Home
 

POKORNÉ ZAČIATKY PREBUDENIA V KENI A BOŽIEHO SLUŽOBNÍKA PROROKA DR. OWUORA

POKORNÉ ZAČIATKY PREBUDENIA V KENI A BOŽIEHO SLUŽOBNIKA, SLUŽOBNÍKA PROROKA DR. OWUORA, POSLA BOŽIEHO PRE NÁRODY, ABY PRIPRAVIL CESTU PRED SLÁVNYM PRÍCHODOM MESIÁŠA,

Keď PROROK HOSPODINOV, NAJMOCNEJŠÍ PROROK AKÉHO KEDY BOH POSLAL NA TÚTO ZEM, začal v roku 2004, HOSPODIN HO POSLAL do Kene so správou o navrátení sa ku Svätosti, v podstate tam boli Cirkvi v odpadnutí, ako sú teraz po celom Svete, vrátane celej Európy, viedol ich k pokániu, Svätosti, karhal hriechy a prinášal slová od PÁNA, od Božieho trónu.
Otázky, s ktorými sa stretával:
– kde je vaša Cirkev?
– koľko členov je vo vašej Cirkvi?
– aká je vaša adresa?… atď…
Zatiaľ čo on ohlasoval po mestách a dedinách …
V začiatkoch PROROK PÁNA nemal žiadnu Cirkev a bol bez členov v Cirkvi. V tom čase ani zázraky sa nekonali. Iba prinášal národu slová o POKÁNI A SVÄTOSTI A BLÍZKOM PRÍCHODE MESIÁŠA.
Vieme a vidíme, že najväčšie prebudenie všetkých čias je teraz v Keni a na rozdiel od iných prebudení, ktoré boli, sa udržiava už dlhé roky, viac ako 10 rokov, Cirkvi Pokánia a Svätosti rastú každý týždeň nielen v Keni, ale aj Celoglobálne.
Dôvod, prečo je tomu tak, je fakt, že Cirkvi a národ rozpoznali, že Posol, PROROK NAJVYŠŠIEHO BOHA prináša správy a inštrukcie od Božieho trónu, ako sa pripraviť na SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA, a najdôležitejší bod je ten, že nielen počúvali, ale aj začali konať všetko tak, ako PÁN hovoril skrze JEHO PROROKA a tak Národ Kene prežíva obrovské prebudenie už dlhé roky, z ktorého sa my, ostatné národy môžeme učiť, ak chceme vidieť v našich národoch prebudenie.

V CIRKVI PÁNA JE NESPOČÍTATEĽNÉ MNOŽSTVO UZDRAVENÝCH, avšak toho času oveľa, oveľa viac, ako je napísané, že posledná Sláva bude väčšia ako tá prvá, zatiaľ čo vidime, že všade naokolo su plné Cirkvi chorých ľudí, v Cirkvi Pokánia a Svatosti PAN lieči a uzdravuje JEHO ľud, aj na Slovensku, niekoľko prípadov máme zaznamenaných.

POČÚVAJTE HLAS PÁNA A NASLEDUJTE HO, ČIŇTE ČO PÁN HOVORÍ, toto je CESTA PREBUDENIA V NAŠOM NÁRODE,
TOTO JE ON, O KTOROM PÍSMO HOVORÍ:

Malachiáš 4:5-6, Matúš 25:6, Amos 3:7, Exodus 23:20-24, Lukáš 1:17

CIRKEV POKÁNIA A SVÄTOSTI SLOVENSKO
MINISTRY OF REPENTANCE AND HOLINESS SLOVAKIA
Pastor: 0948 288 495

Off 

25.12.2017 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top