Home
 

ŠPECIÁLNE OZNÁMENIE! VYHLÁSENIE NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA HOSPODINOVHO DR. OWUORA, 5. DECEMBER 2017

ŠPECIÁLNE OZNÁMENIE!
_________
VYHLÁSENIE NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA HOSPODINOVHO,

ŽE V NEDEĽU 10. 12. 2017 BUDE OSLAVNÁ NEDEĽA

A PRÍSNE VAROVANIE AKO BUDEME OSLAVOVAŤ
Vyhlásené dnes v rádiu, 5. decembra 2017 v popoludňajších hodinách

JESUS IS LORD RADIO

AKO SA BLÍŽIME K BURÁCAJÚCIM OSLAVÁM VŠETKÝCH ČASOV MILOVANÍ,ČAKÁME BURÁCAJÚCU OSLAVU VŠETKÝCH ČASOV,

BOŽÍ PROROK, PROROK NAJVYŠŠIEHO BOHA JEHOVAH YAHWEH PREHLÁSIL, ŽE TÁTO PRICHÁDZAJÚCA NEDEĽA BUDE JEDNA, AKÚ STE NIKDY PREDTÝM NEZAŽILI, NEDEĽA, KEDY VŠETCI PREDSEDAJÚCI BISKUPOVIA BUDÚ VIESŤ VŠETKY CIRKVI V ICH PRÁVOMOCI K OSLAVÁM, KAŽDÚ V ZÁRAKOCH BOHA, ZÁZRAKY KRÍŽA NA KALVÁRII, KTORÉ NÁŠ PÁN JEŽIŠ KRISTUS VYKONAL MEDZI NAMI, AKO NAJMOCNEJŠÍ PROROK BOŽÍ PRIKÁZAL AUTORITOU S JEHO MOCNÝM PROROCKÝM JAZYKOM Z JEHO REZIDENCIE, VEĽA, VEĽA, VEĽA MÍL Z NAIROBI.

Milovaní, ako budeme oslavovať, nesmieme stratiť pozornosť, nesmieme zabudnúť sa zamerať na strašné verše z Písma, v Matúšovi 11:21-23  21Beda ti, Korazim! Beda ti, Betsaido! Lebo keby sa v Týre a v Sidone boli udiali divy, ktoré sa udiali vo vás, dávno by vo vrecovine a v popole boli činili pokánie. 22No, hovorím vám, že Týru a Sidonu bude znesiteľnejšie v deň súdu ako vám. 23A ty, Kafarnaum, ktoré si vyvýšené až do neba, budeš zvrhnuté až do pekla; lebo keby sa v Sodome boli diali divy, ktoré sa diali v tebe, bola by zostala až do dnešného dňa. 

V tomto strašnom Písme vidíme milovaní ľudia veľmi, veľmi jasne, že PÁN JEŽIŠ už preklial a odsúdil a súdil Kafarnaum, pre následujúce:

  1. zlyhali v tom, že nerozpoznali Mocné Zázraky JEŽIŠA

  2. zlyhali v tom, že neoslavovali najväčšie zázraky JEŽIŠA

  3. JEŽIŠ preklial, odsúdil  a súdil Kafarnaum pre zlyhanie zúčastniť sa Mocných Zázrakov JEŽIŠA

  4. vidíme veľmi jasne z toho Písma, že PÁN JEŽIŠ preklial, odsúdil a súdil Kafarnaum pre zlyhanie v evanjelizovaní Mocných Zázrakov JEŽIŠA.

  5. z tohto strašného Písma vidíme veľmi, veľmi jasne, že PÁN JEŽIŠ už preklial, odsúdil a súdil Kafarnaum pre zlyhanie v zobrazení rozdielov v Mohutných Zázrakov JEŽIŠA

  6. Z tohto strašného PÍSMA my vidíme veľmi veľmi jasne, že PÁN JEŽIŠ už preklial, odsúdil a súdil Kafarnaum pretože v podstate ignorovali JEŽIŠA ako sa pohyboval medzi nimi, v tomto priebehu v podstate ignorovali samotného BOHA JEHOVAH, ELOHIM.

    1. Práve teraz, sme dostatočne dospelí, aby sme poznali, že PÁN BOH VŠEMOHÚCI SA POHYBUJE MEDZI NAMI VEĽMI, VEĽMI HISTORICKÝM SPÔSOBOM.

    2. SME SERIÓZNE PREBUDENÍ K TEJTO PRAVDE, PRETOŽE SME DOSTATOČNE DOSPELÍ, ABY SME VIDELI, ŽE PÁN BOH VŠEMOHÚCI SA POHYBUJE MEDZI NAMI VEĽMI, VEĽMI STRAŠNÝM SPÔSOBOM.

             3. MY V KENI SME SERIÓZNE PREBUDENÍ POZNAŤ TÚTO PRAVDU,                  PRETOŽE SME DOSTATOČNE DOSPELÍ NA TO, ABY SME TO VIDELI,               že PÁN BOH VŠEMOHÚCI SA MEDZI NAMI POHYBUJE VEĽMI,                     VEĽMI STRAŠNÝM SPÔSOBOM.

            4. MY TU V KENI SME SERIÓZNE PREBUDENÍ K TEJTO PRAVDE. Pretože práve    teraz  sme všetci dostatočne vyspelí, aby sme to videli, že PÁN BOH VŠEMOHÚCI SA POHYBUJE MEDZI NAMI VEĽMI, VEĽMI OHROMNÝM, NESKUTOČNÝM SPÔSOBOM. 

NAŠA SPÁSA V KRISTOVI JEŽIŠOVI JE V NAŠEJ POZORNOSTI VOČI POVINNOSTIAM EVANJELIA.

MILOVANÍ, TOTO JE NAŠA MIMORIADNA SPRÁVA, KTORÁ SA DOSTALA DO RÁDIA JESUS IS LORD. TOTO ŠPECIÁLNE OZNÁMENIE, KTORÉ SA K NÁM DO RÁDIA DOSTALO, TOTO JE MIMORIADNA SPRÁVA, KTORÁ NÁS TU ZASTIHLA V ŠTÚDIU RÁDIA JESUS IS LORD. 

P O Z V Á N K A  

VŠETCI, KTORÍ SI ČÍTATE TENTO OZNAM, JE TO POZVÁNKA PRE VÁS VŠETKÝCH, ABY STE SA ZÚČASTNILI OHROMNÝCH OSLÁV MASÍVNYCH ZÁZRAKOV NÁŠHO PÁNA! STE SRDEČNE VÍTANÍ,

Prosím kontaktujte 0948 288 495 pre bližšie informácie

                      Cirkev Pokánia a Svätosti

 

 

 

 

 

    

 

Off 

6.12.2017 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČI Comments are off for this post


Top