obrovskému Navštíveniu.

V tomto bode mi PÁN ukázal dnes večer,  že na tom stretnutí vo vašich rôznych regiónoch, kdekoľvek budete, v rovnakom čase sa naraz postaví 6 mrzákov, v rovnakom čase. Bude to ohromné. A HOSPODIN mi o tom hovoril celú noc. ON povedal “Pozri sa, ako mocná je Moja  Sláva posledných časov! Pozrite sa, ako silné je Neskoršie navštívenie! A v jednom momente mi dal Hospodin poznať svoje srdce, a jeho srdce bolo tak veselé, bol tak šťastný, že bol tak plný požehnania, z toho, že navštevuje svoj ľud.

A ako ste videli milovaní, zatiaľ čo povstáva záplava uzdravenia mnohých chromých, doteraz ani nevieme počty (týchto ľudí), ale keď sa dostanete k jednotlivým prípadom, vidíte, že si PÁN určite spomenul na svoju Cirkev,  pretože ide naozaj o zúfalé prípady, kde sa nemocnice už vzdali. Lekári  zalomili rukami a povedali: poraďte si ako viete; HOSPODIN vám pomôže, my nemôžeme. Tu končí medicína! Toto je miesto, kde chirurgia končí! Zatiaľ čo sú títo ľudia následne zaplavení a  unesení v rieke Uzdravujúcej služby. Dokonca aj slepí. Ale keď si priblížite čo i len jeden konkrétny prípad, potom padnete na brucho a všetky prúdy sĺz vyvierajú z vášho vnútra a stekajú na podlahu.  Každý prípad je o Extrémnej dôležitosti. Keď sa pozriete na každý jednotlivý prípad, potom vidíte, že PÁN JEHOVAH skutočne navštívil Cirkev.

ON sa zmiloval nad Svojim ľudom. Ako aj v prípadoch slepoty ako sme to videli včera. My, my … v tomto živote nemôžeme pochopiť  ako ju PÁN uzdravil a ako je možné že ona teraz môže vidieť. Je to nad hranicu ľudského pochopenia a ani lekárskymi znalosťami to nie je možné vysvetliť. Prípady zmrzačenia ako Wilfred Onyancha,  ako mladý chlapec Onyancha, ktorého kosť, kosť na nohe bola skutočne zakrivená. Išlo o úplne zakrivenie až asi na 140 stupňov, a teraz môže chodiť. Krehké kosti, ktoré lekári odpísali. A PÁN bol taký šťastný vo sne počas tejto poslednej noci, keď mi ukázal, že chromí sa zdvihli, najbeznádejnejšie prípady ľudí v Afrike, ktorí boli zdvihnutí. Ide o  tých, ktorí nemali peniaze,  ani peniaze na cestu do nemocnice, aby sa dostali do nemocnice. Nemajú ani vedomosti, dokonca sa boja nemocničného prostredia, oni si myslia, považujú to prostredie pre nich za príliš komplikované. Nemusia rozumieť  jazyku a celkovému behu nemocníc. Prípady ľudí, ktorí sú opustení, vyskúšajú jednu alebo dve nemocnice, nemocnica ich ponecháva, oni sa vrátia do svojich dedín a vzdávajú sa. To je druh situácie, o ktorej hovorí PÁN.

Je to obrovský okamih, milovaní. Je to šokujúci moment  v histórii Cirkvi. Je to neuveriteľný čas práve teraz v Dome PÁNA. A HOSPODIN bol taký šťastný, že teraz preteká JEHO Sláva posledných časov. Že Sláva posledných časov zostupuje z Neba. Že Brány do Neba sú teraz otvorené pre  Slávu posledných časov. Aké je to mocné,  milovaní. Videl som obrovskú Uzdravujúcu službu, historickú Uzdravujúcu službu, ktorá sa blíži a príde v nedeľu (31.12). V jednom bode mi povedal HOSPODIN – “Pozri chromí, ktorí vstávajú, je ich toľko”. Bolo to tak krásne a samotný PÁN HOSPODIN, BOH, OTEC, sám PÁN JEŽIŠ KRISTUS bol tak veľmi šťastný, vyjadril mi svoju radosť, ON bol taký šťastný, že chromí vstávajú a  následne chodia, sú oslobodení/uvoľnení a  teraz môžu začať nový život, žiť svoj život chváliac PÁNA!

Chváliac PÁNOVU dobrotu. Chváliac milosrdenstvo PÁNOVO. Chváliac Milosť nášho PÁNA JEŽIŠA. Je to veľmi silné, milovaní. Teraz Vám prečítam z Písma. A čítam knihu proroka Haggea,  kapitola 2 verš 9 a ON hovorí; “Väčšia bude sláva tohto posledného domu ako prvého, hovorí PÁN zástupov, a na tomto mieste budem dávať pokoj, hovorí Pán zástupov.”

