Home
 

PROROCTVO O PRICHÁDZAJÚCOM HISTORICKOM UZDRAVOVANÍ V NEDEĽU 31. DECEMBRA 2017, PROROK PÁNA BOHA, PROROCTVO ZO DŇA 27. DECEMBRA 2017

Proroctvo odvysielané naživo
na www.jesusislordradio.info
Prorok HOSPODINA DR. OWUOR
Dňa 27. Decembra 2017

Amen, Hospodin BOH Jehovah dnes hovoril so mnou. Hospodin JEHOVAH, Mocný BOH Izraela, ten, kto robí v tejto Zemi obrovské veci.

On hovoril dnes so mnou. A ako sa tento rok chýli ku koncu, Pán rozprával so mnou o Uzdravujúcej službe, ktorá sa udeje tento víkend. A Hospodin ma znova vzal do sály svojho Trónu a potom mi podal čerstvé požehnané listy zo Stromu života pre túto nadchádzajúcu Uzdravujúcu službu v nadchádzajúcom víkende – túto nedeľu, kedy bude prebiehať po celej zemi Uzdravujúca služba.

A Hospodin ma vzal opäť do sály svojho Trónu, milovaní ľudia. Ohmomný čas v dejinách Cirkvi. Je to veľmi šokujúca Hodina v dejinách Cirkvi. A akákoľvek vec sa môže stať v tejto Hodine. Akákoľvek vec sa môže stať v Cirkvi. Čokoľvek sa môže stať národom po celej zemi.

A Hospodin ma vzal do sály svojho Trónu a potom mi dal čerstvé listy ( zo stromu života, pozn.). Veľmi zrelé/silné listy, keď ich položil na moju ľavú prorockú ruku, na tejto ruke spočinula Mocná ruka Hospodina a potom listy rozkvitli ohromne veľmi šokujúcim a historickým spôsobom. A to vám ukazuje, že tento blížiaci sa víkend bude neuveriteľným koncom tohto roka s masívnou Uzdravujúcou službou. A je to Uzdravujúca služba, ktorá môže preniknúť do mnohých národov. Ale táto zem bude navštívená šokujúcim spôsobom.

A potom ma priviedol späť sem. Potom povedal o uzdravovaní národov. A vidím veľa uzdravení, ktoré prichádza do tejto krajiny a mnohých iných národov, ktoré budú v tom čase naladené / na rádio – www.jesusislordradio.info,  pozn./. A toto je veľmi neuveriteľný čas v Dejinách Cirkvi. Sláva Pánova je tu. Prisľúbené posledné Víno je tu. Pán si spomenul na Cirkev. Pán teraz rozširuje svoju Cirkev. Vyvyšuje autoritu Cirkvi v očiach národov. Pán ustanovuje, že Nevesta Kristova je Cirkev, je to tichá Kráľovská Nevesta v Nebesiach. Hospodin hovorí, že aj keď padla, hodina jej omilostenia nastala.

Hodina Obnovy. Hodina Pokánia. Rehabilitácie. Že Ona môže byť znovu zrodená do hlavného prúdu Božieho života. On hovorí; že toto je osobitná hodina pre Cirkev v očiach národov zeme. Pán ustanovuje svedectvo v Cirkvi. Zriaďuje a obnovuje autoritu Cirkvi. Pán obnovuje bez pochybností o tom, že Viera v Kríž je jediným a hodným náboženstvom, ktoré privádza ľudí do Neba. Pán si v tejto hodine spomenul na Cirkev, jeho zameranie na Cirkev. ON práve prináša zázraky do Cirkvi.

A Keňa sedí v samom epicentre tohto obrodenia. Pretože viem, že v budúcom roku ideme do Portugalska, Austrálie, Francúzskej Guyany, Španielska a Peru. Mexiko je stredobodom, kde všetko bolo s nami zorganizované. Aj  Malajzia a Hongkong sú priravené v kalendári. Avšak v túto Hodinu Pán navštevuje Cirkev v historickom duchu. Hospodin si spomenul na Dom Hospodina. Spomenul si na Veriacich, na veriaceho Kresťana.

