Home
 

PROROCTVO O ŠELME VYSTUPUJÚCEJ Z MORA A BOLA ZASIAHNUTÁ NAJMOCNEJŠÍM PROROKOM BOHA, BOŽÍ NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, 24. DECEMBER 2017

Proroctvo odvysielané naživo
na www.jesusislordradio.info
Dňa 24. decembra 2017
NAJMOCNEJŠÍ PROROK BOHA JEHOVAH YAHWEH DR. OWUOR

Sumarizácia:

Milovaní ľudia, viem, že ľudia sú naladení na rádio z celého Sveta.

PÁN JEHOVAH, JEHOVAH ELOHIM, JEHOVAH EL OLÁM, JEHOVAH EL ROHI hovoril so mnou, minulú noc, včerajšiu noc, nie túto, ale minulú noc. PÁN JEHOVAH hovoril so mnou veľmi, veľmi hlbokým spôsobom o Slávnom príchode MESIÁŠA a v tomto rozhovore Pán hovoril  so mnou

O NALIEHAVEJ POTREBE, ABY SA CIRKEV PRIPRAVILA NA SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA.

A Hospodin hovoril nasledovne: Hospodin ma vzal na miesto a ON mi ukázal Zem po tom, čo bola vzatá Cirkev. A samozrejme, zmysel toho je to, že čas skončil. Teraz je čas pripravovať sa a čas sa rýchlo kráti. PÁN JEHOVAH ma zobral na miesto a potom som videl hlboké more a priamo na breh mora prišla šelma, obrovská šelma, ja som videl predtým túto šelmu.

Po prvý krát mi PÁN ukázal tú šelmu, keď som prišiel hovoriť naživo do rádia Jesus is Lord radio,  šarlátové oblečenie tej ženy, ktorá bola na šelme,  a som opísal, ako tá šelma ide dole na zem, aby žena vyšla hore a potom vstane.

A PÁN priviedol tú šelmu veľmi blízko ku mne, tak asi približne 3 metre. Ale tentokrát som videl šelmu, šelmu znova so ženou, žena sedela na šelme a šelma vyšla z mora a potom stáli na brehu mora tak približne asi 5 metrov odomňa a potom prišla šelma.

Šelma prišla a PÁN ju priviedol veľmi blízko mňa, približne 1.5 – 2 feet  ( 0.4572 – 0.6096 m). Potom som videl rôzne hlavy šelmy, má rôzne hlavy šelmy. Má rôune hlavy, takže keď prišiel ku mne, hlavná hlava, ktrorú má, bola ako lev. 

A potom, HOSPODIN JEHOVAH podnietil, zapálil konflikt, vážny konflikt medzi svojim Služobníkom a šelmou, a došlo k vážnemu stretu. Bola to vážna bitka, veľmi vážny boj. Bol tu vážny konflikt s obrovskou mocou nad všetkou mocou. A potom ten, ktorý hovorí s vami, zasiahol šelmu do hlavy. Zasiahol ho do hlavy veľmi vážne, môžem vidieť vytekať krv,  fatálny zásah do hlavy. A potom, na hlave, na levovej časti hlavy, potom vidím ako uteká, uteká a ide veľmi hlboko, ide dole hlboko. Išiel smerom k mojej ľavici. Zvalil sa, zvalil sa dole.

Znova, HOSPODIN JEHOVAH minulú noc, milovaní ľudia, ON hovoril O PRÍCHODE MESIÁŠA. A ON hovoril so mnou o urgencii, naliehavosti, že Cirkev sa musí pripraviť. Znaky príchodu MESIÁŠA sú tu. POSLEDNÁ SLÁVA JE TU. POSOL, KTORÝ PRIPRAVUJE CESTU JE TU. Posolstvo o pripravenosti v spravodlivosti je trúbené. VÝZNAM A CENTRALITA DUCHA SVÄTÉHO, SVÄTOSŤ BOŽIEHO KRÁĽOVSTVA SA KÁZALA. 

A potom mi povedal Pán o udalostiach, keď bola Cirkev zobratá. Potom predstaví tú šelmu a ja vidím túto ženu, ženu, ktorá je na vrchu šelmy a šelma má veľa hláv. Bola na brehu mora. Takže vyšla šelma. S plánom pracovať na Zemi a potom šelma prišla veľmi blízko ku mne, približne 1,5 feet. Má veľa hláv, ale najhlavnejšia hlava je hlava leva, je to hybrid s leopardom a všetkým,… PÁN mi dal smrtiacu ženu. 

Dôvod, prečo bol tento konflikt, bol ten, lebo šelma hovorila o rúhaní sa a veľa ohovárala, takže došlo k vážnemu stretu. Vieme o autorite, ktorá je daná, v 2 Tesaloničan. kap. 2, čítate, že Cirkev je vytrhnutá pred odhalením týchto princípov, pred odhalením tejto osobnosti, čo sa stalo veľmi dôležité pre Vytrhnutie Cirkvi. 