A veľmi jasne vidíme, že PÁN iste hovoril o tejto Novej Svätyni. Že táto Nová svätyňa má byť Mocná svätyňa, Svätyňa Slávy PÁNOVEJ. A vidíte veľmi jasne, že v tejto Neskoršej prisľúbenej Sláve PÁN v podstate hovoril, že to bude Nová Cirkev, Nový Chrám, kde by existovali Duchovné chvály, Oddanosť v hlbokej Oddanosti, Zákonitý Dom (PÁNA), Dom, ktorý má legitímny zákon s BOHOM.

Dom, ktorý je oddelený od odpadnutia. A On ukladá poklady Svojej Slávy. Tento Nový Dom, DOM PÁNOV, ktorý sa teraz vytvára, Duchovný DOM, kde by existovali Duchovné Chvály, Duchovná Oddanosť, úplná oddanosť PÁNOVI, legitímny DOM. A ON hovorí, že tento Dom bude mať požehnanie a poklady Slávy Nebies. Sláva, ktorá zasahuje tento Dom, ktorá je obsiahnutá v tomto Dome, nesúc poklady Nebies.  Byť Bohatstvom Nebies, milovaní. A ON veľmi jasne hovorí Cirkvi, že práve teraz aby pripravil Svoju Cestu, uvoľnil  Slávu posledných časov. Sláva posledných časov  je tu milovaní. Sláva posledných časov sa vylieva na Cirkev. Ale ON žiada o Pokánie. ON požaduje Pokánie. On kladie otázky ohľadnom  skutočného/vážneho Pokánia, milovaní.

Požaduje to od  Cirkvi. Práve teraz cirkev v Keni, cirkev, ktorá sa pokorila a poslúchla príkaz k pokániu, teraz vidí Slávu Pánovu. On však žiada národy, aby sa podvolili Hlasu, ktorý volá po Pokániu. Hlas, ktorý pripravuje Cestu pre Slávny príchod Mesiáša. BOH sa nikdy nemýli! Nemôžete HO ignorovať a potom zaklepať na Dvere – “Pane, chcem vstúpiť!” Toto ON hovorí Cirkvi; Čiňte pokánie, pokánie, odvracajte sa od hriechu a vráťte sa ku svätosti. Kráľovstvo Božie je blízko. Kráľovstvo Božie je sväté. Kráľovstvo Božie je spravodlivé. Oblečte si Rúcho Spravodlivosti. Rúcho Slávy. Rúcho Svetla Spásy. Nemôžete HO odmietnuť a potom sa k NEMU vrátiť; “PANE, PANE, PANE“-  klepajúc na Dvere, “PANE, PANE –  otvor nám.”

ON vám odpovie Pravdu:  “Nepoznám vás, nepoznám vás”.  Zachariáš kapitola 1 verša 3 hovorí, že sa PÁN sa rozhneval na vašich otcov, a preto  ON im hovorí: Povedz im teda: Toto hovorí HOSPODIN Zástupov: Obráťte sa ku mne, hovorí HOSPODIN Zástupov, a obrátim sa k vám, hovorí HOSPODIN Zástupov.  Nebuďte ako vaši otcovia, ku ktorým volali predošlí proroci: Toto hovorí HOSPODIN Zástupov: Odvráťte sa od svojich zlých ciest a od svojich zlých skutkov; ale nepočúvali a nedbali na mňa, hovorí HOSPODIN. Ale neposlúchli ani MI nevenovali pozornosť. Vyhlasuje HOSPODIN. To znamená, že ON sám hovorí s človekom.  Verš 5 Hovorí: Je to obrovská vec, milovaní, keď PÁN volá k  pokániu. Na tomto mieste sa ON pýta: Keď dostanete svoje posvätené rúcho a spadne Vám na odev nejaké pražené mäso, zostáva Vaše rúcho čisté, posvätené? Náš BOH je oddelený!

Hriech je Hriech. Spravodlivosť je Spravodlivosť. PÁN hovorí, že počas tohto víkendu príde v Keni k Veľkému Navštíveniu. A národy, ktoré budú nasledovať, ktoré budú nasledovať Cestu Pokánia, sa budú podieľať na tejto Sláve. Hodina, v ktorej máte vstúpiť  a stať sa stádom/ovčincom ktorý bude rozdelený  HOSPODINOM, na ovce na pravej strane, tu je “ovčí” národ! PÁN hovorí, že teraz je čas obrátiť sa a pripraviť Novú nádobu. Sláva je tu. Modernizmus, ktorý vidíte v národe a v cirkvi v zahraničí, dokonca aj v niektorých cirkvách v Nairobi,

……takýto modernizmus NEMÔŽE vziať Cirkev do Kráľovstva Božieho. Nie, nie, nie, nie, nie, nie, večné NIE. Modernizmus, postmodernizmus, to všetko čo vidíte, táto svetskosť v Cirkvách nezoberie Cirkev do Neba! Opak je pravdou, že to povedie takú Cirkev do pekla! HOSPODIN hovorí; Obmyte si srdce, obmyte svoje srdce pokáním. Vyčistite svoje duše. Vyčistite svoje duše s Pokáním. On chce založiť Novú Slávu.