A tak ma vzal Hospodin do sály svojho Trónu a dal mi vzácne listy Života. Listy ktoré keď človek okúsi, dávajú večný život. Dokážete si predstaviť obrovskú Hodinu, do ktorej sa dostala Cirkev? A potom vidím veľkú Neuveriteľnú Neskutočnú Silu Pána, ktorá padne na túto zeme a pre tých, ktorí budú naladení aj v zahraničí a navštívi ich, navštívi svoj ľud a obnoví ho a založí Svedectvo o Ježišovi v životoch ľudí a životoch národov.

A potom mi Hospodin ukázal mnoho ľudí na zemi. Videl som veľa ľudí. Najprv som videl odlišných ľudí, týchto ľudí Hospodin uzdravuje, a ide o chudobný ľud. Niektorí z nich sú choré detí ktoré  prišli  ku mne počas rozhovoru v túto noc.
A videl som, že plačú. Všetci šli na kolená a začali prijímať Pána. A potom sa pýtali, ale kde je Cirkev? Potom som im ukázal, kde je Cirkev. A hovoril som kňazstvu, povedal som niektorým biskupom, že meškajú. Biskupi sa omeškali, takže som musel kričať: “Kde ste biskupi? Pozrite na tú Žatvu! ” Požadujú Cirkev, hľadajú smer, aby boli pokrstení. Tak potom biskupi pribehli a viedli ich do Cirkvi.
Potom som videl ďalšiu triedu ľudí, sú to trochu starší ľudia. A niektorí z nich sú moslimovia. Prijali Hospodina. Pýtali sa, ale kde je cirkev? Chceme sa dať pokrstiť, pretože Hospodin uzdravil ich vlastných ľudí.

Uzdravil ich, ohnutých a uzdravil ich slepých. Pamätajte si, že každá rodina má svoje vlastné osobné poslanie. Práve teraz na  ich náboženstve nezáleží. Všetko, čo je dôležité, je, že tí, ktorí budú reagovať na Hlas, ktorý volá na púšti. Tí, ktorí vyjdete, bez ohľadu na vaše predchádzajúce náboženstvo. Ak prijmete Krista Ježiša v tejto hodine; potom vykúpenie a spása prišli do vášho domova.
Takže som ich videl prichádzať, niektorí prišli z iných krajín. Videl som nejakých ľudí, niektorí z rôznych tried. Tiež to boli starší ľudia, prišli tiež a videl som, ako klačia všetci a prijali Pána.

A pýtali sa, ale kde je Cirkev? Kde je cirkev? A opäť som povolal na biskupov; “Prosím, prosím, utekajte, utekajte a veďte týchto ľudí do Domu Hospodinovho. Pokrstite týchto ľudí, vyučujte ich o Ježišovi, vyučujte im príbeh Ježiša, veďte týchto ľudí k Nebeskému Kráľovstvu. “

A tak som videl, ako biskupi znovu bežia a pomáhajú im. Potom mi bolo ukázané a videl som toľkých, ktorí chodili do Cirkvi po tom, ako prijali Pána. Išli do Domu Pána z iných náboženstiev. A videl som to, videl som aj inú triedu ľudí, vyššiu triedu v spoločnosti/na zemi, ktorá prichádza k Pánovi. Prichádzali prijímať Pána.

Hospodin robí všetky tieto uzdravenia zámerne. Chystá sa zamiesť krajinu s veľkým historickým Prebudením. Pán hovorí, že príde lavína, tsunami oživenia. Srdce a duše ľudí, ktorí sa vracajú k Ježišovi, nájdu mier. Knieža mieru, teraz im dá Pokoj. Hľadali Pokoj celý svoj život. Hľadali ticho a pokoj celé svoje životy. Konečne prišli k Princovi mieru. Princovi Pokoja. Pokoj, ON im dá mier.

Takže som videl veľa ľudí. A biskupi, starší biskupi v tejto krajine, pripravte sa na veľkú lavínu. Budete preťažení. Uistite sa, že máte vytvorené štruktúry na prijímanie ľudí. Aby ste viedli ľudí do Domu Hospodinovho, aby ste pokrstili ľudí. Vyučujte  ich o svojom priateľovi Duchu Svätom. Vyučujte ich Príbeh Ježiša. Učte ich o Spasení Ježiša. Učte ich o nádeji a Novom stvorení.