Bude veľa zlomyseľnosti a zla na Zemi, keď bude Svetlo Sveta –  Cirkev –  zobratá a čas milosti sa skončí. A tu budú nejakí vážni “herci” na Zemi. Videl som svet predtým, mám na mysli po a videl som veľkú temnotu, ktorá pohltí Zem po tom, čo bola zobratá Cirkev.

15. januára 2017 ( viď proroctvo v rubrike PROROCTVÁ ) ste videli a počuli obrovské posolstvo, ktoré mi dal Pán, keď prišiel, aby so mnou hovoril o slávnom príchode MESIÁŠA a videl som, ako vstúpila Cirkev do Večnosti. A to je veľký poklad, ktorým môže Pán signalizovať blízkosť, v ktorej sa nachádzame smerom ku príchodu MESIÁŠA. Inými slovami, o vstupe Cirkvi do Slávneho Večného Kráľovstva BOHA JEHOVAH v nebesiach, Boha Izraela.

Teraz však vidíte, že toto posolstvo prichádza do Cirkvi, aby varovalo Cirkvi, aby sa nezúčastnili na udalostiach, ktoré nastali po tom, ako bola Cirkev vytrhnutá, po tom, čo MESIÁŠ prišiel, to bolo proroctvo z 15. januára, rok 2017. Takže čo je najdôležitejšie, je správa, ktorá sa trúbi z tohto rozhovoru minulú noc, je to veľmi strašný rozhovor, že by ste sa mali pripraviť a uistiť sa, že nemáte nič spoločné s udalosťami po vytrhnutí Cirkvi. Len sa pripravte a vstúpte do Neba. Keď Posol, ktorého PÁN poslal hovorí:  Pripravte sa a buďte Svätý, vráťte sa k spravodlivosti, čiňte pokánie, presne to urobte. Keď príde tento deň, aby ste boli nájdení v rúchu spravodlivosti, aby ste videli Večné Slávne Kráľovstvo BOHA Jehovah.

A potom máte tento falzifikát, falošnosť, pokúša sa spustiť program šelmy. Falšovanie BOŽEJ TROJICE. Ak chcete, môžete ich nazvať zlými koalíciami, trojica, traja z nich. Ale HOSPODIN hovorí veľmi jasne práve teraz k národom, k Cirkvám a PÁN prosí, aby národy činili pokánie. PÁN žiada, aby sa CIRKVI KRISTOVE navrátili k Svätosti. Odvráťte sa od tohto odpadnutia, ktoré zbavilo CIRKVI  autority. A teraz je absolútne veľmi jasné pre CIRKVI KRISTOVE globálne, že v tejto chvíli hovoríme o sile, moci a poklade pokánia a spravodlivosti a Svätosti na Zemi a do Cirkvi, pretože iba spravodlivosť obnovuje autoritu v Cirkvi.

Keď PÁN zamýšľal, aby Cirkev v Keni bola učebňou, naučiť Svet, telo KRISTOVO, akou cestou kráčať v týchto posledných hodinách, posledných umierajúcich minútach, posledných umierajúcich dňoch, posledných dňoch pred príchodom MESIÁŠA, potom to najdôležitejšie posolstvo, ktoré vyšlo z tejto učebne je poklad, v ktorom Nebesia vidia Pokánie, poklad, v ktorom Nebo posudzuje Spravodlivosť, hodnota, v ktorej Nebo pripisuje Svätosť. Preto teraz vidíte, že Sláva je tu teraz a všetci sa môzete zúčastniť. 

Napriek tomu som videl konflikt, v ktorom nechcete byť súčasťou. Videl som znova Zem po vytrhnutí Cirkvi. Nezapojujte sa do udalostí po vytrhnutí Cirkvi. To sú hrozné udalosti, s ktorými nechcete mať nič spoločné. Nechajte “hercov” tej doby ísť, nech sú zapojení do týchto udalostí, ale vy vstúpte do bezpečnosti Neba. Vstúpte do Ochrany Večnosti, bezpečnosti BOHA v Nebi, aby ste sa týchto udalostí nezúčastnili. Videl som šelmu, milovaní ľudia a to je strašný pohľad. Je to pohľad, ktorý nechcete to uzrieť, nechcete to vidieť. Je to konflikt, obrovský a neuveriteľný konflikt.

MESIÁŠ PRICHÁDZA, VIDEL SOM MESIÁŠA PRICHÁDZAŤ.

PÁN HOSPODIN, BOH IZRAELA HOVORIL SO MNOU O PRÍCHODE MESIÁŠA.

TÍ, KTORÍ MÁTE UŠI, POČUJTE  HLAS HOSPODINA,

SHALOM

Cirkev Pokánia a Svatosti Slovensko

1743691_580582558697084_1552932791_n

 

 

 

 

Off 

24.12.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top