Sláva v plnosti, väčšou Slávou,  ktorá je Pokladom. PÁN prichádza. HOSPODIN –  tvoja Pevná Veža. PÁN navštevuje cirkev v Keni šokujúcim spôsobom. Je to tak desivé,  zostať to pozorovať na hrane plota. Je hrozné zostať na plote a sledovať to. Je to šialenstvo, je bláznovstvo zostať na plote a sledovať to. Každý by mal zoskočiť!

Posol je tu! Pripravte Cestu! Odvráťte sa od hriechu. Vráťte sa ku svätosti. Odmietnite svetskosť, zlobu, morálny rozklad, nemorálnosť, nemravné obliekanie žien, potraty v cirkvi, homosexualitu, prostitúciu v cirkvi, evanjelium prosperity, odmietnite ich všetky! Vezmite Kríž. Vezmite Krv. Pozrite sa na moc Kríža, pozrite sa na moc Krvi v Evanjeliu. Pozrite sa na slepé oči, ktoré sa otvorili včera, ktoré šokovalo celý tunajší národ. Keď (uzdravená žena) povedala, že vidí ľudí ako stromy. V podstate sa Biblia opakuje  v našich ušiach priamo bez prekladu.

Aké je to Mocné! Kto môže zostať na plote a zmeškať túto obrovskú Slávu posledných časov? Sľúbená Sláva zostupuje. Nech sa pripoja aj ostatné národy. Buďte pokorní, odhoďte svoju teológiu a nasledujte Hlas Pána. Sledujte vedenie Boha. Postupujte podľa pokynov Jehovu. Odstráňte ľudské filozofie. Ľudské teológie, ktoré máte, keď by ste mohli dokonca začať spochybňovať Hlas Boží! Pozrite sa na Keňu, nikdy nespochybňujú. Hovoria – nemusíme byť géniovia. Predtým, ako prišiel služobník Hospodinov, sme boli (duchovne) vyschnutí. Naši chromí boli chromí, naši slepí boli slepí, skorumpovaní kazatelia číhali na peniaze odtiaľto, klamali nám, dávali falošné proroctvá. Všetci sme boli nahí, nemorálnosť v cirkvi, potraty v cirkvi, tehotenstvo. Ale keď prišiel (prorok) a kázal pokánie a prijali sme pokánie, naši chromí vstávajú, slepí vidia. Povedali NIE, už nechceme počuť žiaden iný hlas.

To je detská nevinnosť, detská. Prídete o  Kráľovstvo Božie, ak stále zapájate hlavu, a  do hlavy vnášate svetskú ľudskú teológiu. Buďte ako Keňa. Keňa nasleduje Hlas Jehovu. Nemyslite si, že je to jednoduché. On hovorí Spravodlivosť, On nás pokarhal, a my chodíme v svätosti. Nepotrebujem byť géniom, aby som vedel, že toto je BOH, že  toto je od Boha.

Počúvaj ma Amerika, Spojené štáty! Počúvaj ma Mexiko! Brazília! Latinská Amerika! Južná Amerika, Stredná Europa! Austrália! Afrika! Ázia! Teraz nie je čas na teológiu! Nasledujte Hlas Boží a vstúpte do Neba. Oblak zostúpil. Prikázal som Nebu v  slnečnom letnom dni a okamžite  naraz padol dážď. Oheň Eliáša padol z neba. HOSPODIN HO (mňa) premenil.

Na čo ešte čakáte?

Keňa si to  všetko prevzala.  Sláva posledných časov, Sláva, ktorú vidíte u proroka Haggea, kapitola 2 verš 9: Zasľúbená Sláva. Obrovská sláva. On hovorí, že Posledná sláva tohto Domu bude väčšia ako tá predošlá. Vtedy sa zdvihol jeden mrzák. Teraz mi ukázal veľké počty, v jednom bode sa  súčasne postavilo šesť chromých. Nie je to krásne? A BOH OTEC mi dal poznať, že JEHO srdce bolo veľmi šťastné. Bol veľmi šťastný, že Cesta PÁNA je pripravená celosvetovo, so Spravodlivosťou, Svätosťou s nulovým kompromisom.

 

Videl som MESIÁŠA prichádzať!

Ach, ako krásny bude ten Deň! Budem tancovať v ten Deň! Poviem národom: Pozrite! Hovoril som Vám! Toto je to, čo som myslel! Keď som Vám povedal, aby ste sa pripravili a vy ste to nevideli, toto som mal na mysli! Bude to nezvratné! Bude to nenahraditeľné! Deň zúčtovania! Deň Pravdy!

Nech Vás žehná HOSPODIN, aby ste našli múdrosť.

Todah Todah Rabah, Todah Lahem, Šalom

Toto je on posol PÁNA, JEHOVAH,  ktorý sľúbil, že On bude poslaný pripraviť cestu pre príchod MESIÁŠA.

 

Izaiáš 40: 3, Malachiáš 3: 1, Malachiáš 4: 5-6, Marek 1: 2, Lukáš 7:27, Skutky 3: 22-26, Deuteronomium 18: 18-19, Amos 3: 7, Matúš 17:11 a Exodus 23: 20-22.

 

Off 

30.12.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top