Tak som videl Obrovské Navštívenie. Bude to veľké, veľké Návštívenie. Chromí budú vstávať a budú v nedeľu  chodiť. Vo veľkých počtoch. Nevidiaci uvidia v  obrovskom počte. Hluchí budú počuť v obrovskom počte! A viem, že doteraz sme ani nevideli ani nepočuli, že cirkev v Keni ešte ani nezačala svedčiť o (uzdravených) slepých … hluchých, nevidiacich a nepočujúcich. Stále sa zaoberajú uzdravenými chromými. Ale jeden jediný mrzák je takým príbehom… Je to príbeh Ježiša. Je to príbeh odstránenia z priepasti, priepasti opustenia. Priepasti opomenutia, priepasti bolesti a utrpenia, agónie. Je neuveriteľné, ako môže vyzerať jeden prípad, gravitácia. A napriek tomu, tu je veľa stoviek, ktoré tu prešli. Času by nikdy nebol dosť (svedčiť o tom). Ale na túto krajinu prichádza viac uzdravenia.

Hospodin prichádza, aby tu uzdravil ľudí, pretože ma už znova vzal do svojej sály Trónu  a dal na moju ľavú ruku obrovské prekvitajúce listy Stromu života. Je to veľmi šokujúci čas v dejinách Cirkvi, milovaní. A tak som videl tieto veci a vidím veľa ľudí, ktorí sa ponáhľajú do Cirkvi. Videl som nižšie postavených ľudí, ľudí strednej vrstvy a ľudí vyšších vrstiev. Znamená to, že Pán bude teraz žať celú Zem. Nezáleží na vašom postavení, vašej triede, či ste chudobní ľudia.

Veľmi milujem chudobných ľudí, pretože ma poslal Hospodin k nim. Môžete vidieť prípady ako Wanuncha, prípady, s ktorými sa teraz zaoberáme, aj Kiplagat, prípady Rono, Philemon Rono, prípady ako Kibet, David Kibet. Moli Ocheing, prípady ako myslím, že iný mladý muž v Nando, prípady ako Mitoni, unikala jej stolica a tiekol moč a chrbtica nemohla podporiť telo, úplne zmrzačená a teraz je stabilizovaná/pevná a chodí.

Dnes je tam funkčnosť, ona môže ísť do toaletu sama. Hospodin prichádza  … Hospodin prichádza, aby uzdravil VŠETOK ľud. Dennis Otieno z Muranga. Toto je Veľmi silný moment, ktorý musí Keňa ustať. A ostatné národy môžu prejsť týmto Momentom. Pretože je to ten istý Účel,  bude to rovnaké Vyhlásenie, tej istý Príkaz. A potom Hospodinovo rameno nebude  krátke na to, aby ťa vyslobodilo. Urobí Mocné diela na tvári tejto zeme.

Čas končí,Mesiáš prichádza.

Stále pracujeme na kalendári: Portugalsko, Austrália, Francúzska Guyana, Španielsko, Peru, Mexiko, Hongkong, Malajzia, to sú krajiny na nasledujúci rok.
Avšak predtým  existuje Veľké Navštívenie prístupné VŠETKÝM ľuďom.
Mesiáš prichádza.

Keď sa začína tento rok, Pán mi už ukázal vstup do Cirkvi vo večnosti. Takže otázka o ktorej Pán hovoril 15. januára, rok 2017 o vstupe cirkvi do Večnosti. Pamätajte si, že život na tejto zemi je dočasný, či už žijete sto rokov v Spojených štátoch alebo podľa toho, ktorá krajina má sto rokov života, je tu Večnosť. Večnosť je tu pred nami.Sedíme na pokraji večnosti. A čím skôr začnete premýšľať o tom, kde budete stráviť Večnosť, tým lepšie pre vás.

A tak prichádza otázka: Od kedy Pán povedal v januári 15. januára 2017 o vstupe Cirkvi do Večnosti a  o rúchu, ktoré bolo opísané, o rúchu Spravodlivosti, o rúchu Svätosti. Teraz, keď rok končí; Aké veľké pokroky ste urobili tento rok smerom k príprave na vašu večnosť? Myslím, že to budú hlavné zásadné otázky, ktoré sa ľudia budú musieť v priebehu tohto týždňa opýtať pred koncom tohto roka.

Off 

29.12.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top